- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
Bu ne sert bir cikis boylee...konu sahibinin esi bile bunu bilmeyisine sizin kadar tepki gostermemis. Sakin lutfen
Yorumun nesi sert? Bana izah edebilir misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ne sert bir cikis boylee...konu sahibinin esi bile bunu bilmeyisine sizin kadar tepki gostermemis. Sakin lutfen
Hanımefendi, yorumları kaldıramayacaksanız konuyu açmayacaksınız. Kültürlü ve modern oluşunuza lafım yok, ne de güzel bir vasıf. Ben sadece bunu vurgulamanızın içerikle bağlantısını çözemediğim için takıldım, pilavın yanında makarna gibi olmuş söylediğiniz.
VE, yazarken ünlem koymak "!!!!!!" bağırmak anlamını taşır, üslubunuza dikkat ediniz.
tam tersi yorumları merak ettiğim için açtım konuyu kaldıramadığım yorumlar değil ayrıca HAKARET ETMEDİĞİNİZ MÜDDETÇE istediğini söyleme hakkına sahip olduğunuzu belirtmiştiniz bende benzer bir hakkımı kullandım
KÜLTÜRLÜ VE MODERN kelimesini arkadaşların doktora gitmekten çekinecek bir yapıda olmadığımı belirtmek için kullandım .
mizacım gereği sesimi nadiren yükseltirim ancak özellikle belirtmek istediğim konularda vurgu yapmayı tercih ederim koyduğum ünlem işaretleri dikkat çekmek içindir
Acık acık konusmak istemiyorum sonucta burası o kadar modern bir yer değil. En azından toplum bunu kaldıramaz. Google kullanmanız bile yeter orgazm halini öğrenmek icin. Benim kızdığım sey su; orgazm olamayan, bedenini tanımayan, erkeği yönlendiremeyen ve bu güzel hissi yaşayamayan zibilyon tane kadın var ama hicbiri orgazm=boşalmak demiyor. Herkes bilir orgazm sıvısı < boşalmak.
8 yıllık evliliğinizde hic ıslanmadınız mı? Hic haz duymadınız mı?
tam tersi yorumları merak ettiğim için açtım konuyu kaldıramadığım yorumlar değil ayrıca HAKARET ETMEDİĞİNİZ MÜDDETÇE istediğini söyleme hakkına sahip olduğunuzu belirtmiştiniz bende benzer bir hakkımı kullandım
KÜLTÜRLÜ VE MODERN kelimesini arkadaşların doktora gitmekten çekinecek bir yapıda olmadığımı belirtmek için kullandım .
mizacım gereği sesimi nadiren yükseltirim ancak özellikle belirtmek istediğim konularda vurgu yapmayı tercih ederim koyduğum ünlem işaretleri dikkat çekmek içindir
Acık acık konusmak istemiyorum sonucta burası o kadar modern bir yer değil. En azından toplum bunu kaldıramaz. Google kullanmanız bile yeter orgazm halini öğrenmek icin. Benim kızdığım sey su; orgazm olamayan, bedenini tanımayan, erkeği yönlendiremeyen ve bu güzel hissi yaşayamayan zibilyon tane kadın var ama hicbiri orgazm=boşalmak demiyor. Herkes bilir orgazm sıvısı < boşalmak.
8 yıllık evliliğinizde hic ıslanmadınız mı? Hic haz duymadınız mı?
Bu platformda yeniyim merak ettiğim için sormak istemiştim ama bir arkadaşımız belirtti bu tarz konular hoş karşılanmıyormuş sanırım benim aceleciliğimden olduama harika bir platform bir arkadaşımız bayan yada erkek olduğumu teyit edebilmek için eski bir bağlantıma bakmış :) süper gerçekten çok hoşuma gitti :) aile gibi demekki burası konudan rahatsızlık duyanlarınız olduysa kusura bakmayın son olarak gerçekten kendi resmim çünki kimliğim bilinerek konuşamayacağım hiçbirşeyi peçe arkasındanda dile getirmem yorum yapan arkadaşlara teşekkürederim benim hatam başta tepki alabilirimdiye düşünerek direk ''boşalma'' kelimesi yerine orgazmı tercih etmem oldu bir ikinciside bu konuyu gündeme getirmek için aceleci davranmamdı sanırım henüz beni tanımaya zaman bırakmamış oldum sizlere
kızkardeşim bunun erkekler gibi olduğunu söylediğinden dolayı aklıma takıldı birkaçgündür internettede çelişkili şeyler olunca ben sorun yapmıyordum ama acaba bir anormallikmi var diye düşündüm
yorum yapan herkese teşekkürederim bulunduğum yerlerde kurallara uymayı bilirim
![]()
Evet hakaret etme hakkına sahip değilsiniz, SESİNİZİ YÜKSELTME hakkına sahip olmadığınız gibi.
