- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
Bu topikte örgülerimizi paylaşalım mı hanımlar :) ben başlayayım Eki Görüntüle 1935788
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunuda kabul ediyormusunuz :)
![]()
![]()
![]()
![]()
Bunlarda benden![]()
Eski fotolar olmadığı için yeni yaptıkca eklerim canım![]()
Tamam canım bekliyorumÖrdüğüm bi patik daha var bitireyim paylaşırım hemen![]()
Havlu kenarı örüyorum. Ama sürekli bişeyler yaptığım söylenemez. Örgü , dantel,oya bilirim, örgüde örnek çok bilmiyorum ama dantelde çıkarırım hemen her örneği.Tamam canım bekliyorum
Başka seyler örüyor musun![]()
Dimi insan hemen bitirmek istiyorHavlu kenarı örüyorum. Ama sürekli bişeyler yaptığım söylenemez. Örgü , dantel,oya bilirim, örgüde örnek çok bilmiyorum ama dantelde çıkarırım hemen her örneği.
Ama uzun süren işlerden çok sıkılıyorum. Çabuk bitsin benim ki o yüzden favorim patik bu aralar![]()
Papatyalar çok hoşmışş bayıldım elinize sağlık canımBunlarda benden olsun. Bende lif yapıyorum :)Eki Görüntüle 1935817
Ay insan bunları kullanmaya kıyamaz kiBunlarda benden olsun. Bende lif yapıyorum :)Eki Görüntüle 1935817
çok teşekkür ederim :) evet kullanmaya kıyılmazlar işte çeyiz hazırlığı yapanlar nişan söz bohçası için böyle şeyler isteyebiliyor :) Ortaya da böyle tatlış şeyler çıkıyor :)Papatyalar çok hoşmışş bayıldım elinize sağlık canım![]()
Boyunluga bayildim canim ellerine saglik
bu şapkayı nasıl ördünüz canım
Tesekkur ederiz ablasıGule gule kullansin canim :)