- 19 Haziran 2025
- 926
- 1.726
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AhshhdOooo severiz![]()
Ağzınïza almak, onu memnun etmek günah degil. Affedersiniz çıkan sıvıları yutmak günah diyor hocalar ama forumda dinî konu konuşmak yasak.Merhaba arkadaşlar 9 yıllık evliyim eşimle birbirimizi severek evlendik evlendiğimizden beri erken boşalma problemi vardı daha sonra zorda olsa cocuk sahıbı olduk dogumdan sonrada bu problem dahada buyudu sertlesme problemi de cıktı evde gecen gün gardrobun üzerinde viegra hap buldum eşim benden gizli 1 senedir hap içiyormus tabi bencok kızdım zararlarını bılıyorum konustum onunla attırdım hapları bu aksam oda bana dediki ben senden farklı bırsey beklıyorum bana oral yaparmısın ben onun kendını yetersız hıssetmesınden üzüldüğünü anlıyorum kaç gündür bende bilmiyorum dedim ama bu yuzden kabul ettım 9 senedir ilk defa boyle birsey yaptım cok pişman oldum günah oldugunu duymustum ama esımde bu sekılde düzeldi yani istek geldi cok afedersiniz yani konusacak kimsem yok buraya yazıyorum beni bi aydınlatırmısınız bu günahmıdır mikrop kaparmıyım agzımı sabunla yıkadım o gormeden
Senden öğrenecek çok şeyimiz var azizimAhshhd
Ben hic bilmem oyle seyler, ustume iyilik sağlık. Hic hazzetmem. Işığı kapatırım, patates cuvali misali kan verme pozisyonunda bes dakika kadınlık görevimi yapar uyurum.
Etmaa saf protein ziyan edilmezAğzınïza almak, onu memnun etmek günah degil. Affedersiniz çıkan sıvıları yutmak günah diyor hocalar ama forumda dinî konu konuşmak yasak.
EtEtmaa saf protein ziyan edilmez![]()
Oturtamadim derken?Senden öğrenecek çok şeyimiz var azizimBen de çok pro değilim bikaç şeyi hala oturtamadım dsdsdh ama oral deyince nefesim kesiliyor bi yerimi kessem oral akar o derece
![]()
G noktasına oturtamadım yada o noktayı kafamda oturtamadım diyelimOturtamadim derken?![]()
Ben nokta, virgül bilmem. Taktik maktik yok, bam bam bamG noktasına oturtamadım yada o noktayı kafamda oturtamadım diyelim![]()
Kesinliği yok zaten ateyizler açıklayamadı daha bunuG noktasına oturtamadım yada o noktayı kafamda oturtamadım diyelim![]()
E öyle yapıyorum da elim boş vajenim yaş kalakalıyorum sonraBen nokta, virgül bilmem. Taktik maktik yok, bam bam bam
Of yeter ben cikiyorum bu konudan. Canim adam cekiyor ahshhdE öyle yapıyorum da elim boş vajenim yaş kalakalıyorum sonra![]()
Yakışıklı gençten bişey varsa bana da bi fincan göndersene ben de kalmamış daOf yeter ben cikiyorum bu konudan. Canim adam cekiyor ahshhd
Böylesine libido killer bir konuyu bile buraya bağlamışsınız tebrikler.Of yeter ben cikiyorum bu konudan. Canim adam cekiyor ahshhd
Yakisikli genc bulsam kendim kullanirim ahshdYakışıklı gençten bişey varsa bana da bi fincan göndersene ben de kalmamış da
Benim libido ölmüyor ya. Tavayla vuracagim en sonunda kafasina kafasina ahshdBöylesine libido killer bir konuyu bile buraya bağlamışsınız tebrikler.![]()
Nasıl ya, kadın günah diyor, gırtlak kanseri diyor, kalkmıyor diyor. Bende bıraktığı tek his acımak oldu skdkdkdkBenim libido ölmüyor ya. Tavayla vuracagim en sonunda kafasina kafasina ahshd