bende ..hatta ben ılışkı esnasında bıle kendı kendıme masturbasyon yapıyorum onda bıle o kadar zevk almıyorum..sanırım alımak lazım..
eşin yaparken sen elinle klitorisini uyararak boşalıosun öle oluo canımkaydirigubbakcemile5
bak hayatım herkesın kendi tekniği vardır sen denersın sen farklı tatmin olursun..herkesın ki farklı olur..-tatlicadiarzu- ben sana özelden msj atıcam okursun :içelim:kaydirigubbakcemile5
Mastürbasyon konusunda pek bi cahilim ben... Neyin ne oldugunu, nasıl yapıldıgını bilmemde..
Mesela arkadaşta "bacaklarımı birbirine kenetleyerek ileri geri hareket ederek orgazm oluyordum"
demiş. Kafamda hiç bişi canlanmıyor misal nasıl olduguna dair.
valla sanırım kişiden kişiye degişio ben gayet iim yaniiisositosositoacaba kendinizi bünyenizi çokmu alıştırdınız bu duruma...çünkü mastürbasyon yapmanın zararlarını okuduğumda gerçek ilişkiye girdiklerinde aynı zevki alamayabilirler diyordu...
tube tubeee ananmmm kklar kudurduuu jinekologa bır gorun veya bu ısın egıtımını almıs bırılerınden yardım alabılrısın burdakı bılgıler sanan pek fazla yardımcı olmayabılrır cunku kanıtlanmamısss belkide sneın piskolojiktır kendını baska sekılde alıstırmısda olabılrısınnnn omndan cınsel ılıskıde zevk almıyo olabılrısındee herseyı goz nudne bulundurmak gerekur canummmm
.
.
ya ben bıde su cınsel konu acıldıgı zman anlamadıgım tek seyy yenı uyelık almaıs olmaları cok dusunduruyooo acaba erkekmıdır dıyee konu sahıbesıı ustune alınma canımm sadce fıkrrımı beyan etttımm
bak hayatım herkesın kendi tekniği vardır sen denersın sen farklı tatmin olursun..herkesın ki farklı olur..-tatlicadiarzu- ben sana özelden msj atıcam okursun :içelim:
neysee ınsalah sorununa cozum bulabılrsınz kolay gelsın BU ARDA NİCKİN COK TUAFMİŞ :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?