• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oral’de ağza boşalma

Bunu madamgazele anlatamayız çünkü en aydın şahsiyet o .
Cinsel hayatı en renkli olan kişi de o. 50 yaşına gelince de aynı şevkle cinsel hayatına devam edecek hatta.
Burası oral yaparken ağzına boşalttıranlar kulubuydu de ben yanlış geldim sanırım. Herkeste bi kendilerine ters olan görüşe tepki göstermeler falan. Her insan bir değil neye şaşırdınız ki ? Bir tek sizin doğrularınız doğru sanırım.
Çünkü bir tek sizin doğrunuz var demi böyle konular açılmasın böyle konular banlansin falan

Savunmaya gelince ne güzel haklarinizdan dem vuruyorsunuz

Ayrıca o nasıl yorum ya seviye -0

Siz tabularınızı aşamamışsınız ki.
Adam ne düşünür diye tasalanmak ?
Bir de hangi adam benim spermimi yuttu iğrenç karı der?? Tabi ki istisnasız her erkeğin hoşuna gider bu olay.

Çünkü bir tek sizin doğrunuz var demi böyle konular açılmasın böyle konular banlansin falan

Savunmaya gelince ne güzel haklarinizdan dem vuruyorsunuz

Ayrıca o nasıl yorum ya seviye -0

Hanımefendi gerçekten okuduğunuzu anlayamıyorsunuz ama bakın gerçekten 😂😂 bi tur daha dön bakalım konuyu olacak mı kdkdkdkdjd

Yutma benim en sevdiklerimden biri ilk yaptıgımda da herhangi bi ögürme olmadı bende. Rezil olmamak adına deneyler yapabilirsin evde beyaz meniye benzer bisey bul bi dene bakım.
Teşekkür ederim. Meniye benzer bir şey bulmadan meninin kendisiyle direkt denedim ben 🤓

Erkek menisi leş gibi kokan bi şey bence onun sizin hakkınızda ne düşüneceğini değil kendi midenizi düşünün herkes kaldıramayabilir
Evet herkes yapmayabilir ama bence kötü kokan bir şey değil. Kişiye çok bağlı diye düşünüyorum. Ağır şeyler yemesine, sigara içmesine vs göre değişir.

Oral sexi seviyorum ama kendimi penise boğduramam, ileri düzeyde gereksiz görüyorum.

Ağıza boşalma kısmına gelecek olursak bir erkek için aşkın kabarması demek olur bu ancak, mutluluk verir.

Tabi bunu her kadın yapmak istemeyebilir, bir çok kesim tarafından iğrenç görüldüğü de gerçek
Evet katılıyorum, teşekkür ederim yorumunuz için. Erkeğe de kadına da mutluluk veriyor.

Simdi next level a gecebilirsin 😂 Insta da Gizem Onay Luna hanfendi var, hem kadinlar hem erkekler icin ayri ayri oral sex egitimi var.

Simdi next level a gecebilirsin 😂 Insta da Gizem Onay Luna hanfendi var, hem kadinlar hem erkekler icin ayri ayri oral sex egitimi var.
Oralle ilgili sıkıntım yok ama daha iyi bir haz için neden olmasın 🔥 Teşekkürler, takip isteği attım bakalım.

Çok güzeldi. Zaten elime oral yapmayı çok seviyordum. Şimdi çok daha rahat ve iştahla yapıyorum. Hem ben çok mutlu oluyorum hem de karşılığını fazlasıyla alıyorum. 😍

düşünme yap kızz, benim gibi fazla kilon varsa, dur be nefes alamıyom repliği ile itilebilirsin bunu gözel al :D nabim bi an sonra dizler tutmuyor, ağırlığımı veriyorum, öldürcem adamı. :D
Ayıptır sorması kaç kilosunuz ya geçen benimkide istedi 2 sene öncesine kadar sıkıntı değildi ama haplardan kilo alınca bana seksiymisim gibi gelmiyor bunlari yapmaya çekiniyorum he asla gündüz yapamıyorum orası ayrida tamamen benimle alakalı galiba bu düşünce yapısı😔

Ayıptır sorması kaç kilosunuz ya geçen benimkide istedi 2 sene öncesine kadar sıkıntı değildi ama haplardan kilo alınca bana seksiymisim gibi gelmiyor bunlari yapmaya çekiniyorum he asla gündüz yapamıyorum orası ayrida tamamen benimle alakalı galiba bu düşünce yapısı😔
cnm öncelikle eşinden hgiç utanma, çekinme. eşiz birbirimizin her halini görücez görmeliyiz zaten. onlarında fazlalıkları var bret pit değiller sonuçta. 165 85 seksiliğimden bişe kaybettiğimi düşünmüyorum öz güvenim yerimde ister gece ister gündüz, fark etmez. sağlık için vericem kilonun dez avantajı kontrol zor oluyor pozüsyonlarda faslan. bu ara idare etsin ezsemde mutlu olalım beraber, günden güne veriyorum zaten. dediğim gibi öz güveninizi kaybetmeyin, her halimizle güzeliz.

Oralle ilgili sıkıntım yok ama daha iyi bir haz için neden olmasın 🔥 Teşekkürler, takip isteği attım bakalım.

Çok güzeldi. Zaten elime oral yapmayı çok seviyordum. Şimdi çok daha rahat ve iştahla yapıyorum. Hem ben çok mutlu oluyorum hem de karşılığını fazlasıyla alıyorum. 😍
tebrikler, zafer senin :D ele tamamda ağıza çook nadir, aşırı coşmam lazım. :D karşılığını nasıl alıyorsun cnm? maddi mi manevi mi? bana hepsi uyarda hep vücudum kaldırmaz :D

tebrikler, zafer senin :D ele tamamda ağıza çook nadir, aşırı coşmam lazım. :D karşılığını nasıl alıyorsun cnm? maddi mi manevi mi? bana hepsi uyarda hep vücudum kaldırmaz :D
İlişkimiz daha sınırsız oluyor, beni tatmin etmek için ekstra uğraşıyor, sadece bana oynuyoruz 😅 İyi ve doyum aldığın bir cinsel hayat da zaten manevi olarak sana en güzel karşılığı veriyor.

İlişkimiz daha sınırsız oluyor, beni tatmin etmek için ekstra uğraşıyor, sadece bana oynuyoruz 😅 İyi ve doyum aldığın bir cinsel hayat da zaten manevi olarak sana en güzel karşılığı veriyor.
yatakta üzerime oynanmasını severim, azcık dominantlaşmak ruhumda var. :D aynen gerginliğimizi alıyor didişmiyoruz resmen açken biz biz değiliz :D

Back
X