Oradan bakınca koca delisi gibi mi görünüyorum?

Genemi oynamış ve gene yüklü miktarda mı? E ne diyor bu konuda oynicam mı diyor anlamafım ki birşey

Eee ilkinin yanında hiç kalır tabi..
Oynamıycam.
Severek oynamadım.
Borçlar bitmiyor bitsin istedim, senin üzerindeki yükü almak istedim ama anladım böyle olmayacak.
Kurtulmak istiyorum diyor..

Kocanız iyi birine benziyor. Ama kötü alışkanlığını sürekli finanse edebilecek misiniz? Gücünüz yetecek mi?

Maddi gücüm yetse bile manevi gücüm yetmez.
Duygusal olarak sonlardayım.
Bir dahası olmayacaksa yanındayım.
Olursa o pisliğin içinde tek başına öl deyip gitmeyi düşünüyorum.
Üç ağlar beş zırlar unuturum elbet.
Her şeyi de yapmış olduğum için zerre vicdan yapmam o zaman.

Çocuğunuz var mı? Galiba yok. Yoksa daha kızgın olurdunuz diye düşünüyorum.

Yok hayır. Olsaydı onu affetmek çok daha zor olurdu haklısınız.

Canım kusura bakma 16 sayfa okumadım belki yazdın gözdağı vermiyormusun bu adama desene ödüyoruz birlikte istemiyorum oynamanı boşanmayla sonuçlanacak yoksa diye

Çocuk istiyor musunuz?

O deli gibi istiyor.
Ben artık ne istediğimi bilmiyorum..
Ama olmuyor da zaten 2 yıl korunmadığımız halde olmadı. Sebepsiz..
Hayırlısı bu demek ki..

Canım kusura bakma 16 sayfa okumadım belki yazdın gözdağı vermiyormusun bu adama desene ödüyoruz birlikte istemiyorum oynamanı boşanmayla sonuçlanacak yoksa diye

Ahhh canım neler diyorum neler..
Yazdım sayfalarda çok uzun olur haklısın..

Ben senin için bir kaç alıntı yapayım..

Rolleri degismissiniz sanki esinizin artıları çok ama insan dört dörtlük olmuyor işte ama şunu söyliyim size şimdi hep siz mücadele ediyorsunuz hep siz veriyorsunuz yani verici olan sizsiniz ilerleyen yıllarda bu sizden kat be kat çıkacak çünkü bu durumu bizzat görüyorum önümde var örneği ins iyiye gider

Bibibella

Senin için :)

Eşini çok canlandıramadım kafamda. Bence bir şans ver ama kendinden de çok fazla fedakarlık yapma. Yani hiç paran olmadığında, hasta olduğunda, kredi çekemediğinde, çocuk için pahalı tedaviler gerektiğinde düzenli bir işe girip o krediyi ödeyip, ailesini sırtlayacağına inanamıyor musun?

Kocanız bildiğimiz kumarbaz ... Resmen bağımlı . Ayrıca bütün bağımlı insanlar hep söz verir ve yapmıycam , etmiycem hep bahaneler vs... derler siz inanmaya daha devam edin . Daha cok krediler cekersiniz . Etrafımda bunun gibi cok örnek var . Bırakın kredi cekip, kocamın kumar borcunu kapatmayı , böyle zayıf kadın parasına güvenen biriyle sanırım evli kalmam , zira kendime saygızlık olur . Ha bu benim şahsi fikrim lütfen kırılmayın . Kocanızda olsa , el oğlu bakışlarınızla , laflarınızda ezmeyin eminim ki umrunda değildir . Size kendini acındırıyo olabilir mi ? Siz acıyorsunuz sanırım . Ama asla kumarı bırakmaz hastalık cünkü bağımlı sanırım kocanız .

Kendisi polis zaten.
İşle ilgili sıkıntı yok alışkanlık sorun.
Ben de öğretmenim çok şükür beni sırtlamasına ihtiyacım yok.
Ondan evvel de ailem var ama beni sırtımdan bıçaklamasın yeter sırtlamasını geçtim :)

Kırılmıyorum.
Böyle söyleyen çok..
Ben sadece sen yanımda ol her zorluğu aşarım diyen biri için elimden gelen her şeyi
yapmış olmak istiyorum. Giderken de içim rahat olur pişmanlık yaşamam belki diye.

