Orgazm olmadan da gebe kalan varm?

Ellibirincikisi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.481
1.039
373
İstanbul
slm kızlar ben 2 yıllık evliyim ve çok fazla orgazm yaşayamıyorum aslında çok zevk alıyorum ama klitorisim uyarılmadan rahatlama yaşayamıyorum.:kedi:
gebelik için uğraşıyorum ama tanıdıklarım orgazm olmadan imkansız diyor nedenide sulanma spermin içeriye daha hızlı girişini sağlarmış ama yeterli miktarda sulanmada oluyor bende aslında ben gebeliği pek buna bağlamıyorum çünkü ne yazıkki tecavüze mağruz kalıp gebe kalanlarda var acaba aranızda orgazm olmadan gebe kalmayı başarmış olanlar varmı?:lepi::1rolleyes:

:))))))))))))))))))))))))))
orgazm olmadan bence hamiş kalınabilir orgazm olmak kolaylaştırır belki kasılmalarla spermin belki daha rahat ulaşması söz konusu olabilir ama sıvı olarak ortam musaitseeeee amaca giden yolda herşey mümkün şekerim ben öyle bir kaide vardır diye bişey duymadım açıkçası hoş daha hamiş kalamadım amaa:))))))))

tabiki vardır canım benım orgazm olmanın ne demek oldugunu uzun bı zaman sonra anlayanlar var ama ilk geceden hamile kalanlar oluyo yani etkisi küçük bi ihtimal vardır ama kesinlikle hamile kalmana engel değildir

orgazm sadece sansı artırır. spermlerın daha ılerıye hareket etmesıne ve yumurtaya ulasmasına yardımcı olur.
ama her zaman sart degıldır zaten erkekten cıkan spermler bellı bır hızla cıkıyorlar. gereklı sıvı ortamın yeterlı ıse ve yumurtan gelısmısse gebelık olabılır.
orgazm sart degıl anlayacagın.

saol canım bende öyle düşünmüyorum ama nette de biraz araştırdım bazı doktorlar ph açısından falan filan bişeyler yazmış aslında kafamda bi eksik bu vardı şimdi bunuda sokmak istemiyorum ama sadece merak ettim.

annemin babannesi derdi. aah kızım biz onları bilemedik hiç bilemedik diye :roflol:
3 çocuğu var, varın gelin siz düşünün :)

bence kalınır kendinde demişin tecavüz sonucu hamile kalanlar çok
ama eğer hamile kalmakta zorluk çekiyosan zevk almak en önemlisi yani

arkadaşım adını bilmezlerde ne olduğunu belki bilirlerdi:kedi:
yok işte hiç sevmezmiş o işi, şimdi moda oldu bunlar biz bilmezdik diyo.
yani afedersiniz kadının zevk alması gerektiğinden -veya alabildiğinden- dahi haberleri yokmuş.

benim teyzemde 1 çocuktan sonra çok iyi anlarsın o duyguyu diyor.
aslında çok zevk alıyorum ama vajinal rahatlama yaşayamıyorum ama takmıyorum kafaya çünkü klitoral olarak bunu gerçekleştiriyorum.

benim teyzemde 1 çocuktan sonra çok iyi anlarsın o duyguyu diyor.
aslında çok zevk alıyorum ama vajinal rahatlama yaşayamıyorum ama takmıyorum kafaya çünkü klitoral olarak bunu gerçekleştiriyorum.

aynen bende cnm nasıl bir duygu onuda bilmem ama klitoral çok hoşuma gidiyo diğerini bilmem ama

sanırım klitoraldan daha büyük zevk veriyor olsa gerek bu kadar önemli olduğuna göre kadın açısından ama rahatlıyorum ya oda güzel bunu bile yaşayamayan her 2 yöndende zevk alamayan insanlar var eşimde bu konuda çok yardımcı ve çok anlayışlı bakalım doğumdan sonrada zevk alamazsam tedavi olmaya giderim gerçi 3 aylık tedavide gördüm bu konu üzerine ama yinede olmadı başaramadım.
baktım olmuyor bende haydar dümene giderim garanti veriyor 1 günde orgazm ne olduğunu anlayacaklar diye :roflol:

kadının orgazm olup olmamasıyla hamile kalmanın ilgisi yok arkadaşım, hatta erkeklerde orgazm olmadan önce gelen sıvıda sperm olduğu biliniyor. bu durumda iki taraf da orgazm olmadan hamilelik yaşanabiliyor.

Back
X