Öpüşmek yasak mı?

Çocuk parklarına adamların oturması da çok itici bence çocuk parkı adı üstünde ama çocukdan daha çok liseliler ve adamlar var

orta yaş üstü emekli amcalar için sosyalleşme yeri orası,
oturacak, sigarasını tüttürecek, sağa sola ahlak dersi verecek, annelere annelik öğretecek.
kendi çocuğuna bir gece kalkıp üşümüş mü diye bakmayan adam, orda annelere ince giydirmişsin, kalın giydirmişsin diye akıl verecek.
bankları mesken tutup çocuğunu getirmiş anneleri ayakta beklemeye mahkum edecek.
büyük parkların demirbaşı onlar.

Bence çocuklarımızın öpüşen insan gördüğünde psikolojisinin bozulması ya da yozlaşması sokakta dövülen öldürülen (sözlü ya da fiziksel şiddet) kadın,insan ya da hayvan gördüğünde psikolojisinin bozulma olasılığından daha düşüktür.
Miğdemiz bulanıcaksa ilk önce cocuğumuza şiddetin her şeklinin kötü olduğunu,sevgi ile dünyanın güzel bir yer haline geleceğini anlatırsak, çocuğumuz birbirlerine küçük buse konduran insan gördüğünde gülümser geçer gider.
Şimdi ne alaka şiddetle diyeceksiniz ama tabanda çok alakalı!!

Bi bakmak lazım o zaman, 55 sayfa da, nasıl üşeniyorum nasıl :/

Yav nesi tartışılabilir onu algılayamadım cidden; bizim buralarda gece vakti kumların üstünde sebişenine kadar oluyor. Tamam kardeş, gecenin bir vakti karanlıkta, outdoor fantezini gerçekleştir kuytu bir yer bul bana ne; ama bir arada yaşamanın kuralları var. Yeni evlendiğim Hıdırellezde miydi neydi, gece sahile gittikti babamlarla. Hadi etkinlik olsun dedik, annemlerin birkaç komşu, akraba tanıdık manıdık; kuma iki ev iki araba çizeceğim ha fazlasında da gözüm yok :KK53:
Tam indik sahile doğru, zaten kalabalık da var yani, millete bahane olsun da denize gitsinler gece-gündüz, o hesap; köşeden geçerken abbauv... Sesli mesli.. Yanımda babam var. Babam görmezden geldi, hiç, adam duymadı, ben kıpkırmızı gibi, tvde sebişme sahnesi olsa babam yanımda zaplarım, hadi annem olsa neyse :KK70: Öyle bir an. Şimdi bu olmaz, zaten kanunen yasak da. Ancak iki öpüşmeyi, sarılmayı, yanak yanağa vermeyi, eli bele atmayı neden sorun ediyorlar ki, bunlar zaten sevgi gösterisi, cinsel birleşme mi allasen?

Konu nedir, neden tartışıldı hakket, ben böyle daldım ama. :/
Öpüşmenin nesi kötü olabilir?
Cinsel birlikteliği başlatan/ sebebiyet veren davranışlar içersinde yer alıyormuş öpüşmek ve dokunmak

Bu konuda 90 sayfaya kadar izin gelir sonra soykırım yapılır :D
Konuya yorumum yok.

Alisilmis bir durum degil bu bizim millete.
Ben Almanya ya yerlestim gencleri bir gün kapimin önünde görmüstüm kucagina almis öpüsüyordu dedim abooov benim cocuk görmesin. Kostum heriiif bak böyle böyle oldu derken ne yapiyorum ya ben dedim.
Bu ne dedim, kanimdan su zehiri o gün akittim iste.
Ya öpüssün beni mi geriyor. Ama iste bu normal demeli biri cikip.
Bu normal, öpüsmek normal sarilmak normal.
Millet icindeki katili disari salinca küfürbaz ortaligi kasip kavurunca hic ahlaksiz diye üzerine gidilmiyor.
Öpüsün, ele güne karsi öpüsün.
Ben Türkiye ye geldigimde tedirgin oluyorum orasi ayri..
Burda tanidiklarin olmadigi yerlerde ben de kocami öpüyorum beline sariliyorum. Kimse de aga sen ne is demiyor.
Ben tanidigim insanlarin icinde gereksiz bulurum birseyleri ispat eder gibi diye. Fakat normalde herkes isine bakiyor zaten.
Cinselligin tabu oldugu ülkemde bunu yapamazsiniz gerci evet.
Karsilastirma yapmiyorum ama yaziyorum iste ben burda cok rahat öpüsüyorum kimse de yan bakmiyor. Herkes öpecek birini illa ki buluyor.
Bunlar hep cinselsizlikten der kacarim :dondurma:

