• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ORANTISIZ ŞİDDET

Allahıım biz ne zaman aile olmayı öğreneceğiz?
Sağlıklı bireyleri, nesilleri nasıl yetiştireceğiz?
İnanılır gibi değil keşke fake olsa, şaka olsa...
Şiddeti uygulayan eşin olsaydı neler neler saydırırdık burada...
Anne-Baba-Ağabey??? Dağ gibi arkamızda olmaları gerekirken???
Biz hep böyle miydik? Cinnet mi geçiriyoruz?
:eek::KK61::eek::KK61::eek::KK61::eek::KK61::eek:

Samar oglanina cevirmisler sizi... Yanlis anlamayin alismis kudurmustan beterdir derler ya, sizde alismisiniz normal gibi geliyor, bunuda cekerim diyorsunuz, ama inanin normal degil, aile bu yasadiklariniz degildir, size bunlari yasatiyorsalar bi degerleri yoktur, siz kendi kafanizda bitirin ilk önce gerisi corap sökügü gibi halolur...:KK14:

Bu abim beni öldürecek yakında ... Ya ben atanıp kurtulmam lazım en kısa yol ya da o evlenecek 2 aya sonra ama bu kesin kurtuluş değil.

onun ne kadar mantıksız olduğunu biliyorum .Sabah kahvaltı yapıyorduk . Parti muhabbeti açtı. Ben genelde konuşmam . Kendisi daha önce koyu gezicilerdendi . Hatta zıt parti hakkında demediğini bırakmazdı. Bu sabah tam tersi fikirde o zıt partiye oy vermediği için çok pişmanmış falan . Nişanlandı . Ve nişanlısı o zıt dediğim partiyi tutuyor . Neyse ben konuşmayı sevmediğim için kahvaltı sofrasını terk ettim . Odama gittim . Pc açtım . Sonra yaparım dedik kahvaltımı anneme .. O abi bitirsin .

Sonra odama geldi nasıl parti propogandası yapıyor . Dedim o parti yüzünden şöyle şöyle oldu . Sesim yükseldi aşırı tahrik etti tabiki o sinirle sesim yükseldi .

Abimde küfur bol .Senin a..na koyayım dedi. Git dedim evlenince yapacaksın zaten .

Bağırma bağırma diyip delice tekmelemeye başladı . Nasıl ama sanki erkek dövüyor . Babam bile bu şekilde yaptığında yumuşak vururdu. Annem araya girdi . Sözde ayırcak ama nedense beni dövmeye başladı . Babam bu kadar sert vurmazdı . Anlayamadım . Abim sert yumruklarla girmeye başladı . Bir yandan annem tokatlıyor . Annem or...pu dedi. Ki yani daha 28 yaşındayım sevgilim olmadı

Derdimi anlatmaya çalışıyorum anne ne yapıyorsun ben ne dedim şimdi bunları hak edecek ..? Anneme ne oluyor . Tekmeler tokatlar ardı ardına. Üstümü parcaladım . Çünkü DİNLEMİYORLAR.

Şuan kalçam, kollarım mosmor ve çenemi açamıyorum yemek yiyemiyorum. Bir adamı tekmeler gibi çeneme vurdu abim ...

Aslında hastaneye gidip darp raporu almak vardı ya .. Hem işi giderdi hem o nişanlısı ..Ben o kadar vicdansız olamıyorum işte ..

Sonra vurdum kapıyı çıktım dolandım dolandım her yeri .. Akşam eve geldim . Çıkmadım içeri .. Zaten yemek dahi yiyemiyorum.

Bu durumda haksız nedense benim ..Suçlu benim... Sadece sesimi yükselttiğim için ..

Ama anneme kızın mı oğlun mu deseler oğlum der .. Çünkü erkek çocuklar annem için kutsal .. Hiç kız çocuk doğsun istemez biri hamile kalıncı ...

Tuhaf yani ... Atanıp bu huzursuz ortamdan haksız ortamdan kurtulmak istiyorum . Başka çıkış yolu yok. 10 ay evde ders çalıştım 1 aydır şu pc başında ömür tüketiyorum sonuçlar için ... Yani bir tatil sterss dağıtacak gün bile olmadı ..

İlk olarak şiddetin orantılısı orantısızı olmaz. İkincisi abiniz belli ki kişiliksiz biri. Oturmuş bir karakteri yok ki siyasi düşüncelerinden bile bir kadın söz konusu olunca vazgeçebiliyor. Anneniz de hakeza çok normal sayılmaz. Siz gidin darp raporunuzu alın. Hiç işinden, nişanlısından olur diye düşünmeyin. Gerekirse olsun ve aklı biraz başına gelsin. Bir sonraki sefere en azından iki dakika düşünür. Siz de en kısa zamanda o evden kurtulmaya bakın. Atanmanız olur olmaz arkanıza bile bakmadan gidin. Ben sizinle aynı durumda olsam bir dakika bile düşünmezdim hayatımdan bu insanları silip atmak için. Annelik çocuk doğurmakla, abilik aynı annenin karnından doğmakla olmuyor maalesef.

