• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oral sekse bakış açım

Çocukken (90 lar) aynı bardaktan kendim bile tekrar su içemez başkasının ağzının değdiği şeyden iğrenirdim. tv de öpüşen görünce de midem bulanırdı iprenç gelirdi.

Büyüyünce, daha doğrusu olgunlaşınca ve deneyimleyince işler değişir.

Ben yapmam, ilk işyerimdeki hekimle arkadaştım ve bana bununla ilgili işyerinden bir vakanın geldiğini ve hatta hastanede de çok sık karşılaştığını söylemişti.

Eş durumu farklı tabi. Eş kişisi cinsel hastalıklar konusunda taşıyıcı mı değil mi vs önemli parametreler. Eşimin geçmişi çok aktif mesela, ben o yüzden hiç sıcak bakamadım bu mevzuya. Sadece korunma yöntemiyle birkaç kez deneyebildim. Bu yüzden aldatacaksa da kapı orada.

Erkeklerde 3-5 kat daha fazla goruluyormus ki bir arkadasim bu sureci yasadi. Ozellikle hpv 16 kaynakli. Oral seks yapan erkekler daha buyuk risk altinda yani. O yuzden ciflter cinsel saglik testleri yaptirmis olmali. Konunun en onemli kismi bu bence. Diger kisma gelince her erkek yada kadinin kendini egitmesi ve gelistirmesi gereken bir konu oldugunu dusunuyorum. Ten uyumu denen sey varsa olay baska, ten uyumu idare eder seviyedeyse baska, ten uyumu yoksa bambaska. En büyük organdan bahsediyorum : Deriden :) Deriniz derisini sevecek. Sonrasi sonra. Bu arada sevisilen adam yada kadin tecrubeliyse baska, tecrubesizse baska.

Herkese merhaba. Twitter’da az önce gördüğüm bir tweet üstüne yazmak istedim. Tweette oral seks bile yapmayan kadının aldatılması normal minvalinde bir şey yazıyordu. Şimdi öncelikle hiçbir şey aldatılmayı aklamaz, bir insan eğer karşıdaki insanın cinselliğinden memnun değilse ve aldatmaya gidiyorsa boşanmalıdır orası ayrı, bunun farkındayım.
Ama benim soruma gelirsek... Ben oral sekse bakış açımı değiştiremiyorum, ister tabu deyin ister başka bir şey. Henüz hiç cinsel ilişkim olmadı bu yüzden bu konuda olaylar nasıl ilerliyor onu da bilmiyorum ama oral seksin bende yarattığı iğrençlik hissini atamıyorum. Her şeyden önce yemek yediğim organımla böyle bir şey yapmak tuhaf geliyor. Twitterda böyle diyen bazı kadınlara iğrendiğin adamla hiç sevişme zaten yazdıkları olmuştu ama inanın konu sevişeceğim insandan iğrenmek değil. Sadece biriyle öpüşmekle, sevişmekle, üreme organıyla cinsel ilişki yaşamakla üreme organını ağza almayı bir tutamıyorum.. açıkcası ilerde sağlıksız bir cinsel hayatımın olmasından ve sorunlar yaşamamdan korkuyorum. Sizce bu düşünce yapım çok mu anormal? Asla cinsel ilişkide değişikliklere kapalı olmak anlaşılmasın, dediğim gibi ağız özelinde bir şey bu… kendimi gördüğüm birkaç yorumdan dolayı anormal hissettiğim icin yazdım
Orada cinsellik yaşamamış tercih edilmediği için nefret kusan çocuklsr dolu sevmediğin, iğrendiğin bir şeyi yapmak zorunda değilsin. Aynı adamlar kadın cinsel organınıda kıyaslıyor. Dişlerini fırsalamaktan aciz adamların fikirleri önemli olmasın. Ahlaksızlık yapmaya kılıf arıyorlar. Kimse birşeyş yapmadığı için aldatılamaz adam gibi noşanmak yerine aldatmayı bir silah olsrak kullanıyorlarsa kendi o.....pulukları
Hijyenden çekiniyorsan banyoda yaparsın veya yapmazsın elinle rahatlatırsın, hafif öpücükler yeter.

Orada cinsellik yaşamamış tercih edilmediği için nefret kusan çocuklsr dolu sevmediğin, iğrendiğin bir şeyi yapmak zorunda değilsin. Aynı adamlar kadın cinsel organınıda kıyaslıyor. Dişlerini fırsalamaktan aciz adamların fikirleri önemli olmasın. Ahlaksızlık yapmaya kılıf arıyorlar. Kimse birşeyş yapmadığı için aldatılamaz adam gibi noşanmak yerine aldatmayı bir silah olsrak kullanıyorlarsa kendi o.....pulukları
Hijyenden çekiniyorsan banyoda yaparsın veya yapmazsın elinle rahatlatırsın, hafif öpücükler yeter.
aynen kimse boğaza alıp afedersiniz öğüre öğüre bi performans beklemiyor, 2 öpücük iki oyna zaten kıvama gelip zıplamaya başlıyolar :D hahhahajsjs

Erkeklerde 3-5 kat daha fazla goruluyormus ki bir arkadasim bu sureci yasadi. Ozellikle hpv 16 kaynakli. Oral seks yapan erkekler daha buyuk risk altinda yani. O yuzden ciflter cinsel saglik testleri yaptirmis olmali. Konunun en onemli kismi bu bence. Diger kisma gelince her erkek yada kadinin kendini egitmesi ve gelistirmesi gereken bir konu oldugunu dusunuyorum. Ten uyumu denen sey varsa olay baska, ten uyumu idare eder seviyedeyse baska, ten uyumu yoksa bambaska. En büyük organdan bahsediyorum : Deriden :) Deriniz derisini sevecek. Sonrasi sonra. Bu arada sevisilen adam yada kadin tecrubeliyse baska, tecrubesizse baska.
tecrübe ibaresini anlayamadım, yeni birbirini keşfeden çiftler denemesinmi yani

Back
X