Saç Bakım Ürünleri organix coconut milk derinlemesine onarıcı saç bakım maskesi

emirgul

İki prens annesi
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
1.102
885
358
kızlar benimde nacizane bi önerim olucak, özellikle brezilya fönü uygulayan arkadaşlar süfat içermeyen çok güzel bir saç bakım maskesi keşfettim. organix coconut milk derinlemesine onarıcı saç bakım maskesi. organik hindistancevizi yağı, keratin ve ipek proteinlerinden elde edilmiş. işlem görmüş,boyalı,yıpranmış ve cansız saçlara yeniden canlılık ve parlaklık kazandırırken, biyolojik ve çevresel yaşlanmanın saçlar üzerinde ortaya çıkardığı hasarları derinlemesine ortadan kaldırmaya yardımcı olur. evett ürünün vaadi bunlar. kullanımı çok pratik. benim gibi saçlarını bişeyler sürüp çok uzun zaman beklemekten hoşlanmayanlar yada banyoya girecekken saçlarına bakım yapmaya karar veren ama zamansızlıktan bekleyemeyecek olanar için kurtarıcı diye düşünüyorum. duşa girmeden 5-6 dk. önce saçlarınıza özellikle uçlarına sürmeniz yeterli oluyor (ben sürüp tarıyorum saçlarımı sonrada saç kurutma makinesiyle uzak tutarak ısı veriyorum saçlarıma 5 dk. kadar) sonra girip saçınızı normal şampuanınızla ve eğer kullanıyorsanız kreminizle yıkıyorsunuz. ben ürünü yarıladım bile kullanım pratikliğinen ötürü gayette memnunum arkadaşlar. denemek isteyenler olabilir, aklınızın bi köşesinde bu üründe olsun:34:

nasil bi sonuc aldin? ilk kullanimda bile fark gordun mu?

Ürün Bilgileri
Hindistancevizi Sütü
GENÇLEŞTİRİCİ ve DERİNLEMESİNE
ONARICI BAKIM MASKESİ 236 ml
Coconut Milk / Instant Repair Treatment
5 dakikada daha genç saçlara kavuşun!...
Gençleştirici ve derinlemesine onarıcı maske, organik hindistancevizi yağı, keratin ve ipek proteinlerinden elde edilmiş eşsiz formülü sayesinde, biyolojik, çevresel ve mekanik yaşlanmaların saçlarda ortaya çıkardığı hasarları etkin bir şekilde onarmaya ve önlemeye yardımcı olur. Saçlara yeniden gençlik, canlılık ve parlaklık sağlar. Uygulama: Şampuan öncesi kuru saçlara avuç içine bir miktar alınarak tarak yardımı ile diplerden uçlara doğru saça yedirilir, saçlar bone yada ısıtılmış havlu ile yaklaşık 5-6 dakika kadar bekletildikten sonra şampuan ile durulanır.
*ABD de 2008 yılı Self Beauty Awards… 2008 yılı en iyi saç bakım maskesi ürün ödülünü alan coconut milk saç maskesi saçlarda 5 dakikada gençleştirme etkisi gösteriyor…

Eklentiler

• $Bcoconut_maske__53869_zoom.webp
    $Bcoconut_maske__53869_zoom.webp
    10 KB · Görüntüleme: 250
nasil bi sonuc aldin? ilk kullanimda bile fark gordun mu?

çok kuru kırık saç uçlarım var, ben saçımın tümüne değilde daha çok saç uçlarıma sürerek kullanıyorum bu ürünü, ve evet ilk yıkamadan itibaren kesinlikle daha yumuşak ve daha parlak oluyor. henüz mucizeler gerçekleştirmedi ama ben memnunum. bir yerlerde görüp denemek isteyenler acabamı:97: diye düşünenler için açtım bu konuyu:34: ben memnumun

deneyelm bakalim hindistan cevizi saca iyi geliyor zaten.

ürün oldukça iyi bir ürüne benziyor. bu aralar saç bakımı için bazı ürünler aldım. bunu da daha sonrasında almayı düşünebilirim.

