Arkadasim tmm da hala niye parti konusunu surduruyosunuzki.size hak verdik siz haklisiniz hicbi sekilde dayak affedilmez ama hersey iyiymis gibi taktiniz partiye.
Herseye goz yumdun partiyimi kabullenemiyosun
Birak hangi partili olursa olsun.
Yoksa konun kapatilir
a... koyayım .... o ...pu gibi laflar erkeğin süsüymüş ağız alışkanlığıymış ona göre o zihniyete göre onlara göre klişe laflar ...
Cnm bunlar sadece bugun yazdiklarin.bak bakalim partiden bahsetmismisiniz bahsetmemissiniz.İşte zaten kavganın ana sebebi abimin o kızın partisini deli gibi savunması .... Abim geziciydi ... Şimdi tam zıttı oldu nişanlısı sayesinde .... Ve bize zülm ediyor .. O yüzden kavga çıktı .. En son dediğim şey şehitleri kimse görmüyor saklıyor ... oradan sonrasını hatırlamıyorum ... Annemin tokatlamasının sebebi ise bağırmamış az önce konuştuk ..Sen yüksek sesle konuştun da konuştun ... Tek sebep .....İnanın bağırmıyorum ...Fısıtlı ile mi kavga edilir tartışılır ....
Bilmorum onların sterss topu oldum galiba
sonuna kadar katılıyorum. durduğu kabahat halaarkadaşım su içemeyecek kadar tekme tokat dayak yemişsin hala zihniyet diyorsun parti diyorsun. işe girdikten sonra periyodik olarak bekaret testi almaktan bahsediyorsun. ya bi silkelen kendine gel allasen. bunlar mı yani şu an duşunmen gereken? şu an senın gerekirse bulaşıkçılık yapıp yine de çalışman lazım deli gibi iş arıyor olman lazım.
evlenince kızın annesine de küfür eder. düşünsün bi abisi nişanlısına a.. koyayım dese kendisi ne hissederdi. bence sen kıza bir şekilde çaktır mevzuyu. hayatı kaymasın kızcağızın.
yemek yiyemeyecek hale gelmişsin dayaktan ama partisini değiştirmesi seni daha çok öfkelendirmiş.. seni döven abin ama yazılarında geline karşı hıncın daha fazla.. kızdan önce de baban-abin tarafından dayak yiyormuşsun kızın günahı ne? insanlar sevip, güvenip evleneceği adamın yaşadığı yere gelince dayağı hak etmiş mi oluyorlar? git uyar, morlukların fotoğrafını çek gönder.. sen bir şekilde kurtulursun da evlenince o kız nasıl kurtulacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?