Arkadaşlar herkese merhaba. Çok merak ettiğim bir şeyi öğrenmek istiyorum. Bir organizasyon firması kurmak istiyorum. Bunun için neler yapılması gerektiğiyle ilgili bilgisi olan var mı? Yani bu işe nasıl ve nerden başlanır. Organizasyon yapılacak yerler nasıl bulunur gibi.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
merhabalar öncelikle siteyede yeni oldum bu konuyu görünc ebende organizasyon işini nasıl yapabilirim nasıl başlarım neler gerekli onları arastırıyordum ki sizinle karsılastım . Çalısıyorum ve basangıcta işimi bırakıp başlamak istemiyorum oncesınde bır web sitesi hazırlayıp sunmka ınsanlar abenı tanıması ıcın daha sonrada bır kac tandııgım organızasyon fırması deposu onlardan temin ederek ekipmanları bu işi yapabılırmıyım dıye düşünüyorum lütfen fikirlerinizi paylaşın.Şimdiden tesekkürler
arkadaşlar merhaba konu ilgimi cektiği için ve bir organizasyon firması sahibi olduğum için konuya dahil olmak istedim ben 4 sezon bitirdim bu işte ve 5.sezona giriyorum umarım sizde hayalinize kavuşursunuz ama sanırım ıstanbul'dasınız arkadaşın söylediği gibi fazla sermaye gerektirmeyen bir iş değil 4 yıldır ne yaptın deseniz hala malzeme almakla geciriyoruz bu konuda her türlü yardımı yapabilirim şu an Bursa'da tüm organizasyon firmalarına ve tüm Türkiye'ye diyebilirim organizasyon firmaları için malzeme temini satışı ve kiralaması yapıyoruz işe başlamadan iyi araştırın ve güzel bir para koyun kenara diyebilirim:)))
sryya
Bende Çok İstiyorum Bir Organizasyon Şirketi Kurmak. Ama En DÜşündürücü Tarafı Sermaye Kısmı
MSiz Tecrübelisiniz Mesela Nekadar Bİr Para Koymamız Gerekiyor Kenara ? İlk Etapta
arkadaşlar merhaba konu ilgimi cektiği için ve bir organizasyon firması sahibi olduğum için konuya dahil olmak istedim ben 4 sezon bitirdim bu işte ve 5.sezona giriyorum umarım sizde hayalinize kavuşursunuz ama sanırım ıstanbul'dasınız arkadaşın söylediği gibi fazla sermaye gerektirmeyen bir iş değil 4 yıldır ne yaptın deseniz hala malzeme almakla geciriyoruz bu konuda her türlü yardımı yapabilirim şu an Bursa'da tüm organizasyon firmalarına ve tüm Türkiye'ye diyebilirim organizasyon firmaları için malzeme temini satışı ve kiralaması yapıyoruz işe başlamadan iyi araştırın ve güzel bir para koyun kenara diyebilirim:)))
organizayon işine yeni girmek için en başta ilk gelecek düğüne göre alımeyapmalısınız mesela ilkbizim ilk düğünümüz 600 kişilkti biz 600 adet saten sandalye giydirmesi ve istenilen renkte fiyonk alarak başladık bu işe sonra gelin masası için örtü diktik ve yapay içekle arajman hazırladık giriş dekorunda tüller ve ferforjeler kullandık ama şimdi zaman o kadar değiştiki mesela saten giydirme kullanılmamaya ya da coğu salonda olmaya başladı bizde tiffany sandalye aldık gelin masasında kumaş değilde taşlı deri yada lake gümüş yada sarı masa kullanmaya başladık 6 sene önce şamdan yoktu masalara çicek arajmanları kullanıyorduk şimdi tekli üçlü 5 li şamdanlarım var giriş dekorları kapı takı metrelerce kumaş yapay çicek arajmanları derken bir bakmışız 200 metre depo yetmez oldu şimdi coğu yeni kuran organizasyon firmalarına yazın malzeme kiralaması yapıyoruz özellikle şamdanlarda bu iş sınırsız 1.000 tane şamdan camımız 2.500 tane saten giydirmemiz ve bunun yanında yuvarlak her boy örtü diktörtgen örtüler olması lazım yani anlayacağınız dipi olmayan sonu gelmeyen bir iş ama şunu söyleyeyim en az 10.000 lira cebinizde olmadan bu işe girmeyin yada malzemesi olan firmalardan destek alın güvenilir firmalardan cünkü benimde dediğim işi almadan benimle konuşun malzemeyi o gün size kiraladığımı bileyim kendi müşterime kiralarsam size söz veremem diye sonuçta herkeze yetecek malzemem de yok :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?