- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
ya bir insan sadece Erdoğan'a kızgın olduğu için hdp ye neden oy verir bunu bugün 2.ye okuyorum yemin ederim çıldırcam bu kadar mı safsınız ya madem Erdoğan'a kızgınsın ona verme git chp ver mhp ver yada hiç verme hainlere ne diye veriyon!!!!!!!
Hdp barajı geçmek için her şey yaptı hiç ummazdım ama geçti de milletvekili pkk ya yardım ederken yakalandı dokunulmazlık var diye arabadan çıkarılmadı bunları anlamaları için ya harbiden saf olmaları lazım yada vatan haini.. son partide kalsa vermem hdp ye. he bi de cimcime dün çıkıp demiş ki sokağa çıkın. bu adamın niyetini anlamıyorlar yaHah işte benm.buna matigim ermiyor . Kardesim Chp ye ver Mhp ye ver onlari tek basina iktidara çıkarmaya çalış. Son secimlerden sonra chp nin tavri mhp ye göre çok olumlu gözümde
Chp geçsin basa yani hdpyi barış üstü birakacaklarina.
Hdp barajı geçmek için her şey yaptı hiç ummazdım ama geçti de milletvekili pkk ya yardım ederken yakalandı dokunulmazlık var diye arabadan çıkarılmadı bunları anlamaları için ya harbiden saf olmaları lazım yada vatan haini.. son partide kalsa vermem hdp ye. he bi de cimcime dün çıkıp demiş ki sokağa çıkın. bu adamın niyetini anlamıyorlar ya
Yağmurdan kaçarken doluya tutulacağız...
Lütfen elimize vicdanımza koyalım ülkemizin acısına ortak olalım..
Hırsızlar giderken Katiller yerini almaya hazır..
Çocuklarımız için üzerimize düşen görevleri yerine getirelim..
Yağmurdan kaçarken doluya tutulacağız...
Lütfen elimize vicdanımza koyalım ülkemizin acısına ortak olalım..
Hırsızlar giderken Katiller yerini almaya hazır..
Çocuklarımız için üzerimize düşen görevleri yerine getirelim..
hdp pkk nın siyası kanadı,ve akp den öncede pkk vardı,akpdan sonrada olacak,dış güçlerının beslediği bir örgüt ancak dış güçlerının ipini çekmesi halında bıter yada Dık duran Erdoğan sayesınde,kürt kardeşlerımızı harcamak için bu oyunlar,ama kürt-türk elele bu oyun tutmayacakAkp gitmeden hdpden kurtulunamıyor demekki ancak Akp giderse hdp den kurtuluruz.
hayır birde Erdoğanda seçime giriyor olsa,hanı ak partıye kızmak deseler okey anlıcamda :)bunlar evde çoluk çocuğa kızınca pkk ya teslim edıyorlar herhal,hanıma falan kızınca direk dağa bir telefon,hdp konvoyu eşliğinde hoppp mor dağlar :)Zaten hdp ye oy vereceklerin güzel bir bahaneleri var: Erdoğana kızmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?