Bizim yaşadığmız bu medeni şehirde bile ailem evden çıkan kız o... pu olur . Bir daha eve geri dönemez. Aile reddeter .
Benim kizim bizden ayri baska bir sehirde yasiyor. Simdi o o...pu mu oluyor yani: ( asil bu zihniyete sahip kisiler o...pu zihniyetlidir diyorum. Inanc veya kultur diye kadini egitim, maddi ve manevi acidan ikinci vatandas konumuna dusuren ve hice sayan zihniyet asil o...pu dur diyorum. Kadin herseyden once bir insan ve bireydir. Insanin sahip oldugu herhaka sahiptir. Sizin icin cok uzgunum. Ayaklariniz uzerinde duran guclu bir birey olmaya calisin. Ondan sonra enguzel kultur bizim kultur der dururuz. Kadini ikinci sinif konumuna dusuren bir kultur guzel olamaz. Kadin sunu yapamaz. Kadin bunu yapamaz ama hayatin butun yuku kadinlarda ama erkeklere

Benim kizim bizden ayri baska bir sehirde yasiyor. Simdi o o...pu mu oluyor yani: ( asil bu zihniyete sahip kisiler o...pu zihniyetlidir diyorum. Inanc veya kultur diye kadini egitim, maddi ve manevi acidan ikinci vatandas konumuna dusuren ve hice sayan zihniyet asil o...pu dur diyorum. Kadin herseyden once bir insan ve bireydir. Insanin sahip oldugu herhaka sahiptir. Sizin icin cok uzgunum. Ayaklariniz uzerinde duran guclu bir birey olmaya calisin. Ondan sonra enguzel kultur bizim kultur der dururuz. Kadini ikinci sinif konumuna dusuren bir kultur guzel olamaz. Kadin sunu yapamaz. Kadin bunu yapamaz ama hayatin butun yuku kadinlarda ama erkeklere
erkeklere hersey serbest olacak seymi yani. Gurbetteyim ve butur seyleri gorup ve okudukca birkadin olarak orda yasamadigima sukrediyorum.

Bu abim beni öldürecek yakında ... Ya ben atanıp kurtulmam lazım en kısa yol ya da o evlenecek 2 aya sonra ama bu kesin kurtuluş değil.

onun ne kadar mantıksız olduğunu biliyorum .Sabah kahvaltı yapıyorduk . Parti muhabbeti açtı. Ben genelde konuşmam . Kendisi daha önce koyu gezicilerdendi . Hatta zıt parti hakkında demediğini bırakmazdı. Bu sabah tam tersi fikirde o zıt partiye oy vermediği için çok pişmanmış falan . Nişanlandı . Ve nişanlısı o zıt dediğim partiyi tutuyor . Neyse ben konuşmayı sevmediğim için kahvaltı sofrasını terk ettim . Odama gittim . Pc açtım . Sonra yaparım dedik kahvaltımı anneme .. O abi bitirsin .

Sonra odama geldi nasıl parti propogandası yapıyor . Dedim o parti yüzünden şöyle şöyle oldu . Sesim yükseldi aşırı tahrik etti tabiki o sinirle sesim yükseldi .

Abimde küfur bol .Senin a..na koyayım dedi. Git dedim evlenince yapacaksın zaten .

Bağırma bağırma diyip delice tekmelemeye başladı . Nasıl ama sanki erkek dövüyor . Babam bile bu şekilde yaptığında yumuşak vururdu. Annem araya girdi . Sözde ayırcak ama nedense beni dövmeye başladı . Babam bu kadar sert vurmazdı . Anlayamadım . Abim sert yumruklarla girmeye başladı . Bir yandan annem tokatlıyor . Annem or...pu dedi. Ki yani daha 28 yaşındayım sevgilim olmadı

Derdimi anlatmaya çalışıyorum anne ne yapıyorsun ben ne dedim şimdi bunları hak edecek ..? Anneme ne oluyor . Tekmeler tokatlar ardı ardına. Üstümü parcaladım . Çünkü DİNLEMİYORLAR.

Şuan kalçam, kollarım mosmor ve çenemi açamıyorum yemek yiyemiyorum. Bir adamı tekmeler gibi çeneme vurdu abim ...

Aslında hastaneye gidip darp raporu almak vardı ya .. Hem işi giderdi hem o nişanlısı ..Ben o kadar vicdansız olamıyorum işte ..

Sonra vurdum kapıyı çıktım dolandım dolandım her yeri .. Akşam eve geldim . Çıkmadım içeri .. Zaten yemek dahi yiyemiyorum.

Bu durumda haksız nedense benim ..Suçlu benim... Sadece sesimi yükselttiğim için ..

Ama anneme kızın mı oğlun mu deseler oğlum der .. Çünkü erkek çocuklar annem için kutsal .. Hiç kız çocuk doğsun istemez biri hamile kalıncı ...

