öpüşmeyi sevmeyen erkek olur mu?

3 yil buna katlanmissiniz 3yil sonra neden ariyorsunuz? Bosanin madem hem eski sevgilinizi de unutamamissiniz
3 yıldır arıyorum ama buraya yeni yazıyorum. böyle durumlarda eski sevgilim aklıma geliyo işte yoksa şu an eşime değer veriyorum eşim genel olarak anlayışlı ama bu konularda sıkıntımız var boşanıcak kadar büyük problemimiz olduğunu düşünmüyorum

Bende öpüşmeyi çok sevmem. Dizilerde,filmlerde izlerken filan da ıslak ıslak iğrenç geliyor. Bence altında psikolojik bişey yatıyor ben kendim için öyle düşünüyorum en azından. Bi şeyden olayı tiksinmiş olabilirim farkında bile olmadan. Ama yapacak bişey yok. Sevişirken tiksinmiyorum bu arada sebepsiz yere olmasını çok tercih etmiyorum ama
bir kez annesi söyledi çocukken eşim biri onu öptüğünde kaçarmış silermiş öptürmezmiş annesine bile hala tokalaşırken uzaktan öpüyo gibi yapar öpmez doğru söylüyosunuz çocukluktan bilinç altından geliyo galiba ama beni elimi öper yanağımdan öper dudağımında üstünden öper en azından annesinin dediği boyutta değil bana karşı

Pardon bunun için çok özür diliyorum.
Peki cinsel ilişki?
O sivisal temasa girmiyor mu?
Yani eş olup da sivisal temas olmayacak ise niye evlendi ki?
Mantığım error verdi..:KK70::confused:
Aynı şey değil.. yemek yedigin yer mide bulantısı ike alakalı..Benim eşimde öpüşünce ıslaklık nasıl anlatsam fazlası midemi kaldirir birde dişlerde yemek artıkları tartar varsa daha fena ama assagisi öyle değil daha islak olması daha iyi.. bana gore böyle.. onun dışında ağız kokusu olabilir.. birşey hissetmiyo olabilir

Ben de hoşlanmam. Sıvısal temas demiş eşiniz, güzel adlandırmış. Sevgimle alakası yok. O başka bir şey.

Bazı insanların konuşurken bile ağızları ıslak ıslak olur öyle bir durum varsa yoksa bile ıslak ıslak öpüyorsanız hoşlanmıyor olabilir

bir kez annesi söyledi çocukken eşim biri onu öptüğünde kaçarmış silermiş öptürmezmiş annesine bile hala tokalaşırken uzaktan öpüyo gibi yapar öpmez doğru söylüyosunuz çocukluktan bilinç altından geliyo galiba ama beni elimi öper yanağımdan öper dudağımında üstünden öper en azından annesinin dediği boyutta değil bana karşı

çocukken yanağımdan öpenlere gıcık kapardım hemen silerdim. ıslak ıslak pis tükürükleriyle :kusmuk:

Ben de hoşlanmam. Sıvısal temas demiş eşiniz, güzel adlandırmış. Sevgimle alakası yok. O başka bir şey.
peki eşiniz ya da sevgiliniz nasıl karşılıyor bu durumu? öpüşmeyi neden sevmiyorsunuz yani duygusal mı gelmiyo size zevk vermiyo mu ansıl yaklaşmalıyım eşime bu aşılabilcek bi şey mi böyle mi gider acaba

Bir arkadasım var o da böyle bu sekilde öpüsmeyi sevmiyor, nefret ediyor hemde. Yani sevmeyenler oluyor bazen sorunu kendinizde aramayın. Ama cogunluk seviyor.

Aynı şey değil.. yemek yedigin yer mide bulantısı ike alakalı..Benim eşimde öpüşünce ıslaklık nasıl anlatsam fazlası midemi kaldirir birde dişlerde yemek artıkları tartar varsa daha fena ama assagisi öyle değil daha islak olması daha iyi.. bana gore böyle.. onun dışında ağız kokusu olabilir.. birşey hissetmiyo olabilir
sanırım bir şey hissetmiyo sevgiliyken öpüştüğümüzde zaten öpüşmeyi bilmediğini farketmiştim benden önce ilişkileri olmuş ama daha önce de öpüşmemiş olması biraz içimi rahatlatıyor yine de o anın tatminsizliğinden sevgisini sorgulamaya gidiyo kalbim..

Bir arkadasım var o da böyle bu sekilde öpüsmeyi sevmiyor, nefret ediyor hemde. Yani sevmeyenler oluyor bazen sorunu kendinizde aramayın. Ama cogunluk seviyor.
neden sevmezdi peki nasıl anlatırdı? nasıl çözebilirim sorunumuzu diye soruyorum

ben de söyledim madem böle bi problemin vardı neden evlenmeden önce söylemedin diye.. sonuçta benim de alışkanlıklarım var geçmişten gelen. cinsel ilişkide sıkıntı yok ona göre sıvısal teması dudakta sevmiyormuş
Alla alla çok ilginç..
Bana da çok afedersiniz cinsel sıvılar daha tiksindirmeye müsait geliyor eğer tiksinme potansiyelin varsa. Hele erkeginki afedersiniz ama yani yasayan hücre dolu..
Ilginç bir bakış açısı.. O zaman kısa kısa öpsün sizi..

Onceki ilişkilerinde de ayni durum var miydi acaba bunu bilemezsiniz muhtemelen cunku baskalariyla opusuyordun diyecek degil.

Kendimden yola cikarak yorum yapacak olursam. Sevmemek diyemeyiz ama cokta sevgi beslemedigim biri yanagimdan opunce bile sanki salya birakmiş gibi silerim, hoşlanmam. Ben size asik olmadigini ve bu yuzden icinin almadigini dusunuyorum.

Ay böyle diller, dudaklar arası tükürükler uzar filan ya, öööğğğğkkk, evlerden ırak en azından bizim evden ırak olsun. :confused: Öpüşmeyi severim o ayrı, hafif sıvı geçişleri de sorun değil ama işte o tarif ettiğim gibi abartılı öpücükler iğrenç bence de. Lakin eşiniz saçma geldi bana, illa ki öyle birbirinizin ağzına tükürür gibi öpüşmenize gerek yok. Bilmiyorum hangi psikolojide kendisi...

Back
X