Orgazm olamıyorum

Ben aştım gibi artık tabi erken konuşmamak da lazım. Eşimle paylaştığımdan beri daha rahat hissediyorum ve eskiye göre daha fazla ıslanıyorum bu da artık canımın yanmasını engelliyor haliyle daha uzun tutabiliyoruz sevişmeyi. Eşime söyledikten sonra bir kere de orgazm oldum ben de inanamadım eşim de şaşırdı bu kadar erken olmasını ve terapi almadan olmasını beklemiyorduk. Araya regl girdi şimdi tekrar olacak mı merak ediyorum. Size tavsiyem eğer eşiniz anlayışlı biriyle ona söyleyin ben bu zamana kadar söylemediğime çok pişmanım çok keyifli olan bir şeyden kendimi mahrum bırakmışım
harikaa! işte buu! süpersin! kutluyorum seni, nasıl buldun peki, belirtiler vb. istediğini yaşadınmı? bumuymuşmu dedin? hislerini ve vücut tepkilerini (çokmu kasıldın, gerildin, titredin, bağırdın vb.).özetlermisin, arkadaşlarımızada yoldaş olsun, herkez tatsın inş.

Bende olamıyorum eşinle alakası yok bu fiziki bi durum fizyolojik. Yukarıda yorumda eşine yalan söylüyosun diye kızmış biride napalım yani olamıyosak adama olamıyorum deyip özgüvenini kırıp kendimizi yetersiz mi gösterelim. Ben bu konuyu çok araştırmıstım bi zamanlar iliskı sırasında olamayan çok kadın var herkesin vajina şekli ve teması farklı çünkü. Takmayın ben saldım ve kabullendim

Ben aştım gibi artık tabi erken konuşmamak da lazım. Eşimle paylaştığımdan beri daha rahat hissediyorum ve eskiye göre daha fazla ıslanıyorum bu da artık canımın yanmasını engelliyor haliyle daha uzun tutabiliyoruz sevişmeyi. Eşime söyledikten sonra bir kere de orgazm oldum ben de inanamadım eşim de şaşırdı bu kadar erken olmasını ve terapi almadan olmasını beklemiyorduk. Araya regl girdi şimdi tekrar olacak mı merak ediyorum. Size tavsiyem eğer eşiniz anlayışlı biriyle ona söyleyin ben bu zamana kadar söylemediğime çok pişmanım çok keyifli olan bir şeyden kendimi mahrum bırakmışım
Şöyle bişey daha sormak istiyorum mazur görün lütfen eşim çok çabuk boşalıyor ve daha sonrasında hemen yoruldm diyor ve ben daha boşalmadan veya tadını çıkarmadan yeter diyor sinir alıyorum böyle olunca sizce ne yapmalıyım?

aşko yüzüstü yat, eşin içindeyken sen klitorisini uyar bitaraftan, mast +penetrasyon olmuş olur böyle böyle aşarsın
Bide böyle bişey var yanlış anlamayın da bunu birtek erkekler yapmiyordur bence po***o fln izleyince ben kendimi orgazm edince boşalıyorum bunu nasıl yeneirin sizce bayadir böyle bişey var bende ve ilk defa buraya yazıyorum izleyince zevk alıyorum linçlemeyin lütfen bende birnevi takıntı olmuş izlemeden edemiyorum😞🫢

Bende olamıyorum eşinle alakası yok bu fiziki bi durum fizyolojik. Yukarıda yorumda eşine yalan söylüyosun diye kızmış biride napalım yani olamıyosak adama olamıyorum deyip özgüvenini kırıp kendimizi yetersiz mi gösterelim. Ben bu konuyu çok araştırmıstım bi zamanlar iliskı sırasında olamayan çok kadın var herkesin vajina şekli ve teması farklı çünkü. Takmayın ben saldım ve kabullendim
canım pozisyonlar bunun için var, temas noktalarını değiştirerek zevkinizi arttırabilirsiniz, sen doggy seversin, ben misyoner mesela gibi gibi. ben yüz üstü olurum sen üstteyken. çeşitlilik katmayı denedinizmi? tabiki eşlerimize yetersizlik hissettirmicez ama konu sahibi gibi yol aramalıyız bence., karşılıklı mutluluk için bu şart yoksa görev gibi olmazmı