Burda çocuk değiliz hiç birimiz, cümle sonunda beş on tane ünlemin DİKKAT ÇEKMEK amacını taşımadığını biliriz.
Konuyu açtınız madem, ben de doktora gidin dedim, uzattıkça uzattınız. Evet doktora gidin, çekinceniz de yokmuş ki zaten olması da yersiz herkesin başına gelebilir bir durum bu. Oturup dalga mı geçtim, karşınıza geçip güldüm mü? DOKTORA GİDİN, daha ne diyim. Gidin işi bilene sorun diye tavsiye ediyorum. Daha ne yapayım nasıl bir yorum yapayım da memnun kalın bilemedim.[/Q
sanırım bizim sizinle anlaşmamız pek mümkün değil sorunda değil herkes herkesle anlaşamayabilir ben ne kadar kendimi ifade etmeye çalışsam ve yorumlarınızı yumuşatmaya özen göstersemde sizin kendi anlayışınızın dışında bir ihtimal olduğunu düşüneceğinizi sanmıyorum dikkat çekmek için olduğunu belirttiğim halde ÇOCUKMUYUZ HAYIR DİKKAT ÇEKMEK İÇİN DEĞİL SESİNİZİ YÜKSELTİYORSUNUZ..... diyebiyorsanız hala söylenecek pek birşey kalmamıştır zaten SİZİN MİZACINIZI SADECE BENİMDE SERT BULMADIĞIMI hatırlatırım (ünlemle değil büyük harf kullanarak belirtmek istedim sakın bunu da küfür olarak yorumlamayın )
bende o eşitliği kurmadım sadece daha oturaklı olduğunu düşündüğümden orgazm kelimesini kullanmak istedim öneriniz benimde aklıma geldi google den da baktım ama daha önce söylediğim gibi oldukça çelişkili açıklamalar vardı hayat mücadelesinin peşinde pekde önemsemediğim için doktorada gitme ihtiyacı hissetmedim konuyu gündeme getrmemdeki neden 2 hafta önce evlenen kardeşimin erkeklerin yaşadığı gibi bir durumu yaşadığını anlatmasaydı
Asya ,
Birşeyi bilmemek ayıp değil ki
buda bir sağlık sorunu ama benı yanlış anlamayın da burada size illaki fikir vs.verilir ama
en güzeli bence bir hekime görünmenizdir.
Belki bunun altında yatan psikolojık bir sorun olabilir.Terapi alırsınız tedavi olup sosyal ve cinsel hayatınıza
sağlıkla devam edersiniz.
gayet nazik ifade etmişsiniz yanlış anlamam sözkonusu değil teşekkürederim. yaş olmuş zaten 31 :) menopaza da çok yok nasılsa :)(mizahidir konunun yumaşamasını istiyorum ) zevk almıyor yada işkence gibide görmüyorum hayat kavgasının içinde birde bunu karıştırmıyım![]()
Evet hakaret etme hakkına sahip değilsiniz, SESİNİZİ YÜKSELTME hakkına sahip olmadığınız gibi.
Burda çocuk değiliz hiç birimiz, cümle sonunda beş on tane ünlemin DİKKAT ÇEKMEK amacını taşımadığını biliriz.
Konuyu açtınız madem, ben de doktora gidin dedim, uzattıkça uzattınız. Evet doktora gidin, çekinceniz de yokmuş ki zaten olması da yersiz herkesin başına gelebilir bir durum bu. Oturup dalga mı geçtim, karşınıza geçip güldüm mü? DOKTORA GİDİN, daha ne diyim. Gidin işi bilene sorun diye tavsiye ediyorum. Daha ne yapayım nasıl bir yorum yapayım da memnun kalın bilemedim.
eşim bana hep derdi şanslısın
yıllarca evli olup orgazmı bilmeyen kadınlar var diye
bense pek inanmazdım demek oluyormuş..
cinsellik sizin için görev gibi olmuyor mu bu durumda ?
bence bir uzmanla görüşün
Kadınlarda orgazm
Bu konuda yapılan araştırmalar kadında cinsel uyarılmayla başlayan ve orgazm ile sonuçlanan sürecin dört ayrı evreye bölünebileceğini saptanmış. Bu süreci daha iyi anlarsak, kendimizi bu konuda daha iyi tanır ve hem daha kolay orgazm yaşar, hem de yaşadığımız cinsel ilişkiden daha fazla haz alırız.
Bu sürece göre kadın cinsel ilişki esnasında aşağıdaki evrelerden geçiyor:
Uyarılma Evresi
Plato Evresi
Orgazm Evresi
Çözülme Evresi
(alıntı)