Orgazm olamamak

kivilimonata

☘️
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2018
1
1
1
Ramazanda boyle konu acilir mi yada bunu mu düsünüyorsun diyenler mutlaka olacaktir. Ramazan sebebiyle esler arasindaki iliski yasaklanmiyor. O yuzden bir problem oldugunu düsünmüyorum. Sizin degerli fikirlerinizi almak istiyorum. Ben 3 yillik evliyim cok sükür iyi anlasiyoruz her konuda. Ama ben suana kadar hic orgazm olamadim, vajinal orgazm nasil oluyor fikrim bile yok. Doktoruma biraz utana sikila da olsa anlattim. Fizyolojik problemin yok tamamen beyinle alakali dedi. Oysa kendimi odakliyorum baska bir sey de dusunmuyorum. Klitoral orgazmi bile zor yasiyorum. Bazen de hic zevk almiyorum. Ama islaklik epey oluyor. Bir de sadece ustte olunca zevk oluyor. O da genelde surtunmeyle. Kusura bakmayin acik yaziyorum ama... Vajinal orgazm nasil olunur? Zevki bi sekilde arttirip daha mi uzun mu sürmeli iliski? O kadar cok arastirdim ki. Yokk olmuyor... Eminim benim gibi olanlariniz ve basaraniniz vardir. Cok merak ediyorum galiba olene kadar o hissi yasayamayacagim

Akışına bırakın.. kısmet büyük konuşmamak lazım belki bir gün olur:işsiz:

Dert edinmiş olabilirsiniz de tarif mi istiyorsunuz burada şöyle olur böyle olur diye.
Bence bu sadece sizi ve eşinizi ilgilendirir. Oturup onunla konuşun bu durumu. :KK12:

Herkesin orgazmı kendine. Buradan ne desek boş. O işi doktorla, psikologla, eşinizle çözmeniz gerekiyor.

Bence bu sorunu eşinizden önce kendinizle çözmeniz lazım. Daha kendi kendinize başaramadığınız bir şeyi karşıdan beklemek bana saçma geliyor.
Fizyolojik bir sorununuz da yokmuş o zaman kolları sıvayıp çalışmalara başlayın :KK70:

Vajinal mi oldu klitoral mi oldu, yok beceremedim, olmuyor, yapamıyorum diye düşünürden olmaz tabii. Orgazmın çeşidi olup olmadığı bile bilimsel olarak kanıtlanmış değil. Siz niye takılıyorsunuz ki bu duruma? Anı yaşayın, gitsin.

Düşünmeyin, akışına bırakın. Keyif almaya bakın. Orgazm oldum mu olacak mıyım diye düşünürseniz ilişkinin tadını çıkaramazsınız.

Yahu bir de ramazan diye ilişki yasak diye bir şey yok. Orucun yeri ayrı, cinselliğin yeri ayrı. Keyfinize bakın. Ben kızıma ramazanda hamile kaldım mesela :)

Zaten istatistiklere bakarsanız çoğu kadın olamıyor, buda teselli gibi oldu ama gerçek bu.
Eşinize anlattın, farklı bir şeyler denersiniz belki.

Back
X