Orgazm olamıyorum

Ha bir de yukarda bahsettiğim bu iki deneyimimde de o anlık rahatlama geldi ama sanki yetmedi gibi hissettim yani hani diyorlar ya orgazm olduktan sonra hassasiyet oluşuyor klitorise dokunsun istemiyorum vs diye ben de öyle bir his oluşmadı hala devam etme isteği vardı yetmemiş gibi ama devam etsemde o duygu yükselmesi yaşanmadı zaten adamında hali kalmadı artık. Anlamadığım uğraşmama rağmen ikinci orgazm olmuyor ama neden tamamen rahatlamış hissi gelmiyor böyle mi olunuyor ?
Daha once baska uyelerle konusurken yazmistim aslında, bazi insanlar bir iliskide iki, uc, hatta dort kere oluyor ara vermeden devam ederek.
Kendi adima konuşursam ben de devam ediyorum sonrasinda da.

Devam etme isteğinin olmasi da olmamasi da normal, kisiye ve orgazmin siddetine gore degisir.

Devam etme isteginiz varsa ve esiniz de istiyorsa edersiniz.

Ikinci sefer herkeste olmuyor zaten. Neden olmuyor diye dusunmeyin, herkesin yapisi farkli.

Yani bende evet. Saglam orgazmlarimda benim elim falan uyusuyor. Muhtemelen siz de farkli bir sekilde olmussunuz. Bazen hepsi ayni sekilde olmuyor, bazilari daha siddetli, daha guzel oluyor.
Anladım teşekkür ederim 🙏 sanırım böyle böyle öğreneceğim

Daha once baska uyelerle konusurken yazmistim aslında, bazi insanlar bir iliskide iki, uc, hatta dort kere oluyor ara vermeden devam ederek.
Kendi adima konuşursam ben de devam ediyorum sonrasinda da.

Devam etme isteğinin olmasi da olmamasi da normal, kisiye ve orgazmin siddetine gore degisir.

Devam etme isteginiz varsa ve esiniz de istiyorsa edersiniz.

Ikinci sefer herkeste olmuyor zaten. Neden olmuyor diye dusunmeyin, herkesin yapisi farkli.
Haklısınız zaten bu yola çıktığımda bir kere bile olsa zarayım diyerek çıktım belamı istemeyeyim 🤣 olacağı varsa zamanla olur zaten

Haklısınız zaten bu yola çıktığımda bir kere bile olsa zarayım diyerek çıktım belamı istemeyeyim 🤣 olacağı varsa zamanla olur zaten
Ahshd estagfurullah. Olmuşken tam olsun istiyorsunuzdur haliyle.
Bir kere düzenli olmaya başlayınca devami gelir.

Eger olduktan sonra iliski bitsin istemiyorsaniz, devam etme isteginiz varsa muhtemelen iliskinin devamında ikinci de gelir zamanla.

Ahshd estagfurullah. Olmuşken tam olsun istiyorsunuzdur haliyle.
Bir kere düzenli olmaya başlayınca devami gelir.

Eger olduktan sonra iliski bitsin istemiyorsaniz, devam etme isteginiz varsa muhtemelen iliskinin devamında ikinci de gelir zamanla.
Öyle olmasını umuyorum🤣 bir de bir şey daha sormak istiyorum. Hep elle uyarmayla mı orgazm olacağım acaba. Yani doggy ve üste olduğum pozisyonlar çok hoşuma gidiyor ama orgazm için yeterli gelmiyor bir şeyler hissediyorum ama orgazma ulaştırmıyor. Bu iki deneyimimde de hep orgazm olmak için ilişkinin bitmesine yakın el ile okşayarak orgazm olabildim ama kadınların yazdığı gibi ilişki esnasında neden olmuyor. Bu da zamanla öğrenilrcek bir şey mi? Sizin ilk deneyimleriniz nasıldı mesela direkt içinizdeykende orgazm olabiliyor muydunuz?

