çok sevindim canım, inşallah kalp atışlarını ardından bi süre sonra güçlü güçlü tekmelerini de hissedersin.
hamiş ler unutmayın sağlığınıza çok dikkat edin, ve kocalara kaprisi ihmal etmeyeindelikafadulden
kızlar, hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için sonsuz teşekkürler. birbirimizi görmesekte sesimizi dahi duymasakta böyle kalpten içten dua etmemiz ne güzel. ben cumartesi günü alman hast. ne gidicem bakalım ne diycek... Rabbim büyük ben inancımı kaybetmedim, belli mi olur dediğiniz gibi belkide kendiliğinden olur... sevgilerimle
durucum sagolasın inşallah cumartesi güzel haberlerle gelirsin alman hastanesinden dualarımız seninle ve diger herkezle
benim bugün 10.gün perşembe günü 12.günüm ozaman gidip test vericez artık hayırlısı neyse o olsun diyorum ben biraz sabırsız davranıp 6.gün kanda baktırdım deger 2 ydi yani negatif di çok moralim bozuldu o günden beri toparlanmaya çalışıyorum 12 .gün bi gelsinde net sonuçları ozaman ögrenicem inşallah bebeklerim beni bırakmamıştır diye dua etmekten başka birşey yapamıyorum
bir de bişey sorucam kızlar bende hiçbir degişiklik yok gögüslerimde şişkinlik var damarlar belirginleşti ama hani çok fazla kasık agrım yok akıntı ve lekelenme gibi birşeyde yok transferden önce nasılsam şimdide aynı öyleyim yani bende hiç bir belirti yok sizce anormal bir durum mu bu kafam çok karışık bide ben jel yerine igne kullananlardanım igneler dagılmıyor ve igne yerlerim çok acıyor acaba herkezde aynışeyler oluyomu merak ettim şimdiden cevaplar için teşekkürler
iyi dilekleriniz için sagolun kızlar ama malesef bebeklerim bana tutunamadılar olmadı başaramadık moralim bozuk anca toparladım kendimi ve haber veriyim istedim inşallah birdahaki sefere inşallah bizde anne adayı olarak listeye yazılıcaz ama şimdilik olmadı Ramazan ayınız hayırlı olsun Allah hepimize bol bereketli bir ay nasip etsin hem rızkımız bol olsun hem de bebeklerimiz olsun dualarım hepimz için arazkadaşlar şimdilik hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?