Tuhaf yani ... Atanıp bu huzursuz ortamdan haksız ortamdan kurtulmak istiyorum . Başka çıkış yolu yok. 10 ay evde ders çalıştım 1 aydır şu pc başında ömür tüketiyorum sonuçlar için ... Yani bir tatil sterss dağıtacak gün bile olmadı ..

darp raporu almadığın hata.
atanırsan da bi daha ne o abinin ne de o ananın yüzüne bak.
aileye bak ya, terbiyesizler.

Parti yüzünden kardeşini döven hayvan da mı varmış..Herkese resti çek,abini mahkemeye ver.

ben üniversiteyi de ailemin olduğu şehirde okudum

onlara göre evden çıktığmda bir gece bir yerde kaldığımda hemen namusunu alacaklar .

Bu yüzden dönem dönem benim bakirelik raporu da ayarlamam lazım .. Yani doktora gitsem anlatsam verir mi ..

Ki hanımlar benim daha erkek arkadaşım olmadı elimden tutmadılar tabi bu pskilojiyle kimseyi yanaştırmıyorum ya da yanaşamıyorum

Bilmiyorum şuan antidepresan aldım sağlıklı düşenemiyorum

ya neden böyle bişey yapasın sinir etme sen de insanı arkadaşım üniversite mezunusun, ne demek bekaret raporu almak?

ya neden böyle bişey yapasın sinir etme sen de insanı arkadaşım üniversite mezunusun, ne demek bekaret raporu almak?

öyle de ... insanı kafayı yedirtiyorlar ... hatta intihar etcem diyorum bazen şaka da olsa ... HIHHH KIZ KENDİNİ BECERTİMİŞ ONDAN İNTİHAR ETMİŞ .. derlermiş

Benimde cevabım ANNECİM SEN HİÇ ÜZÜLME BEN BEKARET RAPORUMUZ BOYNUMA ASARIM KENDİMİ ÖLDÜRMEDEN ÖNCE SİZE LAF GELMEZ İÇİNİZ RAHAT OLSUN

BİRDE İÇERİDE ANNEM ÇEKİRDEK ÇİTLEYİP ÇAYINI İÇİYOR

ALLAH AŞKINA BEN SİZE EKSİK KENDİMİ HAKLI GÖSTERCEK ŞEYLER YAZMADIM

KENDİ ÇILDIRDIĞIM NOKTALARI DA YAZDIM.

ŞİMDİ ONA GÖRE BENİM ÖZÜR DİLEMEM GEREKECEKMİŞ.

HADİ BANA BULUN SENDE ŞURADA HATA YAPMIŞSIN DİYİN .

Allah belalarını versin..kusura bakma ama Allah senin annen gibilere keşke hiç çocuk vermeseymişde görseymiş evlat ayırımı yapmayı

BEN ANTİDEPRESAN İÇMİŞTİM . UYKUM GELMEYE BAŞLADI . BİRAZDAN CEVAP YAZAMAYABİLİRİM .

Pardonda neden rapor almadın ?
Ben senin yerinde olsam alırdı m hatta kıza gösterirdim
Sana buna yapan ona kim bilir neler yapar...

BİRDE İÇERİDE ANNEM ÇEKİRDEK ÇİTLEYİP ÇAYINI İÇİYOR

ALLAH AŞKINA BEN SİZE EKSİK KENDİMİ HAKLI GÖSTERCEK ŞEYLER YAZMADIM

KENDİ ÇILDIRDIĞIM NOKTALARI DA YAZDIM.

ŞİMDİ ONA GÖRE BENİM ÖZÜR DİLEMEM GEREKECEKMİŞ.

HADİ BANA BULUN SENDE ŞURADA HATA YAPMIŞSIN DİYİN .
canım boşver ya ne muhatap oluyosun ne annenle ne de o abi bozuntusuyla konuşma inşallah biran önce tayinin çıkarda kurtulursun

öyle de ... insanı kafayı yedirtiyorlar ... hatta intihar etcem diyorum bazen şaka da olsa ... HIHHH KIZ KENDİNİ BECERTİMİŞ ONDAN İNTİHAR ETMİŞ .. derlermiş

Benimde cevabım ANNECİM SEN HİÇ ÜZÜLME BEN BEKARET RAPORUMUZ BOYNUMA ASARIM KENDİMİ ÖLDÜRMEDEN ÖNCE SİZE LAF GELMEZ İÇİNİZ RAHAT OLSUN

normal aileler böyle değil biliyosun di mi?
bence kaç kurtar bi daha da o öküz abin ölüyorum dese elini bile uzatma.

Böyle aileler var mi ya çok şaşırdım. Tek kurtulusun atanmak ve ardindan iyi bir es bulup evlenmek. Allah seni onlara muhtaç etmesin

Cok gecmis olsun ...

Ben en cok Annene kizdim , hemde feci sekilde okuyunca ..
Anlamadan dinlemeden ne demek sana vurmak , abine tokari yapistirmasi gereken yerde sana vuruyo yaziklar olsun ...
Sinirlerim bozuldu , inan bana.
Babana anlatsan baban tepki vermezni? Bu yaptiklari cok kötü nasil bir abi kiz kardesine bir anne evladina siddrt uygular.

Back
X