Orhan Sanisoğlu hakkında bilgisi olan var mıı??

yani ben hiç sorunlu hasta görmedim cidden
çünkü amaliyat sonrası biz gün aşırı kontrole gittik
alçılı girip hokka burunlarla çıkan bi sürü insan gördüm orda
hepside gayet hallerinden memnun gülümseyerek çıkıyodu odadan
eşimin açık ameliyat oldu belki de ondan ne morluk ne şişlik yaşamadı
eşim estetik istemedi özellikle sordu orhan hoca
istediğin bişey var mı diye
o hayır eğrilik düzelse düzgün nefes alsam yeter dedi
toplamda 3 ayrı işlem yapıldı sinüslerle beraber
ama şans işi tabi her ameliyatın riskleri muhakkak vardır

merhabalar;
karar verdiizmi acaba, ne zamana tarih aldınız acaba, ben de orhan beyi düşünüyorum ama kararsızım fiyatı cok uygun geldi siz ne yaptınız acabA?

Merhaba mesajınız yeni gördüm 17 ekimde ameliyat oldum ben orhan beye şu an daha 15 gun oldu ve burnumun şu anki halinden bile memnumum şişliklerim indikçe daha güzelleşiyor.Orhan beyin resim göstermedğini hastalarını sakladıgın yazan arkadaşlar var kesinlikle yalan!Ben ameliyat gunu almaya gittiğmde resim gösterdiği gibi 1 gun nce ameliyt olmuş hastasının yanına çıkardı beni gel gör diye eski ve şimdiki halini.Sanrıım beklentilerle alakalı ben Orahan bey doğal bir burun istiyorum dedim sadece.Hafif kalkık saıylı ister istemes yapılan işlemlerden ama bu hali çok hoşuma gitti:)Benim ne yüüm morardı nedeaşırı şişti sabah girdim 2 saat sürdü akşama kadar sürekli buz torbalarım gözümdeydi ve sürekli değişti.Orhan bey gayet ilgili sıcak biri bence ben memnun kaldım.Ama tabi ameliyat olacak kişinin içine sinmesi önemli gidin görüşün.Sizce hastane ortağı olan biri bu yaptığı söylenilen tavırlarla kendi hastanesinin ismini kötüye çıkarmak istermi??

Merhaba kızlar Annem ve kuzenim geçen yıl burnunu Orhan bey'eyaptırdı. İkisi de çok memnun ve biz de begendik. Annemin ameliyatı çok zor geçti. Çünkü burnunda sağlık problemi de vardı. Nefes alamıyordu, eğrilik vardı. Ameliyattan çıktıgında gözleri nerdeyse kapanmıştı o kadar şişmişti yüzü yani ama tabi 2 operasyon geçirdi üstüne eestetik de yaptılar ondan. Kuzenimin ameliyatı çok kolay oldu sadece estetik amaçlı yaptırmıştı. Karadenizli oldugumuz için burnumuzda sülalece bir bozukluk var bende yaptırmak istiyorum ama tabi kendime hedef koydum. Önce kilo vercem sonra burnumu yaptırcam.

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR MERHABA ben Orhan bey'e 2 gün önce ameliyat oldum kendisiyle ilgili olumlu olumsuz yazılan mesajlar elbette insanın kafasını karıştırıyor ama ben Orhan sanisoğlu nun hastanesinde çalışıyorum ve tabiyki ameliyat olmadan önce gelen hastalara da çok sordum nasıl memnunmusunuz tavsiye edermisiniz diye genelde insanlar memnun fakat ilk günler sıkıntılı olduğundan "ne gerek var ihtiyacın mı var sonuçta güzel oluyor ama o kadar sıkıntıya değmez" ayrıca"yaptır çok güzel olur " gibi yorumlarda aldım çok kafam karışmıştı yaptırsam mı yaptırmasam mı diye sonuç olarak yaptırdım şimdi yüzüm gözüm şiş ama bunların olağan şeyler olduğunu biliyorum zaten hastanede çalışırken görüyorum bazı hastaların yüzü gözü şişiyor hatta gözlerinde kanlanma olanlar bile oluyor bazılarıda 10. gününde gayet normal düzgün görünüyor şişlik morluk yok bence bu kişinin bünyesiyle alakalı ayrıca onun sekreteri arkadaşım 8 aydır yanında çalışıyor sordum hiç memnun kalmayan oldumu diye dediki" ben geldiğimden beri 1 kişi memnun kalmadı o da geldi orhan hoca yla konuştu orhan hocam 15 dk'lık bir işi var gel lokal anesteziyle hemen düzeltelim demiş fakat kız parasının iade edilmesini istemiş orhan bey'de emeği geçtiği için geri ödememiş" bence bu kız başka bir dr la anlaşmış bu yüzden böyle davranıyor heh şimdi 1 kişi böyle memnun kalmadı diye kötü dr mu oluyor bu bence birazda şans işi burun estetiği en zor ameliyatlardan bakalım benimki nasıl olacak bir an önce gözlerim düzelse çok sevinicem sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz seve seve yanıtlarım