Öyle olmasını umuyorum🤣 bir de bir şey daha sormak istiyorum. Hep elle uyarmayla mı orgazm olacağım acaba. Yani doggy ve üste olduğum pozisyonlar çok hoşuma gidiyor ama orgazm için yeterli gelmiyor bir şeyler hissediyorum ama orgazma ulaştırmıyor. Bu iki deneyimimde de hep orgazm olmak için ilişkinin bitmesine yakın el ile okşayarak orgazm olabildim ama kadınların yazdığı gibi ilişki esnasında neden olmuyor. Bu da zamanla öğrenilrcek bir şey mi? Sizin ilk deneyimleriniz nasıldı mesela direkt içinizdeykende orgazm olabiliyor muydunuz?
Ben acikcasi cinsellik yönünden sansli olduguma kanaat getirdim bir suredir. O yuzden cok kıstas degilim sanirim.

Ben ikinci ucuncu iliskimden sonra, yani seksin ne oldugunu ogrendikten sonra disaridan uyarmaya gerek kalmadan orgazm oldum. Elle tabii ki oluyorum ama el olmadan da birlesme esnasinda oluyorum.

Bence siz de orgazmi ogrendikten sonra yavas yavas el uyarimina gerek kalmadan olmaya başlayacaksiniz. Vucudunuz su anda orgazmi taniyor ve iliskiyle birlestirmeye basliyor. Yeterince alistiktan sonra farkli pozisyonlarda da disaridan mudahaleye gerek kalmadan olacaksinizdir.

Cogu kadin ustte oldugu pozisyonlarda daha kolay olur mesela. Siz de zamanla alisirsiniz buna da.

Ben acikcasi cinsellik yönünden sansli olduguma kanaat getirdim bir suredir. O yuzden cok kıstas degilim sanirim.

Ben ikinci ucuncu iliskimden sonra, yani seksin ne oldugunu ogrendikten sonra disaridan uyarmaya gerek kalmadan orgazm oldum. Elle tabii ki oluyorum ama el olmadan da birlesme esnasinda oluyorum.

Bence siz de orgazmi ogrendikten sonra yavas yavas el uyarimina gerek kalmadan olmaya başlayacaksiniz. Vucudunuz su anda orgazmi taniyor ve iliskiyle birlestirmeye basliyor. Yeterince alistiktan sonra farkli pozisyonlarda da disaridan mudahaleye gerek kalmadan olacaksinizdir.

Cogu kadin ustte oldugu pozisyonlarda daha kolay olur mesela. Siz de zamanla alisirsiniz buna da.
Malesef olay sadece sizin dediğiniz gibi öğrenmekle alakalı olmuyor. Evet siz şanslısınız klitorisiniz vajina girişinizle yakın bi noktada buda ilişkide git gel sırasında orasıyla temasa girip ritmik olarak kendini uyarabiliyor ama bazı vajinalarda klitoris yukarıda olduğu için ilişkide oraya teması olmuyor buda orgazm sonucunu getirmiyor, zaten o sebeple dışarıdan temas ihtiyacı hissediyor insan. Evet güzel bilgiler vermişsiniz ama yaşamadan bileceğinizi düşünmüyorum.

Malesef olay sadece sizin dediğiniz gibi öğrenmekle alakalı olmuyor. Evet siz şanslısınız klitorisiniz vajina girişinizle yakın bi noktada buda ilişkide git gel sırasında orasıyla temasa girip ritmik olarak kendini uyarabiliyor ama bazı vajinalarda klitoris yukarıda olduğu için ilişkide oraya teması olmuyor buda orgazm sonucunu getirmiyor, zaten o sebeple dışarıdan temas ihtiyacı hissediyor insan. Evet güzel bilgiler vermişsiniz ama yaşamadan bileceğinizi düşünmüyorum.
Bu konuyu takip ediyorum bende aynı sorunu yaşıyorum ve dediğiniz gibi kendim burda okuduktan sonra g noktasını bulmaya çalıştım ve buldum benimki yukarıda içden buldum bu arada burayı okumadan bilmiyordum bile 🤣 ilişkinin öyle olduğunu düşünüyordum ay ne kadar cahilmişim her neyse yukarıdaymış uyarınca oldu ama eşimle birleşmede olmuyor ne önerirsiniz 😞

