- 18 Şubat 2016
- 378
- 127
- 23
- 32
- Konu Sahibi teacherr23
-
Bal gibi de hoslaniyo bariz belli kim kardesim dedigi karsi cinse boyle yapar gozune bakarak ask sarkisi filan bence gidin yuz yuze konusun icin de kalacagina kendini yiyip bitirecegine onunla konus arkadasi icin bile yapiyosa soylesin sana ask bu yani kolay da olunmuyo
Yok adam resmen kardeş görüyorum dedi 50 kere ben daha bu konuyu açamam. Yüzüne dahi bakmam.bundan sonra. Arkadaslik falan da olmaz uzak durucam mümkün olduğunca seviyorsa anlar gelir peşimden ne deyim. Çünkü söyledim açıkça benseni kardeş olarak görmüyorum yalnız bil bunu dedim.
.Walla mesajlasmalar bana cok karisik geldi. Uzun uzun yazmissiniz ama rahatsizliginiz onun ilgisinin sizi rahatsiz ettiginden mi yoksa ona adik oldugundan mi oldugunu bir turlu tam olarak belirtmemissiniz. Kobusmalar benim gibi herseyi acik acik konusmayi seven bi insan icin cok ustu kapali olmus.
He yuzune bakamama konusuna gelince, bence hicte yuzyuze bakamayacak durumda degilsiniz. Sevmek ayip degil. Yerinizde olsam ondan cok hoslandigimi acik acik soylerdim boyle bi durumda. Adam size ona asik olmaniz icin butun bahaneleri vermis. Tum buna ragmen kardesi olarak gormesi bilmem nesi gercek disi bi dunyada yasadigini dusunduruyor bana. Gercekten kardesi gibi gorupte bunlari yapiyorsa o zaman gercekten boyle adamla beraber olunmaz. Her kiz arkadasina davandigini dusunsenize?
O kardesim diyip onca şeyi yapıyor sarmas dolas uyuyoruz. Sonra kalkip kardes gordum diyor bi de utanmadan neden dernege bensiz gidiyorsun diye küsmüyüz diye tripleniyor :) ben kardeşim diyince de niye dalga geçer gibi dedin diyor :) ben cozemedim bu adami
Bisry yazarsa sana yine bence sen direk "ben sana asik oldum. Bunu gercekten anlamiyor musun? Eger niyetinde gercekten kardesceyse, bi sure lutfen gorusmeyelim" falan gibi bisey de bence
Bence eleman aşık değil oyun oynuyor. Hem arkadasından gizli senle yakınlasıyor, hem de sana kardesiz diyor. Madem senden hoslanıyor bu ikinizin arasında gizlediğiniz bir sır olabilir arkadasından çekiniyorsa. Var böyle insanlr; başkalarının duygularını sömürerek tatmin oluyorlar. Arkadaşımın elde edemediği kızı ben elde ettim tekmeyi de bastım diye seviniodur simdi. Bence çok ikiyüzlü bir hareket. Boşuna peşine takılma bu adamın.cacık olmaz bundan.
Var mi bi gelisme?Çok haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?