Gitti doktor hiçbir problemin yol dedi sperm testı falan oldu hatta fazla iyi demiti doktor piskolojik dedi bu sekıld eyapınca baya hiçbirşey yokmus gibi olduÜrolojiye gitti mi yada
bi terapi falan alındı mı bu konuda
Böyle devam edin o zaman . Adamın heyecana değişikliğe ihtiyacı varmış . Sizde güzel sexsi kıyafetler falan alın heyecan katın ilişkiye o sizin eşiniz yani çok dini açıdan düşünüyorsanız bu açıdan da düşünün onu mutlu edin sizde mutlu olunGitti doktor hiçbir problemin yol dedi sperm testı falan oldu hatta fazla iyi demiti doktor piskolojik dedi bu sekıld eyapınca baya hiçbirşey yokmus gibi oldu
E cinsel problemi varsa bı urolojiye gitse erkekligine zeval gelmez yani, niye doktor fobimiz var acaba, kafasına göre ilaç alacağına bı doktora gitse belki daha sağlıklı geçirecek süreci, ya da belki bı uzman desteği gerekir, bunlar zor değil, ilk adım doktora gitmeye karar vermekSaglık sorunu yok yıkadı zaten temizdi doktora mı gıtmesı gerek
Tamam deniycem cok sagolunBöyle devam edin o zaman . Adamın heyecana değişikliğe ihtiyacı varmış . Sizde güzel sexsi kıyafetler falan alın heyecan katın ilişkiye o sizin eşiniz yani çok dini açıdan düşünüyorsanız bu açıdan da düşünün onu mutlu edin sizde mutlu olun
Yok be canım beee, dümdüz gidecek işler değil bunlar, rahatla nasıl iyi hissediyorsanız oradan devam, doktora gitmedi zannediyordum gitmiş işte sıkıntı yokmuş, biraz hareket renk gerekiyorsa halledersiniz, biraz araştır sen bu işleriHerkez yapıyor sanırım birtek ben yapmıyormusum suan bunu anladım hiçkimse bunun olması gereken yanı normal birşey oldugunj soylemedı cevremdekilerde kötü bişeymiş gibi anlattı
Doktora gitti sperm testı yaotı ultrasona koydu bır sokıntın yok sperm testınde fazlan bile var dedi piskolojiktir dediE cinsel problemi varsa bı urolojiye gitse erkekligine zeval gelmez yani, niye doktor fobimiz var acaba, kafasına göre ilaç alacağına bı doktora gitse belki daha sağlıklı geçirecek süreci, ya da belki bı uzman desteği gerekir, bunlar zor değil, ilk adım doktora gitmeye karar vermek
Tamam canım arastırıcaö gercekten sagolun yardımcı oldugunuz ıcınYok be canım beee, dümdüz gidecek işler değil bunlar, rahatla nasıl iyi hissediyorsanız oradan devam, doktora gitmedi zannediyordum gitmiş işte sıkıntı yokmuş, biraz hareket renk gerekiyorsa halledersiniz, biraz araştır sen bu işleri
İnanın 9 yıllık evlıyım hiçbirşey bilmiyormusum onu farkettım ne talep edebılırım onu bıle bılmıyorum ıt gıbı yasıyormusuzEşlerin ortak rızasıyla yaptığı her şey yapılabilir. Kendinizi kötü hissedeceğiniz bir şey yok. Yaşlarınız çok genç, önünüzde çook uzun yıllar var. Cinsel ilişkinize renk getirecek, değişiklik sağlayacak şeyleri ekleyebilirsiniz. Farklı şeyler denersiniz, hoşunuza giderse devam edersiniz, gitmezse yapmazsınız.
Siz de eşinizden bir şeyler talep edebilirsiniz, nasıl ki o sizden istiyor.
