Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duru inan sen hamile kalacaksin...hic üzülme......tamam...RABBIM yardimcin olsun...
cuma günü keseyi görebilcem...doktor gel dedi...
ya zeyra nerde bi gelemedi...insallah bisey yoktur
burdayım canım benim ne yapıyosun yok bitanem önemli bişey yatıyodum uyuyodum birazcıkmirmirmirmir
yat uyu hamiş hanım, tadını çıkar:CüvCüv: iyi olmana sevindim.
canım arkadaşım geceleri uyuyamıyorum durucuğum sorma gündüzleri uykum bastırıyo resmen birde yaz ortasında donuyorum sanki evde anlamadım kansız da değilim halbuki:uhm:
Çok şükür rabbime bende gördüm dün minicik bebişimi.Rabbim herkese nasip eylesin.
Çok şükür rabbime bende gördüm dün minicik bebişimi.Rabbim herkese nasip eylesin.
:teytey:hadi gözümüz aydın bitanem rabbim kalp atışlarını almayıda nasip eğler bize inşallah:Saruboceq:
Duru-zeyra çok çok teşekkürler.Duru inşallah en kısa zamanda hamile kalacaksın.İçime öyle doğuyor.Rabbim inşallah bizede kalp atışlarını görmeyi nasip eder.Zeyra sen 27 sin-de gidecektin değil mi bende inşallah 29 da gideceğim pıt pıtları duymak için.a.s.
selam kıslar bende cıvcıvımın kesesını gordum dun tek bebiş gozuktu ama cok mınıktı 10gun sonra tekrar gıdıcem ıhsallah pıt pıtlarıda duyarım
yosun canım sen nekadarlıksın