oriflame enigma ve serene kokuları???

oriflame enigma ve serene kokularını denedinizmi nasıl sizce???

biraz gecikmeli olarak cevap vereyim :) enigma edt. O yüzden müthiş kalıcı bir şey bekleme, fakat yine de kalıcı. kokusu da kadınsı bir koku. ilk kokladığımda ayyy bu nee erkek kokusu gibi demiştim, ama tende bekledikçe güzelleşiyor ve tenle bütünleşiyor. bi noktadan sonra kokuyu kendim salgılıyorum sandım :D :) sereneyi hiç bilmiyorum.sengözlerimebaksanab

biraz gecikmeli olarak cevap vereyim :) enigma edt. O yüzden müthiş kalıcı bir şey bekleme, fakat yine de kalıcı. kokusu da kadınsı bir koku. ilk kokladığımda ayyy bu nee erkek kokusu gibi demiştim, ama tende bekledikçe güzelleşiyor ve tenle bütünleşiyor. bi noktadan sonra kokuyu kendim salgılıyorum sandım :D :) sereneyi hiç bilmiyorum.sengözlerimebaksanab

peki cnm tşkrler...

konuyu şimdi gördüm. enigma adını duyunca da sessiz kalamadım :)
ben koku konusunda pek kararsızdım ama bu kokudan sonra budur dedim :)
bence pek ağır falan değil. acaip karizmatik bir parfüm. kalıcılığının süper olduğunu söyleyemem ama kokusu kesinlikle süper (en azından bence :lepi: )

Bunları bilmiyorum ama oriflamede midsummer die bi koku var,limon çiçeği sanırım bayılıyorum kokusuna,senelerdir kullanıyorum yaz aylarında harika fresh bi koku,tavsiye ederim

eski bir konu ama ben uzun zamandır SERENE yi arıyorum çok beğendiğim ve tenime uyan bir parfüm kataloglarda çıkmıyor artık yok mu yoksa ben mi kaçırdım bilemedim haberi olan varsa çok sevinirim zira avondan çok parfüm denedim yok hiç biri olmadı bulursam hemen alıcam

Back
X