manolya kokusu nasıl gerçektende çiçek gibi mi ve kalıcı mı? artı menekşe kokusu nasıl? çok güzel şişesi ama şeker çıkar diye korktum almadım..
arkdslr oriflamede zambak kokusu içeren bi parfum warmı .. arastrdm ama bulamadm
mavi divinede varmış zambak .. ama hissedilcek kdr warmı
Eki Görüntüle 201051
Power shıne ruj ile tender care (o gorduğunuz kucuk kahverengi şey) beni biraz hayal kırıklığına uğrattı acıkcası
cok cok iyi ürünler ve harıka kokuyorlar
fakat çok küçükler reklamda ve katalogda gorunduğu gibi değiller hiç.
Mavi parfümü dayıma almıştım ve berbat kokuo kesinlikle almayın bildiğiniz deterjan
bide sarı bi lif var o da katalogda gorunduğu gibi değil çok ufak hiç bi işe yaramıo aldığım gibi duruo kullanmadım.
en arkada gorduğunuz duş jelleri ve diğer krem ve rujlardan cok memnunum tavsiye ederim kızlar
canım hangilerini aldın kullandın sen
cnm bende onun numunesi vardı aynı deterjan kokusu gibi geldi başta,tabi sonradan tende nsl oluyo uçunca bilemem
hmmm olablr cnm bende alıyım şu numuneleri bakarm :) ya bide muse kokusunu merk edıyorum onu bılıyomsn
malesef bilmiyorm tatlım
bu arada ayakkokusu için bi ürün arayan bi ark. vardı, feetup antiperspirant ayak kremi var,ben dün kullandm onu ve memnun kaldım,hem çok fazla terleme yapmıyo hemde kokuyu engelliyookaliptüs kokuyo pek datlı
çok iyi cnm ya ayak roll on u gibi desene :) ayak spreyi wardı bide o da ilgimi çekti..
slm kızlar oriflamenin yeni çıkan taraklı maskarasından alan var mı:26: varsa resmini koyabilir mi acaba.
kızlar bu mayıs haziran kataloğunda sayfa 49 da 1ruj alana 2.hediye
internetten sipariş formu doldururken nasıl belirticem?
ilk satıra istediğim rujun kodunu bi alt satırada hediye almak istediğim ürünün kodunumu yazıcam birbirine karışmaz mı ?
fazla ürün gönderirlerse bir de fazladan ödeme yapmak istemem
zaten ilk kayıt siparişimde koca bi koli içi tıkış tıkış ne buldularsa atmışlardı içine istemediğim o kadar şey vardıkiödedim mecburen bi daha böyle bişi olursa aynen geri gönderirim ilk kayıt diye yok hoşgeldin paketi sözleşme kolinin içi kağıt doluydu yahu
bi de ayna var 7tl onu alırsam eğer kargo ödemiceksin diyo pek inanasım da gelmiyo açıkcası
manolya güzel bi koku,kullananladan biliyorum çiçeksi bi koku vede bana göre kalıcı çünkü pdt.. onun dışında menekşe derken hangisini kastettin anlamadm acaba volare'in turuncu şişesindekini kastetiysen o güllü ama buram buram gülde kokmuyo,çiçekli ve tatlımsı bi kokusu var ama kesinlikle şekerli değil
bildiğim kadarıyla hyr cnmm :26::26:
çok iyi cnm ya ayak roll on u gibi desene :) ayak spreyi wardı bide o da ilgimi çekti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?