- 20 Ağustos 2021
- 1.954
- 742
- 73
- Konu Sahibi Papatyamnm
-
Bak canım bu konuda çok marka denedim en sonunda istediğimi buldum şükür..o muhteşem markalar temizlemiyor deterjanı olduğu gibi bulaşığın üzerinde bırakıyor..baktım tabakta bardakta hep kimyasal kokusu tadı aldım bir kaç sefer. Arayışa girdim bende.. doğal ürünlerde kimyasal olanlarda olduğu gibi mükemmel sonuç beklememek gerek. FROSCH marka öneririm sonunda karar kıldım..trendyoldan indirimleri takip edip alıyorumKızlar ben bulaşık makinesinden çıkan bardaklarda ve tabaklarda sabun kalıntıları var gibi hissediyorum. Ve arada bardağa su koyarken köpürdürdüğüne şahit oldum. Ben artık organik bir sabun arayışına girdim bilgisi olan varsa öneriye çok ihtiyacım var. Bulaşık makinesına parlatıcı da koymuyorum artık. Parlatıcı da kalıntı bırakıyor çünkü. Parlatıcı yerine sirke koyayım dedim bir ara, sirkede makineye asitlik olduğu İçin zarar veriyor.
Evet ya o kimyasal tat bana da geldi bir kaç kere. Tavsiye ettiğin markayı arastırıcam canım çok sağol. Kanser olacağız artık diye çok korkuyorumBak canım bu konuda çok marka denedim en sonunda istediğimi buldum şükür..o muhteşem markalar temizlemiyor deterjanı olduğu gibi bulaşığın üzerinde bırakıyor..baktım tabakta bardakta hep kimyasal kokusu tadı aldım bir kaç sefer. Arayışa girdim bende.. doğal ürünlerde kimyasal olanlarda olduğu gibi mükemmel sonuç beklememek gerek. FROSCH marka öneririm sonunda karar kıldım..trendyoldan indirimleri takip edip alıyorum
Evet şampuan vs de organik istiyorum artık en iyisi. Bakıcam canım bu markaya daElde bulaşık deterjanı ve diğer cif yağ sökücü vs ürünler içinde naturalive beauty kullanıyorum..onun bulaşık makinesi ürününden memnun kalmadım buğulu ve mat yaptı.. oksi leke çıkarıcı çok iyi..kızım için şampuan vs de ordan alıyorum tamamen temiz içerik uygun fiyatlı
Domolu duydum kuzum Alman markasıymış bayağı öneriyorlar elimde az kaldı onlar bitsin hemen bulaşık makinesinde domola geçicem. Çamaşırda neye geçeceğim bilmiyorum. Şimdi bebek tedavisi görüyorum. Bebek gelirse onun içinde ayrı organik çamaşır deterjanı kullanıcamFrosch kullanıyorum ben de. En iyisi o bence. Bi de Rossmanda Domol markasının da ekolojik bulaşık tableti var. O da güzel daha uygun fiyatlı. Migros’larda satılan Just Green de güzeldir.
Ben nerdeyse gördüğüm her ekolojik tableti denedim. Trendyoldan moms green diye bi marka vardı epey uyguna geliyor denemek için almıştım
ama beğenmedim, temizlememişti o bulaşıkları.
FRosch çamaşır makinesi için var mı? Varsa denemek gerek .Bende tencerelerdeki deterjan kokusundan rahatsız olup marka arayışına girmiştim, ilk defa migrostan frosch aldım ,şuan gayet iyi , çamaşır içinde geçmek istiyorum ama temiz olmazsa diye takıntı yapıyorum
siz yazınca baktım, sıvı olanındna varmış ,migrosta, denemek lazım...FRosch çamaşır makinesi için var mı? Varsa denemek gerek .
Kızlar ben bulaşık makinesinden çıkan bardaklarda ve tabaklarda sabun kalıntıları var gibi hissediyorum. Ve arada bardağa su koyarken köpürdürdüğüne şahit oldum. Ben artık organik bir sabun arayışına girdim bilgisi olan varsa öneriye çok ihtiyacım var. Bulaşık makinesına parlatıcı da koymuyorum artık. Parlatıcı da kalıntı bırakıyor çünkü. Parlatıcı yerine sirke koyayım dedim bir ara, sirkede makineye asitlik olduğu İçin zarar veriyor.
Green Clean var onu kullanıyorumKızlar ben bulaşık makinesinden çıkan bardaklarda ve tabaklarda sabun kalıntıları var gibi hissediyorum. Ve arada bardağa su koyarken köpürdürdüğüne şahit oldum. Ben artık organik bir sabun arayışına girdim bilgisi olan varsa öneriye çok ihtiyacım var. Bulaşık makinesına parlatıcı da koymuyorum artık. Parlatıcı da kalıntı bırakıyor çünkü. Parlatıcı yerine sirke koyayım dedim bir ara, sirkede makineye asitlik olduğu İçin zarar veriyor.
Limon tuzu ve soda sirke bu 3 lüyü deneyin derim bence sirkeyi yıllardır kullanıyorum ben makinamda hiç bir sıkıntı yaşamadım ve cok güzel parlatıcı özelliği varKızlar ben bulaşık makinesinden çıkan bardaklarda ve tabaklarda sabun kalıntıları var gibi hissediyorum. Ve arada bardağa su koyarken köpürdürdüğüne şahit oldum. Ben artık organik bir sabun arayışına girdim bilgisi olan varsa öneriye çok ihtiyacım var. Bulaşık makinesına parlatıcı da koymuyorum artık. Parlatıcı da kalıntı bırakıyor çünkü. Parlatıcı yerine sirke koyayım dedim bir ara, sirkede makineye asitlik olduğu İçin zarar veriyor.
Merhaba bulabildiniz mi organık deterjanlar ve şampuanlar memnun kaldığınız ürünleri paylaşırmısınız bende arayış içindeyimKızlar ben bulaşık makinesinden çıkan bardaklarda ve tabaklarda sabun kalıntıları var gibi hissediyorum. Ve arada bardağa su koyarken köpürdürdüğüne şahit oldum. Ben artık organik bir sabun arayışına girdim bilgisi olan varsa öneriye çok ihtiyacım var. Bulaşık makinesına parlatıcı da koymuyorum artık. Parlatıcı da kalıntı bırakıyor çünkü. Parlatıcı yerine sirke koyayım dedim bir ara, sirkede makineye asitlik olduğu İçin zarar veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?