OPU'su 19 tem.haftası olanlar, listeme buyrun. Adım adım paylaşalım.

haklısın buneya pozitif olmak lazım. ancak benim pek moralim yüksek değil, sizlerden gelecek iyi haberler bana sonrası için büyük umut verecek. benim 2. tüp bebek denemem. birincisinde de transferin 3.günü adet sancısı gibi bişey başlamıştı, bel ağrısı ile beraber... bu gün 3. günüm yine aynı şey başladı.. gerçi zaten çok açık söylediler bana durumu ama insanoğlu işte, ya bir mucize olursa diye soru işareti oluşuyo kafamda...

dualarım sizlerle...

ADI.....................TEŞHİS...........................TEST GÜNÜ..............MERKEZ............................SONUÇ.........NOT

duru2....................pco...............................5 Ağustos..................KOÜ TIP................................:Saruboceq:.............3 emb.transfer edildi,kaliteleri kötü.mucuzesini bekliyor.

buneya...............azospermi.......................1 Ağustos...............İST.EUROFERTIL.......................:Saruboceq:..............................................iyi kalite,4 hücreli 1 embriyo transferi

fical........hipogonatodrapik hipogonadizm ......2 Ağustos.............MECICANA................................:Saruboceq:.......................

sophia35.................?..............................belirsiz............................ASM.....................................:Saruboceq:.........tedavi aşamasında henüz,

zeyra...................nedensiz inf...........................3 Ağustos..............GAZİ ÜNV..................................:Saruboceq:...............................

S&G........................pco.............................1 Ağustos.................İSTANBUL T.B..........................:Saruboceq:..............3 embr.transfer edildi kaliteleri iyi

zümmin...............translokasyon.....................28 Temmuz................FERTİJİN.............................:Saruboceq:...............3 emb.transfer edildi

dualarım sizlerle...

ADI.....................TEŞHİS...........................TEST GÜNÜ..............MERKEZ............................SONUÇ.........NOT

duru2....................pco...............................5 Ağustos..................KOÜ TIP................................:Saruboceq:.............3 emb.transfer edildi,kaliteleri kötü.mucuzesini bekliyor.

buneya...............azospermi.......................1 Ağustos...............İST.EUROFERTIL.......................:Saruboceq:.........iyi kalite,4 hücreli 1 embriyo transferi

fical........hipogonatodrapik hipogonadizm ......2 Ağustos.............MECICANA................................:Saruboceq:.......................

sophia35.................?..............................belirsiz............................ASM.....................................:Saruboceq:.........tedavi aşamasında henüz,

zeyra...................nedensiz inf...........................3 Ağustos..............GAZİ ÜNV..................................:Saruboceq:...............................

S&G........................pco.............................1 Ağustos.................İSTANBUL T.B..........................:Saruboceq:..............3 embr.transfer edildi kaliteleri iyi

zümmin...............translokasyon.....................28 Temmuz................FERTİJİN.............................:Saruboceq:...............3 emb.transfer edildi[/QUOTE]

merhaba canım biz biraz şanssız gurubuz ama ümitliyiz ilk denememiz ve bende pco eşimde hipogonatodrapik hipogonaizm rahatsizlıgımız var şimdilik iyi akşamlar en kısa zamanda Allah herkesin meleklerini kucaklarına almayı nasip eder inşallah

merhaba canım biz biraz şanssız gurubuz ama ümitliyiz ilk denememiz ve bende pco eşimde hipogonatodrapik hipogonaizm rahatsizlıgımız var şimdilik iyi akşamlar en kısa zamanda Allah herkesin meleklerini kucaklarına almayı nasip eder inşallah

amin canım. Sen neden şanssızsın anlayamadım. eşinin rahassızlığını ilk defa duydum bilmiyorum ama daha baştan yılma bari.. erkek infertilitesi genelde daha kolay çözülüyo diye biliyorum. biraz bahsedermisin ne dir bu hipogonazim.

insallah canim............saat 3 te kan vercem..........yani türkiye saati 4te oliyor........5-6 ya dogru haber gelir

canım hayırlı dualarım seninle inşallah ikiz haberiyle gelirsin canım dualarım seninle

test yaptim ama dün arkadaslar.......iki defa pozitif ciktiiii.........zemuszemus

aa çok sevindim inan. İdrar testi mi yaptın. haberim yoktu.. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. darısı başımıza.
kan değerini lütfen bizimle paylaş. listeye hamiş olarak ekliyorum seni....:CüvCüv:hihoyyyt

listeyi akşam düzelticem, şimdi çıkmam lazım. Lütfen haber ver kan değerini...

