Hangi partiyi yada siyasi düşünceyi yada ideolojiyi savunursa savunsun kimse kimseye şiddet uygulayamaz gezi olaylarını madem desteklemiş orda günlerce polisin orantısız şiddeti (şiddetin orantılısı olmaz) eleştirilmedimi bu abinizin hoşlanmadığı parti ye mal edilmedimi?eeee şimdi kendisi onaylamadığı o şiddeti kendisi uyguluyor hemde kendi kız kardeşine bu arada tüm siyasi partilere saygım sonsuz sadece abinizin davranışındaki tutarsızlığı ifade etmeye çalıştım sağ sol farketmez insan olsun insanca davransın etrafına yeter
Ben nasıl annemle konuşacağım?
Annem sonuçta ?
İlk defa böyle bir şey yaptı .
Annem büyük kendi diye yanaşmaz yanıma ... Bu denli davranışa nasıl düzelilr
Aman Tanrım!
Parti için seni mi dövdü? Hem de abin?
O evden bir an evvel kurtulun, anneniz de hangi akla hizmet destek veriyor, 28 yaşında kız dövülür mü ya? Hiçbir yaşta dövülmez ama kocaman kızı sırf düşünceleri için dövmek çok çok abes yaa...
evet aynen bende tutarsızlığa dayanamıyorum . Zaten isim vermek istemiyorum . Ama işte tv gördüğümüz birbirine düşen iki taraf ... Anlamışınızdır zaten neler olduğunu ... Yani ben ortamı terk edeyorum .. Oh nasıl ama nasıl kabul ediyor insanlar ..Zorla mutasıp olmuşuz. ... Karısını erkek doktor muyane edemezmiş.. Ya bu körolası abim yani biz Türkiyenin en batısı en modern şehrinde yaşıyoruz . Bir telefon konuşmaları ile 30 yaşında bir insan nasıl bu kadar empoze olabilir . Aklım almıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?