Acaba lastik gibi uzayan saçlarda etkili midir?? Etkili birşey bulamazsam kestiricem. Sinirlerim bozuluyo artık:47:

Son düzenleme:
Ben de bu markanın bu serisinin serumu var.Ben pek kullanmadım gerçi ama onarıcı özelliği güzel.Sadece saçlarımı yağlı yapıyor.Bu yüzden pek kullanmıyorum.

Ben de bu markanın bu serisinin serumu var.Ben pek kullanmadım gerçi ama onarıcı özelliği güzel.Sadece saçlarımı yağlı yapıyor.Bu yüzden pek kullanmıyorum.

okadar kuru saçlarım varki bi ürün kullanıpta yağlandırdığını bilmem hiç. senin saçların normalde yağlımıdır, kurumu cnm? eğer kuruyken yağlandırıyorsa bence güzel bir ürünmüş

okadar kuru saçlarım varki bi ürün kullanıpta yağlandırdığını bilmem hiç. senin saçların normalde yağlımıdır, kurumu cnm? eğer kuruyken yağlandırıyorsa bence güzel bir ürünmüş

aynı şekilde benim saçlarım da hiç yağlanmıyor. en fazla yazın saç diplerim terler,o da normal bir yağlanma gibi değil.

aynı şekilde benim saçlarım da hiç yağlanmıyor. en fazla yazın saç diplerim terler,o da normal bir yağlanma gibi değil.

aynen cnm:14: bu yüzdende işte bizim saçlarımız çok çabuk yıpranıyor, kırılıyor, hep ekstra bakıma ihityacımız var malesef:(

bu ürünün birde şöyle bir avantajı olduğunu düşünüyorum ben arkadaşlar, özellikle yağlı saçlara sahip olanlar, genelde şampuandan sonra pek saç kremi kullanamazlar, saçları daha çabuk yağlandığından. bu maskeyi saça sürüp 5-6 dk. bekledikten sonra su ile durulayıp şampuan yapıyoruz, yani genelde bütün saç maskeleri ve saç kremleri şampuandan sonra yapılır, bu önce uygulanıyor. saçları yağlı olan arkadaşlarında rahatça kullanabileceğini düşünüyorum.

Canım yokh saçlarım yağlı değil.Kuruya yakın.Uçları kuru hatta.Ürünün tam adını yazayım istersen.Organix coconut milk serum(Kırılma ve kopmalar için koruyucu serum)Yoğun özelliği olan bir ürün onu da belirtmek isterim.

Yok mu başka kullanan? Nedir son durumlar? Yararlı bir ürün, konuyu güncel tutmak gerek...

Yok mu başka kullanan? Nedir son durumlar? Yararlı bir ürün, konuyu güncel tutmak gerek...

ben menun kaldım aslında tatlım. pratik güzel bir ürün. şimdilerde fırsat buldukça protek ammino keratin maskesini kullanıyorum. bu ara pek saçlarımla ilgilenemiyorum aslında :( gliserinli su dışında düzenli kullandığım bişey yok malesef, üşengeçlik modundayım. benden başkada bu maskeyi kullanan yok galiba:50:

ben menun kaldım aslında tatlım. pratik güzel bir ürün. şimdilerde fırsat buldukça protek ammino keratin maskesini kullanıyorum. bu ara pek saçlarımla ilgilenemiyorum aslında :( gliserinli su dışında düzenli kullandığım bişey yok malesef, üşengeçlik modundayım. benden başkada bu maskeyi kullanan yok galiba:50:

Benimde pratik bir şeye ihtiyacım var tatlım, büyük ihtimal ayın ilk haftası alacağım bende çünkü, inşallah çok yakında başımı kaşımaya vaktim olmayacak:1::1::1:

Ben organix in ışıltı veten keratin yağını kullandım.gerçekten ışıltı veriyor,elektriklenme-kabarmayı önlüyor, pürüzsüzleştiriyor.kokusu çok güzel, ancak kalıcı değil.fazla miktarda uygulandığında saçları ağırlaştırıyor, azıcık kullanılmalı ve diplere gelmemeli.kullandığım yağlar içinde en çok bunu beğendim, öneririm.

Back
X