Ona inanmıyorum ki sadece inanmak istiyorum.
Bir yandan da kendimi ayrılığa hazırlıyorum işte.

Hayat bu belli olmaz. Bir gün sizin yardıma ihtiyacınız olur. Yanınızda olacaksa maddi, manevi siz de onun yanında olun. Belki bazı ilaçlar işine yarar.

Hayat bu belli olmaz. Bir gün sizin yardıma ihtiyacınız olur. Yanınızda olacaksa maddi, manevi siz de onun yanında olun. Belki bazı ilaçlar işine yarar.

Merhamet sahibidir.
Zayıf olduğu bir konu bu işte.
Ona güvenemediğim konu da bu artık.
Buna bakarak gelecekte beni zorda bırakır diyemem.

İhtiyaçlarımızı karşılayamayacak duruma gelmedik çok şükür.
Hani kirayı ödemeyip buna veren biri de değil.

Deneyin öyleyse. Ama eşiniz tedavi olmalı. Öyle umarak geçmez bu hastalık.

Sana helal olsun...
Sen seven bir kadınsın seven bir kadına kimse aptal diyemez kimse koca delisi diyemez.
Sen merhametli, kıymet bilen bi kadınsın...

Sana şimdi " boşa o adamı napcaksın bir sürü borç dert bugün onu yapan yarın bunu yapar " bilmem ne diye akıl veren bir sürü insan olacak. Sen boşandıktan sonra da bizemi sordun boşanmasaydın diyecekler.
İnsanlara yaranamazsın kimsenin aklıyla yola çıkma.

Ayrıca boşandın başkasıyla evlendin diyelim dört dörtlük borçsuz harçsız bir adam onun hiç mi kötü huyu olmayacak belkide dövecek sövecek seni insan yerine koymayacak. O zaman bu dağlar kadar borcu olan adamı arayacaksın.

O adam senin kocan varsa güzellikleri ki var da, bazı seyleri görme eşini yola getirmeyi dene gerekirse tedavi olsun psikolojik destek alsın bunu başarırsan herşey sizin için çok daha güzel olur. Allah hayırlısını nasip etsin hakkınızda

Anlıyorum seni ama cidden böyle insanlar değmez ayrılsanız bile pişman olcagınızı sanmıyorum . Vallahi ben asla kredi cekmezdim . Kocanız o kadar parayı batırırken hiç sizi düşündü mü ? Fedakarlık karsılıklı olunca güzel olur. İlerde kocanız için yaptıgınız bu fedakarlıklara inş pişman olmazsınız ya bunlar sizden kat kat cıkacak ve en önemlisi psikolojiniz zedelencek anlatabiliyorum deme . Kendinize haksızlık yapmayın . Kocanız sizi haketmiyor. Bunca yıl kocanızın kumar borclarını ödemek için mi okudunuduz ? Yada ha ben bu adamla evleneyim kumarcı ona kadınlık değilde , kocalık yapıyım , sahip cıkayım diye mi evlendiniz? Yoksa yuva kurmak için mi ? Yazık size kesinle kumar oynamaya devam edecek . Ve siz israf ettiğiniz paralarla , üzülüp yıprandıgınuzla kalacaksınız. Ohhhh ne güzel adamın karısı calışıyo , kredi cekiyo . Arkası saglam , eee sizde destek oluyosunuz adam tabi size güvencek . Kendinizi kullandırmayın . Siz böyle şeyler yaşamak için evlilik yapmadınız .

Böyle yorumlar güç veriyor.
Allah razı olsun.
İnşallah dediğiniz gibi olur, eşimi kurtarabilirim bu illetten.

Yorumlari okumadim ama ben sizi tebrik ettim.duzelir allahin izniyle esiniz.sizinle sarilir hayata insallah.evliligin mimari siz olursunuz.kimse super degil.esinizin artilari eksilerinden fazla oldugu icin onlasiniz.bu bagimlilik yada aptallik olur mu hic.burda aldatilipta esini tekrar affedip bosanip tekrar evlenenler var.
Dusun..tamam kotu bir deneyim olmus.ama ins esiniz farkina varir ve silkelenir artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…