Canım lu an burnun ne durumda memnunmusun? Fotoğraf eklemen mümkün mü acaba? Ben de yaptırmak istiyorum ama ucuza kaçıp burundan da olmak istemiyorum. Doktorun fiyatı çok iyi keseme uygun ama çok korkuyormKizlar merhaba sirf buraya yazabilmek icin uye oldum. Orhan Bey'e ameliyat oldum 2 hafta once. Burnum da nefes darligi vardi ve burun ucuma da estetik yaptirdim. Ameliyat sonrasi sislik haricinde bir sorun yasamadim. Orhan Bey bir cok fotograf gosteriyor, fotograf gostermedigini soyleyenler tamamen yalan! Zaten surekli hastalari gelip gidiyor yani gorusme esnasinda canli burun gorme ihtimaliniz cok yuksek. Ben ameliyat sonrasi icin korkuyordum sonra cok agrim olur mu diye sordum direkt yukari cik bak ameliyattan ciktim simdi hastaya sorabilirsin agrisi var miymis dedi.. Yani kendinden cok emin bir doktor. Telefonunda yuzlerce fotograf var, hepsini de gosteriyor. Benim yengem ameliyat olmustu 4 ay once, onu gorduk ten sonra bende olmaya karar verdim. Su an burun ucum cok sis oldugu icin tam seklini anlayamiyorum. Ama yine de estetik oldugu belli bile degil. Ortalama 2500 tl fiyat veriyor.
Merhaba siz ameliyatı Orhan sanısoğluna mı oldunz acaba? Kuzeninizde sizinle aynı doktora mı ameliyat oldu;?ben ameliyat olalı tam 1 ay oldu bugun :) ve cok memnunum şuan burnm hala şiş ama güzel :)
Canım lu an burnun ne durumda memnunmusun? Fotoğraf eklemen mümkün mü acaba? Ben de yaptırmak istiyorum ama ucuza kaçıp burundan da olmak istemiyorum. Doktorun fiyatı çok iyi keseme uygun ama çok korkuyorm
Canım çok teşekkür ederim cevap için ben bi yakın zamanda görüşeyim kendisiyle fiyatı çok iyi çünkü umarım bende burun konusunda mutluluğu yakalarım :)Şuan 2500 e yapıyo orhan bey piyasaya göre uygun gerçekten. Ben ona oldum,ikinci ameliyat gerekti onuda ona oldum yani istediğiniz burun şekline bağlı başarısı açıkçası öyle küçük minik kavisli bi burun görmedim hiç hastalarında. Baya baya doğal yapıyo genelde boyutuyla pek oynamıyo
Canım çok teşekkür ederim cevap için ben bi yakın zamanda görüşeyim kendisiyle fiyatı çok iyi çünkü umarım bende burun konusunda mutluluğu yakalarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?