OPU'su 19 tem.haftası olanlar, listeme buyrun. Adım adım paylaşalım.

duru inan sen hamile kalacaksin...hic üzülme......tamam...RABBIM yardimcin olsun...
cuma günü keseyi görebilcem...doktor gel dedi...

duru inan sen hamile kalacaksin...hic üzülme......tamam...RABBIM yardimcin olsun...
cuma günü keseyi görebilcem...doktor gel dedi...

ah canım sağol,Allah razı olsun . inancımı kaybetdiğim anlarda Rabbime sığınıyorum, yüreğim ferahlıyor ...
inşallah bi gün olacak..

yat uyu hamiş hanım, tadını çıkar:CüvCüv: iyi olmana sevindim.

canım arkadaşım geceleri uyuyamıyorum durucuğum sorma gündüzleri uykum bastırıyo resmen birde yaz ortasında donuyorum sanki evde anlamadım kansız da değilim halbuki:uhm:

canım arkadaşım geceleri uyuyamıyorum durucuğum sorma gündüzleri uykum bastırıyo resmen birde yaz ortasında donuyorum sanki evde anlamadım kansız da değilim halbuki:uhm:

bilmemki tatlım, üşüme neye delalet. şundan olabilir, bebek dolayısı ille hareketlerine ister istemez kısıtlama getirmişsindir, daha çok yattığın için kan dolaşımı ellere ayaklara daha az gidiyo ondandır belki. yada hamişlik özelliği... ama dışarısı sıcak gibi gözüksede evlerin içi serin... bende üşüyorum (gerçi oldum olası üşürüm)... sağlıcakla kal.

Çok şükür rabbime bende gördüm dün minicik bebişimi.Rabbim herkese nasip eylesin.

Çok şükür rabbime bende gördüm dün minicik bebişimi.Rabbim herkese nasip eylesin.

ah canım, çok sevindim. demek ki her şey yolunda .... aman hamiş kızlar kocalara bol bol kapris yapmayı ihmal etmeyin :) .. rabbimin bana da nasip edeceğine inanıyorum, ben öyle yapıcam çünkü:)

bu arada kızlar ultrason resimlerini saklayın albüm yapın..gerçi mutlaka siz de akıl etmişsinizdir ama.. ne bileyim işte güzel bir anı... embriyo resminden doğum resmine:)

sophia cığım nerelerdesin merak ettim seni...Allah hayırlısını nasip etsin. inşallah tutacak. dualarım seninle...

ADI.....................TEŞHİS...........................TEST GÜNÜ..............MERKEZ............................SONUÇ.........NOT

duru2....................pco...............................5 Ağustos..................KOÜ TIP................................NEGATİF.............inşallah bidahakine olacak:Saruboceq:

buneya:nazar:...............azospermi.......................1 Ağustos...............İST.EUROFERTIL.......................:Saruboceq::CüvCüv:..............iyi kalite,4 hücreli 1 embriyo transferihihoyyyt

fical........hipogonatodrapik hipogonadizm ......2 Ağustos.............MECICANA................................:NEGATİF.............inşallah bidahakine olacak:Saruboceq:

sophia35.................?............................20 Ağustos............................ASM...................................:Saruboceq:...............

zeyra:nazar:...................nedensiz inf...........................3 Ağustos..............GAZİ ÜNV.............................:Saruboceq:..:CüvCüv:..........................değeri 125..hihoyyyt

S&G.:nazar:.......................pco.............................1 Ağustos.................İSTANBUL T.B........................:Saruboceq:.:CüvCüv:.............3 kaliteli embr.transfer,idrar testi 9.gün,11.gün kan (277) pozitifhihoyyyt

zümmin:nazar:..............translokasyon.....................28 Temmuz................FERTİJİN....................:Saruboceq:.:CüvCüv::..........3 emb.transfer,10.gün idrar,11.gün kan (148) pozitif...hihoyyyt

abom..........................?.............................1 Ağustos..........................?...................................:Saruboceq:..............4 embriyo transfer edildi

hewler.........................?.............................12 Ağustos..............BEYLİKDÜZÜ MEDİCANA............:Saruboceq:...................ilk denemesi

gulen|_06.....................?...............................2 Ağustos..................ANATOLIA.............................:Saruboceq:..............3 embriyo transfer

naz1982:nazar:......................?................................9 Ağustos.............................?...................................:Saruboceq::CüvCüv:............7.gün idrar silik çizgi,8.gün kanda 111hihoyyyt

telsus:nazar:.................?...........................3 Ağustos................................?.......................:Saruboceq::CüvCüv:..............12.gün değeri 71, 14.gün 179hihoyyyt

Duru-zeyra çok çok teşekkürler.Duru inşallah en kısa zamanda hamile kalacaksın.İçime öyle doğuyor.Rabbim inşallah bizede kalp atışlarını görmeyi nasip eder.Zeyra sen 27 sin-de gidecektin değil mi bende inşallah 29 da gideceğim pıt pıtları duymak için.a.s.

selam kıslar bende cıvcıvımın kesesını gordum dun tek bebiş gozuktu ama cok mınıktı 10gun sonra tekrar gıdıcem ıhsallah pıt pıtlarıda duyarım
yosun canım sen nekadarlıksın

Çok sevindim naz.İnşallah görürsün kalp atışlarınıda.Benim bebiş 5+2 günlük.

Duru-zeyra çok çok teşekkürler.Duru inşallah en kısa zamanda hamile kalacaksın.İçime öyle doğuyor.Rabbim inşallah bizede kalp atışlarını görmeyi nasip eder.Zeyra sen 27 sin-de gidecektin değil mi bende inşallah 29 da gideceğim pıt pıtları duymak için.a.s.

ewet canım ben ayın 27sinde gideceğim bitanem rabbim hayırlısıyla o pıt pıt seslerini duymamızı nasip eğler inşallah ewet canım bende sana katılıyorum duru arkadaşımızın en yakın zamnda bize müjdeli haberi verecek içime doğuyo sanki hemde kendiliğinden rabbim bu mübarek günlerde sesimizi duyar ve durucuğumuzada minik mucizesini yollar canım arkadaşlarım benimopuyorumnanaktan

selam kıslar bende cıvcıvımın kesesını gordum dun tek bebiş gozuktu ama cok mınıktı 10gun sonra tekrar gıdıcem ıhsallah pıt pıtlarıda duyarım
yosun canım sen nekadarlıksın

çok sevindim canım, inşallah kalp atışlarını ardından bi süre sonra güçlü güçlü tekmelerini de hissedersin.

hamiş ler unutmayın sağlığınıza çok dikkat edin, ve kocalara kaprisi ihmal etmeyeindelikafadulden

Back
X