- Emoji Skoru
- 32.027
- Puanlar
- 798
KatılıyorumYarışma olmasa bile siz paylaşımlar yaparsınız bilgi alışverişi olur.Bizde faydalanırız
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KatılıyorumYarışma olmasa bile siz paylaşımlar yaparsınız bilgi alışverişi olur.Bizde faydalanırız
![]()

Ben atki bere hirka yelek orebiliyorumHer telden takılıyorum canım:) Bu ara patiklere sardım![]()
Görüşürüz canımBenim çıkmam lazım siz ekleyin cicileriniziBenimde liflerim var ben de eklerim
![]()
O zan şöyle yapalim herkes orgulerini paylassin oraya uyeleri de toplarizz hemen bir konu acalimGörüşürüz canımBekliyorum senin cicileri de
![]()
Yelek, hırka kızıma çok örmüştüm, şimdi büyüdü daha örmüyorum:)Ben atki bere hirka yelek orebiliyorum![]()
Eski ördüklerimin resimlerini çekmiştim, sonra pc dolu diye cd ye atmıştım bazı resimlerle beraber ama 1 senedir cd yi bulamıyorum
Olur canımO zan şöyle yapalim herkes orgulerini paylassin oraya uyeleri de toplarizz hemen bir konu acalim
Ay tuh kotu olmusYelek, hırka kızıma çok örmüştüm, şimdi büyüdü daha örmüyorum:)Eski ördüklerimin resimlerini çekmiştim, sonra pc dolu diye cd ye atmıştım bazı resimlerle beraber ama 1 senedir cd yi bulamıyorum
![]()
Col guzel.olmus
Seni ilk mesajlarda etiketlemiştim.Ben görmemiştim burayı![]()
Bildirimler arasında kaynamış herhalde canım, görmemişimSeni ilk mesajlarda etiketlemiştim.
Ben anlamam örgü işinden maalesef
Ben anlamam örgü işinden maalesef![]()
örgü örmeyi bende çok seviyorum
ekleyeyimmi biraz örgülerimi![]()