canım pozisyonlar bunun için var, temas noktalarını değiştirerek zevkinizi arttırabilirsiniz, sen doggy seversin, ben misyoner mesela gibi gibi. ben yüz üstü olurum sen üstteyken. çeşitlilik katmayı denedinizmi? tabiki eşlerimize yetersizlik hissettirmicez ama konu sahibi gibi yol aramalıyız bence., karşılıklı mutluluk için bu şart yoksa görev gibi olmazmı
Sevdiğin pozisyonlar olması sonuca varma anlamına gelmiyor ama.. Her çeşit denedim tabiki Üstelik tek denediğim adam buda değildi sonuc degısmıyorsa yapacak bısey yok. Sen yemek yer kilo alırsın ben almam sen olursun ben olmam her bünye kendine özel olmaması bir problem anlamınada gelmiyor bence farklı şekilde kendim temas ederken başarabiliyorum ama temassız sadece o şekilde bi sonuca varılmıyor herkesin vajina şekli birbirinden farklı

selam cnm; öncelikle sayıya hiç takılma, bende 1 kere olabiliyorum, pert olup, tabiri caizse yatakta yığılıp kalıyorum, bacaklarım, ayak bileklerim dehşet kasılıyor, pelte gibi kalıyorum. 2. çok çok nadir oluyor. burayı kendimce böyle geçiyorum; şunu yapsan, kendini orgazma yaklaştırıp eşini içine al, biyandanda uyarıya devam et, penis içindeyken bi orgazmı deneyimle, yada kendin hangi pozisyonda oluyorsan mesela ben yüz üstü alttan klitorisi okşarım, eşini o pozisyonda içine al, mast'a devam et, biyandanda penetre etsin, karma bişeler yap,
Peki kendinize dokunmadan sonuca varabiliyor musunuz? Bu şekilde bende oluyorumda bazen partnerim neden donuyosun ben yeterli gelmiyor muyum diyor 🤪

harikaa! işte buu! süpersin! kutluyorum seni, nasıl buldun peki, belirtiler vb. istediğini yaşadınmı? bumuymuşmu dedin? hislerini ve vücut tepkilerini (çokmu kasıldın, gerildin, titredin, bağırdın vb.).özetlermisin, arkadaşlarımızada yoldaş olsun, herkez tatsın inş.
Ya aslında hissiyat olarak kendi kendime yaptığım orgazmdan daha farklı hissetmedim aynısıydı tek fark eşimin yanındayken yaşamış olmamdı ve birleşme esnasındayken olmadı. Ne kadarını yazsam onu da bilemedim şimdi banlanmaktan da korkuyorum. Neyse ilişkinin sonuna doğru penetrasyonda değilken ben kendimi okşamaya başladım biraz uzun sürdü ama inat ettim bu sefer olacak diye ve içimden kendime telkinlerde bulundum bunun ayıp olmadığını ve her kadın gibi bunu yaşamanın benim de hakkım olduğunu vs. Bir yandan da kegel egzersizlerini de yapmaya devam ettim ve bayağı uğraştıktan sonra oldu. Dediğim gibi his olarak tek başımayken yaptığım mastürabasyondan farklı değildi ama eşimin yanındayken olabilmek bayağı bir özgüven verdi. Çığlık atma isteği oldu mu gibi şeyler demişsiniz hayır olmadı ama sonraki ilişkimde oldu ama onda daha farklıydı bu sefer ben kendimi okşamadım. Eşim eliyle o g noktası denen tırlıklı yeri bulup hızlıca ve ritmik bir şekilde uyardı o daha farklıydı ama orgazmıydı bilmiyorum bilen varsa yazarsa sevinirim çünkü ilk kez öyle hissettim. Aşırı ıslandım ve idrarım geliyormuş gibi hissettim bir de ne alaka bilmiyorum ama avcumun içi uyuştu bir süre işte o zaman çığlık atma isteği geldi ama klitorisi uyardığımdaki o kasşarın kasılması ve rahatlarken kalp atışı gibi ritmik kasılmalar olmadı o yüzden bu bir orgazmıydı böyle de olunuyor mu anlamadım. Tecrübeli hanımlar cevaplarsa sevinirim ay çocuk gibi hissediyorum sanki yürümeyi öğreniyormuşum gibi geliyor🤣