Tövbe estağfirullah demeyin öyle kendınıze . Sizde aynı şekilde onun size oral yapmasını isteyebilirsiniz karşılıklı yalamalı yutmalıİnanın 9 yıllık evlıyım hiçbirşey bilmiyormusum onu farkettım ne talep edebılırım onu bıle bılmıyorum ıt gıbı yasıyormusuz
9 senedir neyi bekledi ki adam da istemek için kadın kullandığı şeyi bulmasa hıc söylemeyecektı galibaKocandan mikrop kapmak mı? Oral günah mı? Lütfen biraz geliştirin kendinizi adam sonunda dayanamayıp istemiş yahu
Ahah estağfurullah.İnanın 9 yıllık evlıyım hiçbirşey bilmiyormusum onu farkettım ne talep edebılırım onu bıle bılmıyorum ıt gıbı yasıyormusuz
Öyle demeyin ya toplumun cahilce dayatmaları yüzünden çoğu kadın birçok şeyden çekiniyor zaten.İnanın 9 yıllık evlıyım hiçbirşey bilmiyormusum onu farkettım ne talep edebılırım onu bıle bılmıyorum ıt gıbı yasıyormusuz
Muhtemelen ters tepki alacağını düşündü hiç birşey konuşayamayan çiftler sonra bizim kocalarımıza sorduğumuz sorulara şaşırıyorlar çok normal9 senedir neyi bekledi ki adam da istemek için kadın kullandığı şeyi bulmasa hıc söylemeyecektı galiba
Aynen ya şimdi ben iyice şiştim eşimden her konuda yardım istiyorum mesela geçen arkadaşım kuaföre gidelimmi doğum yaklaşıyor ihtiyacın var mı die güzel bir sekılde sordu ama hani ben araba kullanamam artık göbekten kendımı göremem die bana yardım etmek amacıyla . Yok eşim var uğraşamam sıcakta git gel ağda istemiyorum tek tük patladı zaten lazerliyim çok az hormon ilaçları hortlattı dedim nasıl yani eşin tüylerinle de mi ilgileniyor benımki hayatta yapmaz falan die şoktan şoka girdi kadın bende onun şaşırmasıyla bi şaşkınlığa büründüm sevısırken görülen herseye ihtiyaç halinde neden şaşırılıyor anlam veremedim bian .Muhtemelen ters tepki alacağını düşündü hiç birşey konuşayamayan çiftler sonra bizim kocalarımıza sorduğumuz sorulara şaşırıyorlar çok normal
Çok şaşırtıcı bu tarz şeyler benim içinde eşimde herşeyi yapar bizim aramızda hiç böyle ayıptır utanmadır tek birşey yoktur eş demek bu demek değil mi?Aynen ya şimdi ben iyice şiştim eşimden her konuda yardım istiyorum mesela geçen arkadaşım kuaföre gidelimmi doğum yaklaşıyor ihtiyacın var mı die güzel bir sekılde sordu ama hani ben araba kullanamam artık göbekten kendımı göremem die bana yardım etmek amacıyla . Yok eşim var uğraşamam sıcakta git gel ağda istemiyorum tek tük patladı zaten lazerliyim çok az hormon ilaçları hortlattı dedim nasıl yani eşin tüylerinle de mi ilgileniyor benımki hayatta yapmaz falan die şoktan şoka girdi kadın bende onun şaşırmasıyla bi şaşkınlığa büründüm sevısırken görülen herseye ihtiyaç halinde neden şaşırılıyor anlam veremedim bian .
Toplum baskısı insanları itiyor böyle düşüncelere kimsede kendımı geliştireyim demiyor mesela elindeki interneti gırtlak kanserine kadar araştırmak ıcın kullanıyor ama eşinin kendıne helal olduğunu araştırmak aklına gelmıyorÇok şaşırtıcı bu tarz şeyler benim içinde eşimde herşeyi yapar bizim aramızda hiç böyle ayıptır utanmadır tek birşey yoktur eş demek bu demek değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?