Orhan Sanisoğlu hakkında bilgisi olan var mıı??

Orhan Bey'e ameliyat olup burnundan memnun olan çok kişinin yorumunu okudum ancak olumsuz tek bi yorum bile kafa karışıklığına sebep oluyor (

rapisa merhaba,
Ben de Orhan Bey'e ameliyat olmayı düşünüyorum. Yaptığı bir kaç burnu gördüm ve beğendim... Doğala yakın burunlar yaptığı için özellikle Orhan Bey tercihim... Bir de sağlık problemlerim de var burnumla ilgili KBB uzmanı olması etkili bu noktada...
Ameliyatının üzerinden zaman geçtiği için özellikle sana sormak istedim. Şu an burnunun görünümünden memnun musun herhangi bi sağlık problemin var mı? Sanıyorum bu aşamalardan geçmiş birinin yorumlarına ihtiyacım var.
Fotoğraflarını görmek istedim ama sanırım kaldırmışsın... 100 msj sınırına takıldığımdan özelden msj yazamıyorum. Fotoğraflarını tekrar yüklemek istemezsen bana hayat_guzeeldir@hotmail.com'dan mail atabilir misin...

bende ona yaptrmayı düşünüorum akdaşımın burnunu yaptı mükemmel oldu

merhabalar öncelikle okadar yer araştırdım valla en son eticha hastahanesi tamer köse ye ameliyat olmaya karar vermişken orhan beyi buldum fiyatta uygun ve memnun olan insanlar var cumartesi saat 7 de ameliyat oluyorum başka bu doktor hakkında bilgisi olan var mı ? öncesi - sonrası fotolar var mı ?

canım oldun mu ameliyatını, ne durumdasın memnun kaldın mı?

Acaba nekadar fiyat ödediniz ?

Orhan beye veya o hastanede ameliyat olan arkadaşlar ne kadar ücret ödediler ve randevu ücretli miydi ? Lütfen yazabilir misiniz ???

canım üzerinden uzun zaman geçmiş tesadüfen gördüm sorunu ameliyatta olmuşsun.nasılsın memnunmusun kime ameliyat oldun.

Orhan beye burnumu yaptirmayi dusunuyorum ama yorumlari okuyunca kafam karsiyor. Bu konuda yardimci olur musunuz lutfen

öncelikle estetik operasyonlarda bence şans önemli ben orhan beyle ameliyat oldum 23 ekim 2013 ilk zamanlar mükemmel bir burum vardı 6 ay ama sanırım kemerli burunlarda sorunlar çok oluyor ve bendede kemer bölümünde bir çıkıntı oldu 07 kasım 2013 orayı tekrar törpülettim ama 2.kez olurken sağdaki çukuru fark etmemişim şimdi doktordanmı yoksa bendemi sorun var bilmiyorum ama sağ tarafımda bir çukur var başka bir doktor çöküntü var dedi burunumda sağ devilasyon vardı ama orhan bey çok seni etkilemiyorsa bunu düzelmeyim dedi sonuç olarak ben memnun değilim ikinci kezde para almadı ama bilmiyorum ilk 6.ay çok güzeldi sanırım bende sorun var artık 3.kezde olucam bu gidişle siz siz olun mutlaka bir tanıdığınızın yaptırdığı bir sene ve daha fazla sorun yaşamamış kişilerin yaptırdıkları doktora yaptırın ben memnun değilim bir kötü yorum daha gördüm sanırım şans diyorum inşallah sizinkiler güzel olur kemer varsa zaten her 10 kişiden birinde 2-3.operasyon olur yapıcak bişey yok sonuçta doğal bir burun değil

merhaba arkadaslar 15 aralık saat 4 de randevun var orhan beye amelıyte olucam daha once amelıyat olan var mı acaba ???

Merhaba bayanlar Suan hastanedeyiz. Görümce m ameliyat oldu. Masallah hersey iyi. Ağrı sızı herkeste olur. Ama maşallah burunu harika oldu. Morarma da yok maşallah

Merhaba
Yorumunuz çok doğruydu ayrıca bende yaptıgı bir hastasının burnunu gördüm ve inanamadım okadar dogal harika bir burun yapmış ki estetik olduguna anca eski resmini gördüğünüzde inanırsınız.
Bende kendisi ile Görüşmeye gidicem ve kesinlikle kısmet olursa ona Olacağım ameliyatımı..Kararım kesin
Peki ya fiyat bilgisi olan varmı? Buda önemli çünkü benim için

Kizlar ben iki ay once orhan beye ameliyat oldum fiyati burda yazmak sorun olurmu bilmedigim icin ozelden sorabilirsiniz yanitlarim seve seve

Kizlar ben iki ay once orhan beye ameliyat oldum fiyati burda yazmak sorun olurmu bilmedigim icin ozelden sorabilirsiniz yanitlarim seve seve
Canım aslında buraya yazmak daha dogru olur ben ve benim gibi çogu insan için yorumlar çok önemli çünkü :)

Merhaba
Okadar guzel anlatmışsın ki bravo!!!!! Bende canlı örneklerini gördükten sonra kesinlikle kararım Orhan bey!!
Kısmet olursa nisan Ayında ameliyat olcam,tabi ilk önce bir Görüşmeye gitmek gerek:) ayrıca
Hem dogal yapıyor hemde sağlığı daha cok düşünüyormuş.zaten kkb uzmanı olması da çok iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…