Kesinlikle katılıyorum bahsettiğiniz kişiye nezaketen bir şey demedim ama başına gelmeyenler anlamaz bunu. Bazen insanlar kırıcı olabiliyor söylemedik de ne yaptık sanki aldattık mı her ilişkinin dinamiği çok farklı ve her insan kaldıramayabilir bazen söylenmiyor bazen de bendeki gibi söylemek olumlu sonuç verebiliyor ama bu benim açımdan böyle tabi eşimi ne kadar iyi tanıdığımı düşünsemde sonuçta beyninden geçenleri göremiyorum belki benim sezmediğim bir sürü duygu yaşadı yetersiz hissetmesin diye elimden geleni yaptım söyleme işini sürece yedirdim önce ufak ufak sinyaller verdim vs pat diye söylemedim ama yine de zihninde olup bitenleri tüm şeffaflığıyla görmem mümkün değil be zaten insanı korkutan da bunlar oluyor ya öyle düşündüyse ya şöyle hissettiyse vs. Hala bile bazen acaba ne düşünüyordur diyorum arada herhangibi zaman diliminde dalıp gitse ne düşünüyo kafasına taktığı bir şey var mıdır sürekli aklımda dolaşıyo o yüzden yorum yaparken karşıdakiyle biraz empati yapmak lazım

Şöyle bişey daha sormak istiyorum mazur görün lütfen eşim çok çabuk boşalıyor ve daha sonrasında hemen yoruldm diyor ve ben daha boşalmadan veya tadını çıkarmadan yeter diyor sinir alıyorum böyle olunca sizce ne yapmalıyım?
Açık açık konuşmaktan başka çare yok bence. Bazen bizi nasıl tatmin edeceklerini onlar da bilmeyebiliyorlar özelliklede ilk deneyimi sizseniz başka birileriyle öncesinde deneyimleri yoksa ilişkinin her anından kendileri gibi zevk aldığımızı sanabiliyorlar. Eşinizi yönlendirin sizin de zevk almanızı istiyorsa kendisini biraz tutmasını söyleyin ve ön sevişmeyi daha uzun tutun. Hani ben de konunun çok uzmanı değilim ama böyle yapa yapa bu noktaya anca geldim işe de yaradı umarım sizde de yarar.

Ya aslında hissiyat olarak kendi kendime yaptığım orgazmdan daha farklı hissetmedim aynısıydı tek fark eşimin yanındayken yaşamış olmamdı ve birleşme esnasındayken olmadı. Ne kadarını yazsam onu da bilemedim şimdi banlanmaktan da korkuyorum. Neyse ilişkinin sonuna doğru penetrasyonda değilken ben kendimi okşamaya başladım biraz uzun sürdü ama inat ettim bu sefer olacak diye ve içimden kendime telkinlerde bulundum bunun ayıp olmadığını ve her kadın gibi bunu yaşamanın benim de hakkım olduğunu vs. Bir yandan da kegel egzersizlerini de yapmaya devam ettim ve bayağı uğraştıktan sonra oldu. Dediğim gibi his olarak tek başımayken yaptığım mastürabasyondan farklı değildi ama eşimin yanındayken olabilmek bayağı bir özgüven verdi. Çığlık atma isteği oldu mu gibi şeyler demişsiniz hayır olmadı ama sonraki ilişkimde oldu ama onda daha farklıydı bu sefer ben kendimi okşamadım. Eşim eliyle o g noktası denen tırlıklı yeri bulup hızlıca ve ritmik bir şekilde uyardı o daha farklıydı ama orgazmıydı bilmiyorum bilen varsa yazarsa sevinirim çünkü ilk kez öyle hissettim. Aşırı ıslandım ve idrarım geliyormuş gibi hissettim bir de ne alaka bilmiyorum ama avcumun içi uyuştu bir süre işte o zaman çığlık atma isteği geldi ama klitorisi uyardığımdaki o kasşarın kasılması ve rahatlarken kalp atışı gibi ritmik kasılmalar olmadı o yüzden bu bir orgazmıydı böyle de olunuyor mu anlamadım. Tecrübeli hanımlar cevaplarsa sevinirim ay çocuk gibi hissediyorum sanki yürümeyi öğreniyormuşum gibi geliyor🤣
Haha o uyusma bende siddetli orgazmlardan sonra olur. Ellerim uyusur, hatta bazen agzim da uyusur. Partnerime "ben uyustum" dedigimde cocuk gibi seviniyorlar ahshd adamlar icin basari madalyasi gibi oluyor :D