Bu konuyu takip ediyorum bende aynı sorunu yaşıyorum ve dediğiniz gibi kendim burda okuduktan sonra g noktasını bulmaya çalıştım ve buldum benimki yukarıda içden buldum bu arada burayı okumadan bilmiyordum bile 🤣 ilişkinin öyle olduğunu düşünüyordum ay ne kadar cahilmişim her neyse yukarıdaymış uyarınca oldu ama eşimle birleşmede olmuyor ne önerirsiniz 😞
Valla öneri işte doggy pozisyonunda eşinin ya da sizin el ile klitoris uyarması olabilir ya da oral sex. Başka türlü zor ben çözümünü bulamadım:) ilişkinin öyle olduğunu düşünüyordum derken ne demek istediniz? Bu konuyu takip edip yazma cesaretinde bulunamayan bir çok kadın var eminim uzaktan okuyorlar konuyu lütfen onlarda yazsın çekinmeyin öneri ya da şikayetleriniz nedir sizde yazın 🙂↕️

Valla öneri işte doggy pozisyonunda eşinin ya da sizin el ile klitoris uyarması olabilir ya da oral sex. Başka türlü zor ben çözümünü bulamadım:) ilişkinin öyle olduğunu düşünüyordum derken ne demek istediniz? Bu konuyu takip edip yazma cesaretinde bulunamayan bir çok kadın var eminim uzaktan okuyorlar konuyu lütfen onlarda yazsın çekinmeyin öneri ya da şikayetleriniz nedir sizde yazın 🙂↕️
İlişkide orgazm bilmiyordum sadece zevk alınıyor ama boşalma olmuyor sanıyordum 😅😅😅 yada hiç yaşamadığım için üzerinde durupta bunda bi aksilik var demedim bilmiyorum ama her şeyi denedik bütün pozisyonları parmakla uyarıyı yok tık yok sanırım bu benim kaderim 😅🥲

İlişkide orgazm bilmiyordum sadece zevk alınıyor ama boşalma olmuyor sanıyordum 😅😅😅 yada hiç yaşamadığım için üzerinde durupta bunda bi aksilik var demedim bilmiyorum ama her şeyi denedik bütün pozisyonları parmakla uyarıyı yok tık yok sanırım bu benim kaderim 😅🥲
Bi yerlerde bi eksik var ama ne?:) klitorisinize dokundunyz mu hiç siz ya da eşiniz vajinanın içinde bi şişlik gibi bişey hani:) kendiniz bu yaşa kadar hiç dokunmadınız mı kendinize yahu😎

Bi yerlerde bi eksik var ama ne?:) klitorisinize dokundunyz mu hiç siz ya da eşiniz vajinanın içinde bi şişlik gibi bişey hani:) kendiniz bu yaşa kadar hiç dokunmadınız mı kendinize yahu😎
Yukarıda yazdım ya kendim g noktamı buldum diye dokundum tabiki g noktamıda klitoriside çözdüm ama sorun ilişkide olmaması 🤭

İzlemeden ben de kendi kendime mast yapsamda olmuyordu sonra bu süreç boyunca aslında bunun cinsel ilişkimi olumsuz etkilediğini gördüm çünkü beynimizi hazıra kolay olana alıştırıyoruz sonra gerçek dokunuşlar yetersiz geliyor. Biraz beyni yormak gerekiyor galiba. Kendi kendime antrenmanlar yapıyorum eşimin bana yaparken hoşuma giden anları düşünüp hayal kuruyorum ve mast yapıyorum bir yandanda süre tutuyorum ne kadar sürede olduğuma bakmak için. Mast yaparken kegel egzeraizlerini yapıyorum zaten kegeli yaparken bacak içlerinizin terlediğini ayak altlarınızın ısındığını hissedeceksiniz. Sonra bir şekilde oluyor bazen 10 dk sonra bazen 20 dk sonra oluyor. Biraz yorucu oluyor bu arada ve ikincisi hiç gelmedi bir kere oluyorum bu şekilde ama bu egzersizi yaptıktan sonra eşimleyken oldu bende. Bu süre zarfında bir sürü uzman dinledim youtubeden buradaki kadınların önerilerini dikkate aldım ama dediğim gibi hala yolun başındayım bir şey başarmış gibi hissetmiyorum çünkü penetrasyon sırasındayken olmuyor yani içimdeyken kendimi okşadığımda neden olmuyor onu anlamış değilim
Evet son dediğine katılıyorum bende anlamadım