Ben küçükken, sanirim 9 yaslarinda filandim.
Babam işe gidecekti, annem de onu ugurlamak icin kapidan dudaginda öpmüştü benim gormedigimi düşünerek. Sonra babam bir daha opmek isteyince annem yapma cocuk gorecek diye itmisti babami.
Bu görüntüyü hic unutmam, çünkü annemle babami gormekten hic bu kadar mutlu olmamistim.
Biz kucukken hep kavga ederlerdi. Evde hep kasvet olurdu. O zamanlar geceleri uyuyamazdim ve kalkip yatak odasina bakardim. Babami anneme sarılır uyur pozisyonda görmenin icime verdiği huzur hicbir seyde olmazdı. O görüntüyü görünce rahatca uyuyabilirdim.
Keske daha cok sarilip opusselerdi de biz de daha huzurla uyuyabilseydik.
Bir anlik opusmelerini gormemizden utanan anne babamiz keske asil kavga ederken bizden utansalardi.

Ben de bunu yazacaktım.
Bizimkiler de yanımızda hiç öpüşmezler, sarılmazlar.
Arada aşkım, hayatım derler ona bile nasıl mutlu olurum.

Küçük bir öpücük cocukların psikolojisini nasıl bozabilir ki?
Aramızda cocuk psikolojisinden anlayan varsa bir acıklasa.

Cinsel birlikteliği başlatan/ sebebiyet veren davranışlar içersinde yer alıyormuş öpüşmek ve dokunmak

Vay vay, tüm Türkiye olarak önsevişmeyi layığıyla yaptığımızdandır o(!)
İnan konuyu apayrı bir yere doğru çekme potansiyeli geldi şu an, neyse.
Kafaları çok fena aklamışlar paklamışlar diyeyim gideyim bari.

Sana küfür edicem Hak ediyorsun.
Yazmamak için kendimi zor tuttum ama cidden bizim ülkemizdeki ayrımcılık sokakta seks yapanlardan daha çok midemi bulandırıyor. Arka masamızdaki turistler araptı bir adam ve 3 kadın hepsi peçeliydi hizmeti görmeniz gerekiyodu. Biz yanyana oturduk öptük diye kıyamet koptu. Bir adamın 3 karısı olabiliyor ama türksek öpemiyoruz. Bunada kendini haklı çıkarmaya çalışma derler ama gerçek bu.
hmmm sizde pek inandırıcı gelmiyorsunuz artık Yok araptı yanındakiler karısıydı dürüst ol amacın ne

Bizim insanımız aklını cinsellikle bozduğu için şaşırmadım. Her şey sekse bağlanıyor. Boşandıysan seks, bekar evinde tek kalıyorsan oo seks, mini giyiyorsan seks, çalışıyorsan seks, okumaya şehir dışına gittiysen bak yine seks gördün mü... Öpüştüysen eyvah eyvah gitti psikolojiler.

çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için :) sanırım bu fazlaca yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor, her bilgiyi tek bir yerden almayıp çeşni yapınca benim gibi hafif sivri ama tatlış ( :KK53: ) tipler çıkabiliyor :)

