slm benimde 4.cü günüm ağustos 2 de testim var[canım benimde 3.günüm senden bi gün sonra test tarihim hayırlısı artık ben nedense devamlı yatamıyorum arada oturuyorum sen yatabiliyomusun canım inşallah bebişlerimiz tutunur annelerine
cnm mrh bol bol dinleniyorum ayaklarımı uzatıp ananas,kivi,dutkurusu yiyorum devamlı pek ayaklanmadım daha senin kasıkların ağrıyormu göğüs hassasiyetin varmı cnm bende bu dediklerim mevcut hayırlısı allahtan
selam ve dua ilekaydirigubbakcemile5
ben listeye şansız başladım gerçi ama (embriyo kalitem çok kötü) hepimize şans getirir inşallah.. hepimizin sonuçlarının yanına hamiş resmi koymak dileği ile...
ADI.....................TEŞHıS...........................TEST GÜNÜ..............MERKEZ............................SONUÇ.........NOT
duru2....................pco...............................5 Ağustos..................KOÜ TIP.................................................3 emb.transfer edildi,kaliteleri kötü.mucuzesini bekliyor.
buneya....................?................................1 Ağustos...................?.....................................................
fical.........................?................................2 Ağustos......................?................
sophia35.................?..............................belirsiz............................ASM......................................................tedavi aşamasında henüz,
zeyra.......................?.................................3 Ağustos................?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?