o kadında bana kurucularındandır kendısı dedı :S vallahı kadın cok samımıydı bılemıyorum:S benım Allaha sukur estetık tammen saglıkı acıdan hıcbır sıkıntım yok o yuzden yanı ınce elemek gerekıyorÇ:S
merhabalar;
karar verdiizmi acaba, ne zamana tarih aldınız acaba, ben de orhan beyi düşünüyorum ama kararsızım fiyatı cok uygun geldi siz ne yaptınız acabA?
rapisa nasıl oldun şimdi
Merhaba arkadaslar,
Siteyi henuz nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ben ogretmenim ve onumuzdeki subat tatilinde burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu kisa surede ameliyat oldugumda 2 hafta icerisinde morluklar tamamen geciyor mu? Onumuzdeki haftalarda doktorlarla gidip yuzyuze gorusecegim. Simdi internetten biraz doktorlar hakkinda on arastirma yapiyorum.
başka ameliyat olan yok mu , bende ismini duydum ama pek hakkında bişey yazılmamış forumlarda
cnm tesekkur ederım ıyıyım evdekı pc bozuldugu ıcın gıremedım ınternete morluklarım gectı gıbı ufak 1*2 bısey kaldı genel ıtıbarıyle ıyıyım zaten bu hafta ıse basladım 11. gun calıstım yanı ve ıyı tepkıler aldım tabı 13 gun oldu daha erken 1-1.5 ay sonra seklı daha belırgın olacak 6 aydada tam anlamıyla oturur bu arada tamponlar alınırken acıyacak dıye cok korkuyordum ama hıc acımadı dr bey uyusturmak ıcın kopuk gıbı bısey sıktı acımadı ama pzts gunu baska bırı tamponlarını aldırdı onunkıler cok acımıs cunku tamponları yapısmıs cnm sormak ıstedıgın bısey varsa sorabılırın kendıne ıyı bak gorusuruz
annemin de öyle olmustu hatta onun tamponları agzına gelmişti nefes alamamıstı hemen acile kosmustuk, çıkartırkende yapısmıs oldugu için çok canı yanmıştı. biraz şans işi işte, sen ucuz atlatmışsın :) ilerde önceki ve sonraki halini paylasır mısın bizimle?
annemin de öyle olmustu hatta onun tamponları agzına gelmişti nefes alamamıstı hemen acile kosmustuk, çıkartırkende yapısmıs oldugu için çok canı yanmıştı. biraz şans işi işte, sen ucuz atlatmışsın :) ilerde önceki ve sonraki halini paylasır mısın bizimle?
bilmiyorum cnm cesaret edebilirsem paylaşırım
arkadaşlar merhaba . bende bu 1 ay içinde burun ameliyatı olmak istiyorum arkadaşım bana orhan beyı onerdı ama burdakı bazı yorumları okuyunca kafam karıstı arkdasım ve onunda yaklsık 5 6 arkadası gene benım ark tavsıyesıyle orhan bye olmuslar 3 tanesının burnunu gordm ve cok begendm ama genede kafam karıstı nabıcaı bılmıyorum cok doktorda gezmek ıstemıyorum kafam karısıcak dıye önümdede böyle örnekler olunca orhan beye olmak ıstıyorm daha randevu almadım blmyrm sızce napmalym yrdm edn ltfen
ohhh nihayet duyan biri çıktı.tşkr ederim hanesdem,ben de kesin kararımı verdim,hayırlısıyla Orhan Bey'e olucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?