Estağfurullah... Son zamanlarda kafaya şunu taktım; milletce eleştirmekte üzerimize yok. O yüzden hoşuma giden, beğendiğim, sevdiğim ne varsa dile getirmeye çalışıyorum. İnsanlar güzel yaşıyorlarsa güzel düşünüyorlarsa bunu duymalılar değil mi... Birbirimizi sadece eleştirerek hatta son yıllarda sadece nefret kusarak bu hale geldik zaten. Önceleri ufaktan rahatsız eden şeyler şu anda faşizan şekilde olmaması gerektiğini haykırdığımız hassas noktalarımız haline geldi. Ben çok üzülüyorum... Her görüşten insanın aynı sofrada oturup iyisiyle kötüsüyle ülke hakkında konuşup, vatanı kurtarıp gecenin sonunda sarılarak vedalaştığı o günleri özledim. Şimdi bir tartışma çıkar da küslük olur diye bizim gibi düşünmeyen insanlar misafirliğe geleceği zaman "akşam siyaset konuşmak yok" diye uyarı yapmak zorunda kalıyoruz...

Velhasıl, bize hoşgörü gerek saygı gerek. Başka bir şey değil. Bu ülke hiçbir zaman tektip vatandaştan oluşmadı nihayetinde... Geçmişte varolan birlik bütünlük duygusu yeniden kazanılmalı. Sizler, bizler gibi insanlar sayesinde belki bir gün olacak...

Ben küçükken, sanirim 9 yaslarinda filandim.
Babam işe gidecekti, annem de onu ugurlamak icin kapidan dudaginda öpmüştü benim gormedigimi düşünerek. Sonra babam bir daha opmek isteyince annem yapma cocuk gorecek diye itmisti babami.
Bu görüntüyü hic unutmam, çünkü annemle babami gormekten hic bu kadar mutlu olmamistim.
Biz kucukken hep kavga ederlerdi. Evde hep kasvet olurdu. O zamanlar geceleri uyuyamazdim ve kalkip yatak odasina bakardim. Babami anneme sarılır uyur pozisyonda görmenin icime verdiği huzur hicbir seyde olmazdı. O görüntüyü görünce rahatca uyuyabilirdim.
Keske daha cok sarilip opusselerdi de biz de daha huzurla uyuyabilseydik.
Bir anlik opusmelerini gormemizden utanan anne babamiz keske asil kavga ederken bizden utansalardi.
Bende çok kavga gürültü içinde büyüdüm. Annemle babam genelde kavga ederlerdi babam sert bir adamdı. Teyzemlere gittiğimde çok mutlu olurdum. Eniştemle teyzem çok sıcak insanlardı hep birbirlerine sarılır öperlerdi. Çok isterdim annemle babamda öyle olsaydı. Ağlayarak uyumasaydım çoğu gece. Allah izin verirse çocuğumu da sevgiyle büyütmek istiyorum. Çünkü çocuklar korkuyu iyiyi kötüyü bilmezler. Onlara biz öğretiriz. Sokakta birbirlerini öpen birini gördüğünde ona doğrusunu anlatabilirsin. Mutlu olmayı öğrenir. Ama kötülüğü anlatamazsın işte o ahlakı bozar bu değil.

Sizin durumunuzu görmediğim için yorum yapamıcam fakat toplu yerlerde, kalabalık mekanlarda mıçmıç hareketler yapan çiftler bana hep çok itici gelmiştir.
Geçen gün avm de öpüşen çift gördüm bence çok mide bulandırıcı bi görüntüydü.
Herkesin özelini görmek zorunda değiliz.
iki insanın birbirini sevmesi neden midenizi bulandırıyor, anlatsanıza biraz.

Vay vay, tüm Türkiye olarak önsevişmeyi layığıyla yaptığımızdandır o(!)
İnan konuyu apayrı bir yere doğru çekme potansiyeli geldi şu an, neyse.
Kafaları çok fena aklamışlar paklamışlar diyeyim gideyim bari.
Offf Bak ön sevişme deme zira ayrı bir yara! parmağa gerenk yok şimdi:)

Midesi bulanan, itici bulan varmış...Bakmasanız mı mesela? nedense rahatsız olan tipler daha çok dikilip bakar nasıl rahatszılıksa o.Yolda birbirine sarılan bir çift direkt dikkatimi çekmez ama bunların radarlar açık maşallah algıda seçicilik sanırım bastırılmış şeyler direkt gün yüzüne çıkıyor ben yapamıyorum o da yapmasın.

Back
X