Örgü şapka-bere (ben yaptım :))

Bütün hepsi çok güzel bayıldım valla mankenimizde çok tatlı imiş maşallah

Hepsıde super olmus tebrıkler mankennde hepsınden guzel masallah ama yapılıslarınıda ogrenmek ısterım

Arkadaşlar beğenmenize sevindim.
Bazı arkadaşlar anlat diyor ama gerçekten nasıl anlatacağımı bilemiyorum.
Ben genelde tığ ile örüyorum.
Tepeden zincir çekip, üzerini doldurarak (trabzan, sık iğne vs.) ve arttırarak bir süre örüyorum, örnek koyacaksam koyuyorum, şöyle ortalama bir yemek tabağı büyüklüğe gelince yine 4 parmak kadar arttırmadan örüyorum ve daha sonrada sık iğneyle daraltarak lastik yaparmış gibi bitiriyorum.
Pek anlatamadım muhtemelen ama bu kadar anlatabiliyorum, kusura bakmayın.

hepsi cok guzel olmus; valla cok begendim bende örmeyi cok isterdim ama hic billmiyorum örgu nasil oldugunu:kedi:

manken ne tatlı yaa:) modellerin hepsini de ayrı bir tatlılıkla göstermiş:)
maşalllaaahh
bende yapmayı düşünüyorum kaç ilmekle başladınız acaba?

Hepsi çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Manken güzelimiz hepsinden de güzel. Allah bağışlasın. a.s.

bunların yapılışlarını da yazarsanız çok sevinirim kızınız çok şekermiş maşallh ve şapkalarıda gayet güzel taşımış :) hepsi süper olmuş çok beğendim yapılışlarınıda yazaysanız çok seviniiriz.. teşekkürlerrr

ay çok güzeller yaa
kızın yaşadı valla
allah bağışlasın bu arada kızın çok güzel

süper ya böyle el becerisi olanlara çok imreniyorum...modeliniz de pek tatlıymış bu arada..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…