benim gerçek bir mucizeye ihtiyacım var. Allahım darısı başıma, tüm isteyenlerin başına..:Saruboceq:

ya kızlar hiç belirti yokmu, zümminin sonucu beni bile umutlandırdı. ama adet gibi ağrım var dün den beri. ilkinde de böyle olmuştu..
zümmin sende nasıl oldu, (bıktırırız artık seni soru sormaktan) ::oklava:

benim 5.tüp bebek denemme bu...4 tane transfer edildi 22 temmuzda 1 ağustosta test yaptırıcam.diğer beş denememin 2 sinde hamile kaldım üstelik biri ikizdi ama devam etmedi.ikizleri 4 aylıkken diğerini ise 2 aylıkken kaybettim malesef. Çok korkuyorum o yüzden bu sefer sonucu merakla bekliyorum ama pozitif olsada çok rahat olamıcam sanırım.hepimizin şansı bol olsun inşallah...

benim 5.tüp bebek denemme bu...4 tane transfer edildi 22 temmuzda 1 ağustosta test yaptırıcam.diğer beş denememin 2 sinde hamile kaldım üstelik biri ikizdi ama devam etmedi.ikizleri 4 aylıkken diğerini ise 2 aylıkken kaybettim malesef. Çok korkuyorum o yüzden bu sefer sonucu merakla bekliyorum ama pozitif olsada çok rahat olamıcam sanırım.hepimizin şansı bol olsun inşallah...

yaşadıkların gerçekten çok zor canım, ama ne olur bir hayır vardır demeye çalış. ve ne olur pozitif olursa sonuç sevin, hemde sevine bildiğin kadar çok sevin. her zaman aynı şey olacak diye bişey yok, daha fazla önlem al yada ne bileyim işte daha çok ilaç...gerisi Allah tan. ben o çift çizgiyi görmeyi öyle çok istiyorum ki.. hepimizin derdi ayrı...
listeye seni de ekliycem, sevgilerimle

merhaba benimde tahmini 5 gün sonra opu işlemi yapılıcak merakla o günü bekliyorum çünkü eşimde aynı zamanda mikrotese ye alınacak inşallah sperm bulunurda bende transfer gününü ve test gününü
beklerim sizin gibi inşallah hamiş haberlerinizi okucaz burdan

sophia35.............bellidegil..........bellidegil..........insallah olucak anadolu saglık merkezi

canım opun ne zaman, sana ve eşine bol şanslar... allah gönlünüze göre versin

zümmin kan sonucun çıkmadımı canım, umarım bi sıkıntı yoktur.. yeni gelen arkadaşlar sizide ekledim hadi hayırlısı.

buneya...............azospermi.......................1 Ağustos...............İST.EUROFERTIL.......................:Saruboceq:...............iyi kalite,4 hücreli 1 embriyo transferi

sophia35.................?..............................belirsiz............................ASM...................................:Saruboceq:...............tedavi aşamasında henüz,

zeyra...................nedensiz inf...........................3 Ağustos..............GAZİ ÜNV.............................:Saruboceq:...............................

S&G........................pco.............................1 Ağustos.................İSTANBUL T.B........................:Saruboceq:..............3 embr.transfer edildi kaliteleri iyi

zümmin:nazar:..............translokasyon.....................28 Temmuz................FERTİJİN.........................:Saruboceq:.:CüvCüv::...............3 emb.transfer edildi

abom..........................?.............................1 Ağustos..........................?...................................:Saruboceq:..............4 embriyo transfer edildi

hewler.........................?.............................12 Ağustos..............BEYLİKDÜZÜ MEDİCANA............:Saruboceq:...................ilk denemesi

Gnydn kızlar ben dayanamadın ıdrar testı yaptım 9.gÜnde akŞam yaptım 2.Çızgı Çok sılık Çıktı buĞÜn sabah tekrar yaptım 2.Çızgı koyulaŞtı ınŞ.hamıleyımdır cmt.kan testı yaptırıcam hayırlısı ne ıse o olsun rabbım kucaĞımıza alabıleceĞımız hamılelıkler nasıp etsın ınŞ.Çok heyecanlıyım ..........................

Back
X