Bak nasil yasadigini anladin ortalikda amcsiz umitsuz gezmek neymis ogrendin bak.
Bir kere sen değil misin kocam yedirir icirir gezdirir her istedigimi yapar hatta orgazm icin elinden geleni yapti fakat ben olamiyorum doyen sen degilmiydin .
Bende sana dedimki seninkisi memnuyetsizlik sen ywdigin onunde yemedigin arkanda gibi herseyin var azicik cile cek bak dunyada ne kadinlar var gazzede turkistanda hatta bizim ulkemizde dahi kadinlar eziyet ile mutlu olabilmek arasina sikismiş hayati idame ettirmeye calisiyorlar .
Boyle bir hayatin yaninda seninkisi toz pembe tabiki azicik memnun olmayi ogren az ile yetinmeyi kendine alistir belki ozman orgazm olursun. Cici popişko
Bak nasil yasadigini anladin ortalikda amcsiz umitsuz gezmek neymis ogrendin bak.
Bir kere sen değil misin kocam yedirir icirir gezdirir her istedigimi yapar hatta orgazm icin elinden geleni yapti fakat ben olamiyorum doyen sen degilmiydin .
Bende sana dedimki seninkisi memnuyetsizlik sen ywdigin onunde yemedigin arkanda gibi herseyin var azicik cile cek bak dunyada ne kadinlar var gazzede turkistanda hatta bizim ulkemizde dahi kadinlar eziyet ile mutlu olabilmek arasina sikismiş hayati idame ettirmeye calisiyorlar .
Boyle bir hayatin yaninda seninkisi toz pembe tabiki azicik memnun olmayi ogren az ile yetinmeyi kendine alistir belki ozman orgazm olursun. Cici popişko
Bak şimdi sana tane tane son kez anlatacağım. Değer misin, anlayabilir misin sanmam ama şansımı deneyeceğim. Belki ufkun açılır, kendinle olan savaşında biraz farkındalığın artar diye.
Maslow’un ihtiyaçlar hiyerarşisi diye bir şey duydun mu? Sanmam ama dur anlatayım. İnsanlar önce fizyolojik ihtiyaçlarını (yemek, su, barınma, cinsellik), sonra güvenlik, sonra sevgi/aidiyet ardından saygı ihtiyacını karşılar. En tepede ise kendini gerçekleştirme vardır, yani bireyin içsel doyumu, tatmini. Orgazm, yani benim bahsettiğim şey, bu temel ihtiyaçlardan biridir. Senin anlayacağın dilde söylersem, bu “lüks” değil, “insanî bir ihtiyaçtır.”
Ama sen hâlâ “karnın doyuyor, sesin çıkmasın” mantığında kaldığın için, bir kadının cinselliği hakkında konuşmasını düşmanlıkla karşılıyorsun. Dünyada savaş var, kadınlar mutsuz demişsin. Evet dünyada bunlar yaşanıyor malesef. Ancak süperman olmadığıma ve dünya sorunlarını bitiremeyeceğime göre başkalarının derdini kendime dert edineceğime ben kendi hayatımı nasıl daha güzelleştiririm, sevdiklerimi nasıl daha çok mutlu ederim ve mutlu olurum buna bakarım. Bu bencillik değil olması gerekendir. Ama senin gibi mutlu olmayı bilmeyen, mutluluğu aramayan, çağırmayan, hayattaki zorlukları görüp “Bari susayım da şükür sayılır” diye kendini avutmaya çalışan bir zihniyet için bu söylediklerim fazla tabii.
Belli ki kendi ihtiyaçlarına hiçbir zaman doğru dürüst isim koyamamışsın. Belki hiç sevilmemişsin, belki hiç dinlenmemişsin, belki de kimse senin derdini önemsememiş. Ama başkalarının çığlığına “lüks” diyerek o sesi kısmaya çalışman seni daha da küçültüyor. Ve işin kötüsü: Sen bunu “olgunluk” sanıyorsun. Halbuki, seninki içten içe çürümek.
“Cici popişko” gibi ilkokul kantininde söylenecek lafları ciddi ciddi yazman, zaten her şeyi özetliyor. Derdimi küçümseyerek üstünlük kurmaya çalışman değil; bu kadar sığ biri olduğun halde bunu fark etmemen trajik.
Şimdi dön, kendi hayatındaki eksikleri başkalarının üzerinden çözmeye çalıştığın o aynaya bir bak. Gördüğün şey, beni değil seni anlatıyor.
Son olarak tavsiyesine ihtiyaç duyacağım son kişi bile olamayacağın için bir daha benim konumu ne oku ne de yaz. Sessizce çekil git. En azından o kadarcık şuuru varmış desinler. Ayrıca o küçümsediğim derdiğimi buraya yazıp bir sürü kadınla dertleşmek, araştırmak, tavsiyeler üzerine eşimle konuşmak o kadar iyi geldi ki kendimdeki değişime ben bile inanamıyorum. Birkaç ay öncesine kadar terapist araştıran ben yok ya ben bu işi çözmeye başladım bile diyebiliyorum. İstediğim kadar iyi ve güçlü olmasa da eşle birlikteyken orgazm olmak, yeterince ıslanıp acı hissetmemek o kadar güzel bir şeymiş ki pastanım üstündeki krema gibi diyebilirim. Hele eşle iletişime yansıyan güzelliklerini anlatmıyorum bile. Sana da tavsiye ederim. Kadın olmak çok güzel bir şey. Kendini sev, içindeki çocuğa iyi davran. Başka da diyecek bir sözüm yok.