Bide böyle bişey var yanlış anlamayın da bunu birtek erkekler yapmiyordur bence po***o fln izleyince ben kendimi orgazm edince boşalıyorum bunu nasıl yeneirin sizce bayadir böyle bişey var bende ve ilk defa buraya yazıyorum izleyince zevk alıyorum linçlemeyin lütfen bende birnevi takıntı olmuş izlemeden edemiyorum😞🫢
İzlemeden ben de kendi kendime mast yapsamda olmuyordu sonra bu süreç boyunca aslında bunun cinsel ilişkimi olumsuz etkilediğini gördüm çünkü beynimizi hazıra kolay olana alıştırıyoruz sonra gerçek dokunuşlar yetersiz geliyor. Biraz beyni yormak gerekiyor galiba. Kendi kendime antrenmanlar yapıyorum eşimin bana yaparken hoşuma giden anları düşünüp hayal kuruyorum ve mast yapıyorum bir yandanda süre tutuyorum ne kadar sürede olduğuma bakmak için. Mast yaparken kegel egzeraizlerini yapıyorum zaten kegeli yaparken bacak içlerinizin terlediğini ayak altlarınızın ısındığını hissedeceksiniz. Sonra bir şekilde oluyor bazen 10 dk sonra bazen 20 dk sonra oluyor. Biraz yorucu oluyor bu arada ve ikincisi hiç gelmedi bir kere oluyorum bu şekilde ama bu egzersizi yaptıktan sonra eşimleyken oldu bende. Bu süre zarfında bir sürü uzman dinledim youtubeden buradaki kadınların önerilerini dikkate aldım ama dediğim gibi hala yolun başındayım bir şey başarmış gibi hissetmiyorum çünkü penetrasyon sırasındayken olmuyor yani içimdeyken kendimi okşadığımda neden olmuyor onu anlamış değilim

Haha o uyusma bende siddetli orgazmlardan sonra olur. Ellerim uyusur, hatta bazen agzim da uyusur. Partnerime "ben uyustum" dedigimde cocuk gibi seviniyorlar ahshd adamlar icin basari madalyasi gibi oluyor :D
Ya ciddi misiniz yani anlattıklarımdan sizce bu yaşıdığım orgazm mıydı

Ha bir de yukarda bahsettiğim bu iki deneyimimde de o anlık rahatlama geldi ama sanki yetmedi gibi hissettim yani hani diyorlar ya orgazm olduktan sonra hassasiyet oluşuyor klitorise dokunsun istemiyorum vs diye ben de öyle bir his oluşmadı hala devam etme isteği vardı yetmemiş gibi ama devam etsemde o duygu yükselmesi yaşanmadı zaten adamında hali kalmadı artık. Anlamadığım uğraşmama rağmen ikinci orgazm olmuyor ama neden tamamen rahatlamış hissi gelmiyor böyle mi olunuyor ?

Back
X