Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Derken ? Orgazm hastalık değil kiLütfen cevaplayın evlilik öncesi vajinal orgazmı yaşayanlar ne yapmalı?
Biliyorum ama çok fazla istek oluyorDerken ? Orgazm hastalık değil ki
Yani ? Ah bir anlayabilsek siziBiliyorum ama çok fazla istek oluyor
Sık sık rüyalanma falan mı yaşıyorsunuz. Ya da mastürbasyon yapmaktan falan mı usandınız. İstek şikayet edilecek bi durum değildir ki.Biliyorum ama çok fazla istek oluyor
Evet usanma var, bence bekarlıkta sorun edilecek bir şey çünkü ruhumu etkiliyor.Sık sık rüyalanma falan mı yaşıyorsunuz. Ya da mastürbasyon yapmaktan falan mı usandınız. İstek şikayet edilecek bi durum değildir ki.
O zaman çiftleşin ya da evlenin. Buna yapılacak başka bişey yok. Varsa da içinde afrodizyak içeren gıdalardan uzak durmak.Evet usanma var, bence bekarlıkta sorun edilecek bir şey çünkü ruhumu etkiliyor.
Dalga geçmesene evladımSevinmeli
Nasip anımı bekliyorum ama çok zorlanıyorumO zaman çiftleşin ya da evlenin. Buna yapılacak başka bişey yok. Varsa da içinde afrodizyak içeren gıdalardan uzak durmak.
Erkek misin acaba o kadar belli kiYa da azgın bir adam bulup al takke ver külah........
Keşke anlayabilseydinizYani ? Ah bir anlayabilsek sizi
Anlatın deneyelim saçma saçma cümle kurmussunuzKeşke anlayabilseydiniz![]()