• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evet bugün de yaptım silik çizgi çıktı zaten aldığım test 5 günlük bir kit. kitin üzerinde adet döngüsüne göre başlama tarihini öneriyor benim 27-28 günde bir oluyor bunun için de adetin başlangıcının 11. günü testi yapmamı öneriyor. Son 2 testim kaldı yarın ve diğer gün yapıcam onu da. Ama 11. günde yaptığım test pozitif çıkınca şaşırdım. Keşke daha önce yapmaya başlasaydım dedim. İlk defa kullandım.
Bugün de silik çıktıysa yumurta çatlamıştır zaten bugün de değerlendirirseniz iyi olur diye düşünüyorum

Ovülasyon testleri bekleyerek yapılacak testler değil maalesef ki pozitif görürsünüz pozitifden sonra üç gün daha yaparsınız ara vermeden sonra çatlamayı görür ve bırakırsınız biraz yanlış ilerliyorsunuz gibi geldi bana
Dediğim gibi ilk defa kullandım doktorum önerdi. Eczaneye de sordum reglden 10 gün sonra başlanır genelde dedi. Sizin önerebileceğiniz ovülasyon testi var mı?Ben artımed aldım eczanede o vardı. Kullandığınız ve memnun olduğunuz bir ürün var mı sizin?

Dediğim gibi ilk defa kullandım doktorum önerdi. Eczaneye de sordum reglden 10 gün sonra başlanır genelde dedi. Sizin önerebileceğiniz ovülasyon testi var mı?Ben artımed aldım eczanede o vardı. Kullandığınız ve memnun olduğunuz bir ürün var mı sizin?
İlk defa kullanıyorsanız artimed gayet iyi çünkü daha keskin sonuçlar çıkarıyor ama 5 Li satılıyor sizin ortalama 4 kutu almanız gerekiyor.
Adet bittiğinden itibaren hergün 2 saat öncesinden sıvı alimini kesip yapılması gerekiyor.
Ya da Trendyoldan bir gebenin günlüğü yada labaquick markasından otuzlu yirmili kit sipariş edebilirsiniz
500 TL gibi bir fiyatı var toplamda artıme’te hemen hemen aynı fiyata geliyor.
Ben artimed 5 Li 120₺ ye alıyorum
adet bitim tarihinizden itibaren yapmaya başladığınızda hem daha net sonuç alıyorsunuz hem de o süreçte yumurtlama gününe kadar testin nasıl çalıştığını anlamış oluyorsunuz
Ben geçen ay regl bittikten iki gün sonra yumurtlama gördüm
Bu ay ise regl bittikten sonra 21. günümde yumurtlama gördüm
Bazen ay ay bile değişebiliyor o yüzden kaçırmamak için biter bitmez yapmak en sağlıklısı

İlk defa kullanıyorsanız artimed gayet iyi çünkü daha keskin sonuçlar çıkarıyor ama 5 Li satılıyor sizin ortalama 4 kutu almanız gerekiyor.
Adet bittiğinden itibaren hergün 2 saat öncesinden sıvı alimini kesip yapılması gerekiyor.
Ya da Trendyoldan bir gebenin günlüğü yada labaquick markasından otuzlu yirmili kit sipariş edebilirsiniz
500 TL gibi bir fiyatı var toplamda artıme’te hemen hemen aynı fiyata geliyor.
Ben artimed 5 Li 120₺ ye alıyorum
adet bitim tarihinizden itibaren yapmaya başladığınızda hem daha net sonuç alıyorsunuz hem de o süreçte yumurtlama gününe kadar testin nasıl çalıştığını anlamış oluyorsunuz
Ben geçen ay regl bittikten iki gün sonra yumurtlama gördüm
Bu ay ise regl bittikten sonra 21. günümde yumurtlama gördüm
Bazen ay ay bile değişebiliyor o yüzden kaçırmamak için biter bitmez yapmak en sağlıklısı
çok teşekkürler detaylı anlatım için :)

Hepinize merhabalar kızlar
1 yıllık evliyim 1 düşük geçirdim ve aynı zamanda tiroid rahatsızlığım var.
Bir süredir yumurtlama günümden ötürü Ovülasyon testleri kullanıyorum (bi çok marka dahil. Ekteki artimed)
Fakat forumda gezinirken Ovülasyon testleriyle ilgili bi çok yanlış gördüm 🥲🥲
Örn: yumurtlama 20. Gün olmaz 25. Gün olmaz gibi
Gördüğünüz gibi 22. Gün yumurtlama gördüm 🙏🏻
O yüzden istiyorum ki bu başlığın altında doğru paylaşımlar yapıp bilgi paylaşalım ❤️
Ben sık sık dönücem ✨✨
Merhaba ben de bu ay ovülasyon testi kullanmak istiyorum adet bittikten sonra kaçıncı gün başlamak lazım ben 29 günde bir regl oluyorum 14 ya da 15. Günde mi pik olur acaba 2 ay önce 15. Gün doktora gittiğimde hala yumurtam çatlamamıştı çünkü ne zaman başlamalıyım sizce

