• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgün öğretim ve Aöf mezunu olan birisi ile ilişkide sorun olur mu?

Haha ilkokul -universite lise -universite konularina alismistik ama bu supriz oldu:KK70:

Kisiden kisiye degisir mesela ben ilkolul, lise mezunu egitimi bana denk olmayan birinden etkilenemem bile ama ama bunu hicbir sekilde sorun olarak gormeyen insanlar da var(birazdan görecegiz) .

Acikogretimin de bir universite kulturu kattigini dusünmuyorum. Bu da benim icin sorun olurdu cunku bence mezun olunan okul bile önemli, dedigim gibi kisiye endeksli durumlar

Son düzenleme:
Örgün öğretim mezunu birisi ile açık öğretim mezunu birisi arasında sorun olur mu ?
Neden olsun ki böyle farklılıkları takanlari anlamam hiç büyük Bi uçurum yok ortada. kültürler,maddiyat nasıl onların arasında farklar varmi mesleği varmi ayrıca günümüzde artık hemen hemen herkes üniversite mezunu ve boşta maalesef bölümde önemli örgün olmasından ziyade .
Kişinin öncelikle kendini geliştirmiş olması lazım davranışlarına bak ona göre yön ver

Bence örgün/aöf değil de, kendini geliştirebilmiş mi diye bakılmalı. Kültürü, düşünce tarzı ve hayata bakış açısı önemli. İş bulma vs. konusunda endişeniz varsa bilmediğim için ona yorum yapamıyorum..

Aof den mezun olup da atanan kisiler var. Sorununuz tam olarak ne ?
Misal ben universite mezunuyum esim lise mezunu ama hic bi sorun yok aramizda egitim konusunda hatta guncel konularda benden cok cok daha iyidir.

Kişinin geliştirebilmişliğine bakar bu.
Eğer o kişi işi ile ilgili sektörde bir şekilde görev aldıysa, biraz okuyup yazdıysa farkeder.

Bazen yeri geliyor aynı fakülteden mezun ama farklı şehirlerde bu bile farkediyor eğitim düzeyi açısından...

Esas olan kültür düzeyi nasıl ona bakın.

:)) değişik bir soru
bence aradaki ilişkiyi belirleyen aöf ve örgün öğretim ayrımından ziyaze

bu soruyu aklına getirebilenler ve getirmeyenler (getiremeyen değil getirmeyen) arasında sorun olur mu bence siz önce bunu düşünün

Statü takıntısı varsa bir sorundur. Mesela AÖF mezunu ama adam 5 bin lira maaşla memur . Kimse AÖF okumuş demez. Örgün okumuş işsiz yada özelde çalışıyor durumu pek iyi değil. Okumuştu ne olmuş derler. Derler derler... sana karşındakine kişiliklerinize bağlı..

Valla kurumlar denklik veriyor ama yine sen bilirsin.
:KK70::KK70:
Bunu sorun etme ihtimali olan mantığı da anlamıyorum.
Eşim 2 yıllık dış ticaret mezunu, ben 4 yıllık mimarlık mezunuyum. Maaşı da benden az, ama sağolsun hiç bir süreçte bana bu konuda ezilebileceğini ya da sorun yaşayacağımızı göstermedi. Gül gibi geçinip gidiyoruz şükür :nazar: Bu tür konuları kafaya takanlar bana kendilerini çok önemsiyor gibi geliyorlar. Ben hiç bi zaman o kadar önemli bir insan olmadım demek :olamaz:

Haha ilkokul -universite lise -universite konularina alismistik ama bu supriz oldu:KK70:

Kisiden kisiye degisir mesela ben ilkolul, lise mezunu egitimi bana denk olmayan birinden etkilenemem bile ama ama bunu hicbir sekilde sorun olarak gormeyen insanlar da var(birazdan görecegiz) .

Acikogretimin de bir universite kulturu kattigini dusünmuyorum. Bu da benim icin sorun olurdu cunku bence mezun olunan okul bile önemli, dedigim gibi kisiye endeksli durumlar

Ben katiliyorum. Bana gore de acikogretim universite degil hem egitim, hem universitenin insana kattiklari acisindan. Universite kampusu havasi solumus bir insanla, AOF mezunu bir insanin dunya gorusunun, kulturunun ayni olmasi zor.

Back
X