rapisa nasıl oldun şimdi

cnm tesekkur ederım ıyıyım evdekı pc bozuldugu ıcın gıremedım ınternete morluklarım gectı gıbı ufak 1*2 bısey kaldı genel ıtıbarıyle ıyıyım zaten bu hafta ıse basladım 11. gun calıstım yanı ve ıyı tepkıler aldım tabı 13 gun oldu daha erken 1-1.5 ay sonra seklı daha belırgın olacak 6 aydada tam anlamıyla oturur bu arada tamponlar alınırken acıyacak dıye cok korkuyordum ama hıc acımadı dr bey uyusturmak ıcın kopuk gıbı bısey sıktı acımadı ama pzts gunu baska bırı tamponlarını aldırdı onunkıler cok acımıs cunku tamponları yapısmıs cnm sormak ıstedıgın bısey varsa sorabılırın kendıne ıyı bak gorusuruz

Merhaba arkadaslar,
Siteyi henuz nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ben ogretmenim ve onumuzdeki subat tatilinde burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu kisa surede ameliyat oldugumda 2 hafta icerisinde morluklar tamamen geciyor mu? Onumuzdeki haftalarda doktorlarla gidip yuzyuze gorusecegim. Simdi internetten biraz doktorlar hakkinda on arastirma yapiyorum.

merhaba cnm bende yeni ameliyat oldum bugun 15. gunum neredeyse tamamen gectı gıbı bugun ıse makyaj yapmadan gıttım 11. gunde calısmaya basladıgımda kapatıcılarla falan kamufle ettım her gecen gun azaldıgını goruyorsun zaten suan yuzume bakınca bılmeyen ınsanlar amelıyat oldugumu anlamıyor ılk 3 gun cok sıstım morardım gıderek azaldı ama bazılarında morarma sısme olmuyor vucudunun kanlanmasıyla alakalı

bende ameliyat olalı 1 ay oldu orhan bey cok iyi düşünenlere tavsiye ederim..

annemin de öyle olmustu hatta onun tamponları agzına gelmişti nefes alamamıstı hemen acile kosmustuk, çıkartırkende yapısmıs oldugu için çok canı yanmıştı. biraz şans işi işte, sen ucuz atlatmışsın :) ilerde önceki ve sonraki halini paylasır mısın bizimle?

bilmiyorum canım cesaret edebilirsem paylaşırım

bilmiyorum canım cesaret edebilirsem paylaşırım

bilmiyorum cnm cesaret edebilirsem paylaşırım

arkadaşlar merhaba . bende bu 1 ay içinde burun ameliyatı olmak istiyorum arkadaşım bana orhan beyı onerdı ama burdakı bazı yorumları okuyunca kafam karıstı arkdasım ve onunda yaklsık 5 6 arkadası gene benım ark tavsıyesıyle orhan bye olmuslar 3 tanesının burnunu gordm ve cok begendm ama genede kafam karıstı nabıcaı bılmıyorum cok doktorda gezmek ıstemıyorum kafam karısıcak dıye önümdede böyle örnekler olunca orhan beye olmak ıstıyorm daha randevu almadım blmyrm sızce napmalym yrdm edn ltfen

Önünde canlı örnekler varken bence düşünme..ama orhan beye ne istediğini tam olarak anlat :)

ohhh nihayet duyan biri çıktı.tşkr ederim hanesdem,ben de kesin kararımı verdim,hayırlısıyla Orhan Bey'e olucam.

ben bundan 3 yıl önce orhan beye ameliyat oldumm.burnumda çok fazla çokmeler oluştuu aynı zamanda nefesde alamaz oldum.65 ay önce 3 ameliyatımı oldum fatih ökteme oda beceremedi ii yi düşünün..karar verirken..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…