Açık açık konuşmaktan başka çare yok bence. Bazen bizi nasıl tatmin edeceklerini onlar da bilmeyebiliyorlar özelliklede ilk deneyimi sizseniz başka birileriyle öncesinde deneyimleri yoksa ilişkinin her anından kendileri gibi zevk aldığımızı sanabiliyorlar. Eşinizi yönlendirin sizin de zevk almanızı istiyorsa kendisini biraz tutmasını söyleyin ve ön sevişmeyi daha uzun tutun. Hani ben de konunun çok uzmanı değilim ama böyle yapa yapa bu noktaya anca geldim işe de yaradı umarım sizde de yarar.
İnşlh

5 yıldır evliyim. Evlenmeden önce de düzenli olmasa da eşimle birlikteliğimiz vardı. Ancak hiçbir zaman orgazm olamadım ne vajinal ne de klitoral olarak. Evlenmeden önce yetiştirilme tarzından dolayı (evlenmeden önce cinsel ilişki olmaz, günah vs.) suçluluk hissettiğimi evlenince bunun geçeceğini sanmıştım. Üzülüyordum tabi ama aşırı da problem etmiyordum çünkü partnerim mutluydu ben orgazm olamasam da onunla paylaştıklarım için mutluydum. Ona bir kere orgazm olmadığımı söylemeye çalıştım ancak pek kabullenemedi nasıl yani dedi streslisin kendimizi sildiğimiz için kuruyorsun acıyor vs gibi şeyler söyledi. Baktım beni pek anlamayacak ben de orgazm taklidi yapmaya devam ettim. Evlendikten sonra ise zevk aldığım şeyleri ona öğretmeye çalıştım hakkını yiyemem her şeyi de yaptı ve yapıyor ama yine de mutlu olsam da orgazm olamıyorum. İşin kötü yanı kendi kendime klitoral orgazm oluyorum ancak o da bir kere aynı anda üst üste olmuyor. Yani kendi kendime olabiliyorsam eşimleyken neden olmuyor. Onu çok seviyorum zaten aşık olarak evlendik. 20 yaşların başında tanıştık şuan 30 yaşındayım ve eşim beni mutlu etmek için günlük hayatımızda da uğraşır istediklerimi yapar hatta bazen istemesem de ben mutlu olayım diye bana hediyeler alır. Evde ev işine yardımcı olur. Gezdirir yedirir içirir tatile götürür ki tatillerimiz balayı kıvamında geçer. Hani her şey bu kadar yolundayken neden olmuyor artık kafama takıyorum. Her şeyi denedim her pozisyon bir sürü fantazi gecelikler loş ortamlar vs. Vajinismus olanların hikayelerini okuyorum tedavi olunca bu sorunu yenmişler ama orgazm hikayeleri için hiç tedavi oldum ve yendim yazanı okumadım. Sadece benim gibi sorunlarını yazmışlar ancak devamı gelmemiş. Benim buraya yazmamın sebebi benim gibi olan var mı varsa doktora gitti mi çözüm bulabildi mi? Ne olur biri yardım etsin
öncelikle kafandan orgazm olmuyorum ya da olmalıyım düşüncesini atmalısın sevişirken. kessinlikle üstte ol ve sevişmeyi sen yönet. bir kaç detay var ama çok açık olacağı için yazamıyorum istersen özelden yazabilirim ben de doğumdan sonra bir dönem orgazm olamadım. ama çok kafaya takmadım taksaydım emin ol daha sürerdi. birkaç ince detaylar var özellikle pozisyonlarla ilgili. özelden yazarsan biraz daha detaylı anlatabilrim kendimce :KK6:

öncelikle kafandan orgazm olmuyorum ya da olmalıyım düşüncesini atmalısın sevişirken. kessinlikle üstte ol ve sevişmeyi sen yönet. bir kaç detay var ama çok açık olacağı için yazamıyorum istersen özelden yazabilirim ben de doğumdan sonra bir dönem orgazm olamadım. ama çok kafaya takmadım taksaydım emin ol daha sürerdi. birkaç ince detaylar var özellikle pozisyonlarla ilgili. özelden yazarsan biraz daha detaylı anlatabilrim kendimce :KK6:
Merhaba özelden yazdım

Parmağını soksun.penisi o kadar dibe girmiyor olabilir.zaten girse de parmakla nedense çok daha etkili oluyor.

Back
X