Ben karttan koklamıştım ve ordan bile boğucu geldiyse sürünce düşünemiyorum bileSadece bana hitap etmedi canım zevkler değişir belki de sen çok seversin bi dene
sarımsagı sürüyosun beklet bi saat falan sonra yıkayınca kokusu kalmıyor zaten merak etme.
Çikolatalısının sanki boğucu bir kokusu var gibi geldi bana :) Ama vanilyalısı var bende ben gerçekten severek kullanıyorumKaramelliyi merak ediyorumm
Vanilyalısını bende kullanıyorum yıllardır çok memnunum çikolatalıyı denycem şmdi.Benim de kokoo gibi çikolataya zafım var belki yardımcı olur da kokusu az yeriz çikolataya da sürekli canımızı da çektirebilir tabi o ayrı konu
arkadşlar siparş ettiğim farım ve rujum ikisinden de memnun kaldım. yanlz ruju sürdüğümde dudaklarımda yanma hissi oluyor kataloda hiç dolgunlaştırıcı özellikte oldğu yazmıyordu acaba ben mi göremedim :44::44:
Eki Görüntüle 296002
Eki Görüntüle 296003
çikolatalı tender care de geldi kokusu aynı N**** (Siyahi) bisküvi gibi arkadaşlar kime koklattysam aa N**** (Siyahi) dedi herkes :)
Canım peki kokusu boğucu mu bazen çikolata kokuları öyle oluyor ondan çekiniyorum almaya
Güle güle kullan ürünlerini çok güzeller colourfull rujlar dolgunlaştırıcı özelliğe sahip ama tabiki geçici başta dudakta yanma hissi oluşuyor acaba gerçekten dolgunlaştırıyor mu bilemedim bende :) ama rengi çok güzel duruyor :)
arkadşlar siparş ettiğim farım ve rujum ikisinden de memnun kaldım. yanlz ruju sürdüğümde dudaklarımda yanma hissi oluyor kataloda hiç dolgunlaştırıcı özellikte oldğu yazmıyordu acaba ben mi göremedim :44::44:
Eki Görüntüle 296002
Eki Görüntüle 296003
güle güle kullan tatlımm,rujun rengi açık geldi dudakta nsl duruyo merak ettimm
tşk ederim canım
sürdüğüm bi gün koyarım resmini inşşu sıralar dudaklarım çok fena pütürlü pütürlü ruj hiç güzel durmuyor
tmm cnm sağolasngeçmiş olsnn yatarken fln nemlendirici sür nivealardan fln varsa mesela,yada tender care varsa onu kullanablrsn
Kızlar ben 2 tane color trend 3 tl olan rujlardan pink sunrise şipariş verdim ama bana onlar gelmedi hiç sipariş vermediğim color trendin kalpli olan rujlarından göndermişler ?? Nolucak şimdi
canım colour trend avonun ürünü burda niye soruyosun anlayamadım
ahahaha bella güldürdün beniDDD
L. Watkins seti aldım muhteşem kokuyor. indirimli ürünler sayfasında bulunan tarçınlı ayak kremi de harika. resim ekleyemedm henüz ksuruma bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?