- 24 Ağustos 2025
- 6
- 2
- 1
- Konu Sahibi yinehakliyim
öpüşürken sıkılıyorum bir kaç saniyelik minik öpücükler dışında çok sıkıcı geliyor ve ya sekstede böyle olursa diye korkuyorum lütfen yardım öner sekstede sıkılırsam off
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ciddi bir öneriniz var mıo öyle değil dilini bi sokuyorsun. Neyse sokma falan sen daha iyi bilirsin ağabey.
ciddi bir öneriniz var mıAdama dersin benimle öpüşme seviş dersin açar önüne koyarsın![]()
Bacanı omzuna atarsın; dudaklar şokciddi bir öneriniz var mı
Öpusmeyin.ciddi bir öneriniz var mı
Öpüşme seviş sonra da neden zevk.alamıyorum deyip sorarsınciddi bir öneriniz var mı
nasıl ssıkılıyon ya sex yaparken aklın nerde ki?öpüşürken sıkılıyorum bir kaç saniyelik minik öpücükler dışında çok sıkıcı geliyor ve ya sekstede böyle olursa diye korkuyorum lütfen yardım öner sekstede sıkılırsam off
Önerdim ya aç önüne koy diye. Yemeklerde genel de soğan, sarımsak bol bol işkembe çorbası için. Adam size yaklaşımca şöyle mideden ciğerden uzunca bir geğirin adam zaten öpüşmek istemeyecektirciddi bir öneriniz var mı
Chatgpt mi burasilütfen yardım öner
Seks esnasında borçları ya da başka bir şeyi mi düşünüyorsunuz? Öpüşmekten nasıl sıkılıyorsunuz ya?öpüşürken sıkılıyorum bir kaç saniyelik minik öpücükler dışında çok sıkıcı geliyor ve ya sekstede böyle olursa diye korkuyorum lütfen yardım öner sekstede sıkılırsam off
sevişmiyoruz o kadar ileriye gitmedim genel sıkılıyorum uzun öpüşmelerdenDetaylara değil olaya gel diyen bir bakış![]()
La ben opusmekten cene baglarini zedelemis kadinim ahshdhd cenemi de alip gidiyorum bu basliktanBiri öbüşürken sıkılır diğeri öbüşmek istemez. Ne çok öbüşme biriktirmişsiniz içinizde
Öbüşme neden +18 başlığında, 18den küçükler öbüşemiyomu?La ben opusmekten cene baglarini zedelemis kadinim ahshdhd cenemi de alip gidiyorum bu basliktan![]()
Yassahtir herhal. Resit degiller.Öbüşme neden +18 başlığında, 18den küçükler öbüşemiyomu?
Kreşte oğlanları öbmek için kovalarken oyuncaklar yüzünden yaralanmıştımYassahtir herhal. Resit degiller.
Ben ornek bir vatandaş olarak mesela 18 yasimi bekledim![]()