Karşılıklı rıza varToplum baskısı insanları itiyor böyle düşüncelere kimsede kendımı geliştireyim demiyor mesela elindeki interneti gırtlak kanserine kadar araştırmak ıcın kullanıyor ama eşinin kendıne helal olduğunu araştırmak aklına gelmıyor
Rabbim eşiniz size her haliyle helal demiş kadını bile kadına haram kıldığı yerler var ama eşte anal harici yok atış serbest yalar yudar kenara bırakırız topitop değil ki bitecek değil ya
Evlenmeden cinsellik yasayanlar zaten bilerek evleniyor da yaşamayanlar bu detayda da konuşamaz ki ya ahshdYorumdaki kadınlar Alemsiniz ya çok yaşayın emi
Ben en büyük eksikliği evlenmeden önce her türlü konunun konuşulmamasında buluyorum . En nihayetinde bir insan eşimiz olacaksa isteklerimizden veya istemediklerimizden bahsedebilmeliyiz açıkça konuşulan her konu netliğe ulaşır , bu tür konuları konuşmak ayıp utanılacak şeyler değil . En büyük saçmalıkları eşiyle yaşayabilmeli insan bazen 3 yaşında bazen 50 yaşında gibi davranabilmek , bazense ilişki içerisinde her türlü b*ku yapıp sonra tamam abartma diyebilmekkonuşmak her şeyin ilacıdır .
Deme kız öyle, onu da gördük kk.da, geçen biri nişanlısının oral yapıp yapamayacağni sorduğunu söyledi ya, fikrimizi almak için konu açmıştı sen kaçırmışsınÇeyize alinacak caydanliktan sonra "oral da yapacan de mi" denmez ayol ahshd
Konuşur konuşur ne olacak çeyizden açılsın konu sonra bizde hediye paketiEvlenmeden cinsellik yasayanlar zaten bilerek evleniyor da yaşamayanlar bu detayda da konuşamaz ki ya ahshd
Çeyize alinacak caydanliktan sonra "oral da yapacan de mi" denmez ayol ahshd ki zaten kadin sekse dair hicbir sey bilmiyor, hic sevismemis kadina oral tiksindirici gelir buyuk ihtimalle.
Ama iste konusulmayinca da seneler heba oluyor.
Ay bilemedim. Herkesler sevissin en guzeli bu ahshd
Banada acayip geldi yok dedi normalde erkek yani istemezmi öyle olsun diyeçok değişik kafalar
Gordum gordum yazdim orada da. Ama o da tuhaf ya, hayatim imzayi atinca alirim bir hayirli olsun emcüğünü der gibi ahshhdDeme kız öyle, onu da gördük kk.da, geçen biri nişanlısının oral yapıp yapamayacağni sorduğunu söyledi ya, fikrimizi almak için konu açmıştı sen kaçırmışsın
He ceyize alacagi don atletin arasinda once jartiyer gosterip sonra bunu giyince var yaaa... diye devami gelsin diyorsunuz.Konuşur konuşur ne olacak çeyizden açılsın konu sonra bizde hediye paketi
Gibi açılacağız demi falan diye devam etsin ne bileyim dkdjdjdn
Konuşmamak nelere yol açıyor
eşiniz sizi şey yapmaya layık gördükten sonra ona nie layık göremiyormus yavBenim eşim o konularda cok ters ya evliliğimizin ilk zamanlarıydı bende zevk olur diye söylemiştim bana olurmu öyle sey ben sana onu nasıl layık görürüm dedi istemedi yani ama ben ilişkimizde fazla zevk almıyorum maalesef bjnuda utandığım için konuşamıyorum eşimle
Bu anlattığınız tam olarak neydieşiniz sizi şey yapmaya layık gördükten sonra ona nie layık göremiyormus yav
Senı layık görmem oral için demiş ya koynuna aldığı karısını neden layık görmüyormuş onu soruyorumAcaba
Bu anlattığınız tam olarak neydi
Yattığım yerde göbeğimii hop hop ettirdinalirim bir hayirli olsun emcüğünü der gibi ahshhd
Sonuçta biyerden başlamak lazımGordum gordum yazdim orada da. Ama o da tuhaf ya, hayatim imzayi atinca alirim bir hayirli olsun emcüğünü der gibi ahshhd
Oral tam olarak dusundugum şeymi onu dusunuyorumSenı layık görmem oral için demiş ya koynuna aldığı karısını neden layık görmüyormuş onu soruyorum
Kocanın pipisini emcüklemek kısacaOral tam olarak dusundugum şeymi onu dusunuyorum
BibiiiiiiiiiiKocanın pipisini emcüklemek kısaca
Evet doğru bilmişim evet eşim istemediKocanın pipisini emcüklemek kısaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?