Ördüğüm pembiş klozet takımım

çok güzelll benimde aynısı mavili beyaz var çok seviyorum evime gelen herkes direk onu soruyor pembe çok şekermiş :)

çok güzelll benimde aynısı mavili beyaz var çok seviyorum evime gelen herkes direk onu soruyor pembe çok şekermiş :)

evet pembe çok tatlı duruyor...benimde her gelen soruyor..çok beğeniyorlar.ellerine sağlık sizinde. güle güle kullanın

ayy çok güzeeeeeeeel bittim bittim :46::46:bende örmeyi düşünüyorum sakallı ipin simlilerinden yapmayı düşünüyorum ama bişey sorucam makinaya atıp yıkadın mı? ne zamandır kullanıyosun yengemde örmüştü makinada yıkayınca tüyleri yapışmış birbirine girmişti :26:

ayy çok güzeeeeeeeel bittim bittim :46::46:bende örmeyi düşünüyorum sakallı ipin simlilerinden yapmayı düşünüyorum ama bişey sorucam makinaya atıp yıkadın mı? ne zamandır kullanıyosun yengemde örmüştü makinada yıkayınca tüyleri yapışmış birbirine girmişti :26:

Çok teşekkür ederim.ben uzun zamandır kullanıyorum.çok memnunum.makinayada atıyorum.ama 40 dereceye.otuzdan yapışma olmadı.belki yengeniz yüksek dereceye atmistr.çeyiz için yapicaksaniz Dink'i iple yapmanızı tavsiye ederim.harika oluyor.

Back
X