- 21 Kasım 2017
- 28
- 8
- 1
- 32
- Konu Sahibi Selvimkaderim
Eşim öpüşmeyı sevmiyor öpmek istediğim zaman kendini çekiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlis anlamayin normal dusuncemi yaziyorum eger agiz kokmasi vs gibi bir durum yoksa adam kisisel olarak sevmiyor olabilir siz de uzun uzun degil ufak öpucuklar kondurun birakin. Bir yerde okumustum sicak veya soguk bir sey ictiginde karsi tarafi opunce dudaginda o hissi aldigi icin daha cok hosuna gidiyormus diye bir deneyin. Kış gunu buzlu su olmaz ama en azindan sicak cay icip dudaginiz sicakken opebilirsiniz![]()
ağız kokusu geldi benimde ilk aklıma, ama bunun söylenmesinde eşler arasında bir sakınca yok kırılacağınızı düşünüyor olabilir.
Eşim sigara içtikten sonra mehhh iğrenç kokuyorsun diyorum mesela.
Evlenmeden önce bir öpüşme olmadı sanırım ?
Şükür başka sıkıntımız yok arkadaşlar teşekkür ederim hepinize bılgılendırdınız beniAynen konu sahibini kirmak istemedim ama kendisi farkinda degildir belki boyle bir durum vardir dislerden kaynakli ya da saglikla alakali bir durum olabilir. Esi de bu durumun saglikla alakali oldugunu bilmediginden o sekilde kabullenip geri planda kaliyor olabilir. Binbir turlu ihtimal var. Ama baska dertleri yoksa tek sorunlari bu olsun.![]()
Benim eşim öpmeyi sevmeyi falan seviyor sadece tek sevmediği afedersiniz ilişki sırasında boşaldıktan bir süre dudaklarını benim dudagimdan çekiyor migdem bulanıyor hemen öpme aşkım az sonra öpüselim diyor tamam diyorum anlayış gösteriyorum yarım saat falan sonra öpünce sorun olmuyorEşim öpüşmeyı sevmiyor öpmek istediğim zaman kendini çekiyor
Şükür başka sıkıntımız yok arkadaşlar teşekkür ederim hepinize bılgılendırdınız beni
Bunun için Bir Derdim Var bölümüne konu açın. Ve açıklayıcı olsun, bir cümleyle kimse birşey anlamaz.Arkadaşlar ben size bişi sormak istiyorum eşimin ılk eşinden olan çocuğu annesinin yanına gidip gelince bana çok ters davranıyor napabılırım aceba
Agziniz kokuyor olabilirmi ?Eşim öpüşmeyı sevmiyor öpmek istediğim zaman kendini çekiyor