Merhaba benim de testime bakabilir misiniz bugün adet başlangıcından itibaren 13 günümdeyim

Eklentiler

• 1000059786.webp
    1000059786.webp
    9 KB · Görüntüleme: 75
Merhaba ben de bu ay ovülasyon testi kullanmak istiyorum adet bittikten sonra kaçıncı gün başlamak lazım ben 29 günde bir regl oluyorum 14 ya da 15. Günde mi pik olur acaba 2 ay önce 15. Gün doktora gittiğimde hala yumurtam çatlamamıştı çünkü ne zaman başlamalıyım sizce
Adetiniz bittiği günden itibaren testi uapmaya başlıyorsunuz günü değişiyor fakat siz 15 de çatlama görmediyseniz 16-17. Gün muhtemelen olgun boyuta gelir ve çatlama görürsünğz
Bu testlerde C ve T çizgisi aynı renge ulaştığında yumurtanın çatladığını anlıyorsunuz

Adetiniz bittiği günden itibaren testi uapmaya başlıyorsunuz günü değişiyor fakat siz 15 de çatlama görmediyseniz 16-17. Gün muhtemelen olgun boyuta gelir ve çatlama görürsünğz
Bu testlerde C ve T çizgisi aynı renge ulaştığında yumurtanın çatladığını anlıyorsunuz
Anladım cevabınız için teşekkür ederim ☺

Ilk eklediğim Az önce yaptım ikinci eklediğimi gündüz 14.20'de yaptım pik olmuş mu yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• 1000059998.webp
    1000059998.webp
    36 KB · Görüntüleme: 69
  • 1000059786.webp
    1000059786.webp
    9 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar yumurtlamayı takip etmek için ateş ölçme yöntemi var duydunuz mu bilmiyorum ilk gebeliğimde kullanmıştım yine aynı yöntemi uyguluyorum ve sizi de davet ediyorum buyrun 🤗

amh değerim 0,23 çok düşük olduğu için pik olmama durumu olabilir mi 6 ay içinde 2 kere yumurta büyütme iğnesi yapıldı 1 tane yumurtam var 1.de yumurta gelişmedi tedaviyi sonlandırdılar 2.de 2 tane yumurta topladılar 1 tanesi dolu idi 5 saat izlediler gelişme olmadı diye sperm almaya gerek bile duymadılar eşimden :( normal yolla deneyin diyip yolladılar 3 ay gelme dediler rahimde perde vardı 28 nisanda hem yumurta topladılar işte hem perde ameliyatı ve rahim filmi çektiler. şuan normal yolla hamilelik için daha çok şansın var dediler. 38 yaşındayım bu arada 1 tane 21 yaşında oğlum var normla yolla normal doğum yaptım. şuan 2.evliliğimi yaptım ağustosta 1 yıl olacak eşimin çocuğu yok onun değerlerine de baktılar her şey normal

yumurtlama yaşıyorsunuz .Bugünü değerlendirin şansınız çok yüksek.Büyük ihtimalle akşama ya da yarına çatlar(tekrar silikleşme olursa çatlamış demektir.Çatlama gününü de değerlendirin.

Dun pik gorunce degerlendirdim baktim bu bugun catlamamis hala pik. Bugunu ve yarini da degerlendireyim o zaman tesekkurler🩷

Hepinize merhabalar kızlar
1 yıllık evliyim 1 düşük geçirdim ve aynı zamanda tiroid rahatsızlığım var.
Bir süredir yumurtlama günümden ötürü Ovülasyon testleri kullanıyorum (bi çok marka dahil. Ekteki artimed)
Fakat forumda gezinirken Ovülasyon testleriyle ilgili bi çok yanlış gördüm 🥲🥲
Örn: yumurtlama 20. Gün olmaz 25. Gün olmaz gibi
Gördüğünüz gibi 22. Gün yumurtlama gördüm 🙏🏻
O yüzden istiyorum ki bu başlığın altında doğru paylaşımlar yapıp bilgi paylaşalım ❤️
Ben sık sık dönücem ✨✨
Merhabalar bide 19nami olmuş sanki şuan ikinci yumurtlamami acaba bazen nadir ikinci yumurtlamadq oluyor degerlendirdinizmi

Normal şartlar da bazı Ovülasyon testlerinde regle bi kaç gün kala yumurtlama varmışcasına C be T çizgisi çok koyu çıkınca erken gebelik testiyle hamilelik öğrenen çok var kanda hcg artışından dolayı ama sizin testiniz öyle değil negatif gibi gözüküyor
Bugün bat gününden bir gün geçti ve adet oldum. Size izninizle bir şey daha soracağım. Ovulasyon testi yaparken ilişkiyi hangi gün değerlendirmek gerekir pik olduğunu görünce mi öncesinde mi anlayamadım ben bu durumu

Back
X