- 23 Ağustos 2012
- 51.395
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.328
- 898
- Konu Sahibi sevimlihayalet101
-
Bencede buda sorulması gereken bir soru
Su bilimi diye bölüm bile varAynen katiliyorum. Yani bir doktorla, bir avukatla AOF mezunu hukuk okumus birinin uyum saglamasi var, universite okumak icin rastgele bir bolum yazmis insanin nitelikleriyle AOF mezunu insanin niteliklerini karsilastirmak var. Mevzu basit degil yani :)
Birazdan linç edileceksin geç şöyle otur bibicim
Ben lise terkim hiç yorum yapmim
He okumadım koca parası yiyom evdeBirazdan linç edileceksin geç şöyle otur bibicim
KPSS'den 85 ve üstü puan aldılarsa sorun olmazÖrgün öğretim mezunu birisi ile açık öğretim mezunu birisi arasında sorun olur mu ?
Ben katiliyorum. Bana gore de acikogretim universite degil hem egitim, hem universitenin insana kattiklari acisindan. Universite kampusu havasi solumus bir insanla, AOF mezunu bir insanin dunya gorusunun, kulturunun ayni olmasi zor.
kişinin kendini geliştirme durumuna göre değişir bence ..bazı insanlar 2 üniversite bitirip yerinde sayan türden oluyor diğer yanda açıköğretim ya da lise mezunu olan biri kendini çok güzel geliştirip örgün üniversite bitiren birine göre kendini geliştirmişte olabiliyor ... ilk nişanlım 2 üniversite bitirmişti mesela yaptığı tek şey ben 2 üniversite bitirdim demek oluyordu burnu g.. kalkmıştı ...Örgün öğretim mezunu birisi ile açık öğretim mezunu birisi arasında sorun olur mu ?
Ama bi de örgün var örgün var. İstanbul'daki köklü üniversiteler arasında bile çok fark var, kampüs hayatı, sosyal yaşam vs. Yönünden. Bir ülkede mantar gibi türeyen yeni üniversiteleri düşün. Ailenin yanında yaşıyorsan bildiğin lise hayatından bir farkı yok çoğunun.
Örgün öğretim mezunu birisi ile açık öğretim mezunu birisi arasında sorun olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?