sendemi izmirlisin :) ürünlerim öglen geldi kutuyu acmak için sabırsızlandım valla ne yalan diyim.. ama sanki ürünler gozume kücükmüş gibi geldi ilkten ne bileyim resimlerinide cektim müsait bi zaman eklemeye calıscam.. katalogta 3 tane maske vardı limon özlü yasemin özlü ve pıtrak ozlumuydu neydi onu kullanan varmı aranızda? memnunmusunuz ?
bide menekşe özlü 3u bi arada temizleyiciyi kullanan varmı ?
evt tatlımmm sen neresindensiinkargo geldiğinde eleman gitmeden kutunu açıp kontrol et cnm,eksik fln olmasın, olursa geri yine yollarsn ekstradan kargo parası vermemiş olursun onun dışındaaa pıtrak özlü killi maskeyi kullandım, ya bu topikte yada diğer topikte bikaç syf öncesinde yazmıştm yine söyleyeym, eğer cildin karma-yağlıysa killi maskeden memnun kalırsn biraz matlaştırma etkisi var.. yeşil çaylı maske var ben ondan pek bişey anlamadm çünkü herhangi bi etkisini göremedm.. menekşe özlü yüz temizleyiciyi değil ama essentialsın pembe e vitaminli olan 3ü1arada temizleyicisini kullandım memnunum.. makyajını flnda çıkarabilirsn ama göz için kullanma nolur nolmaz derim.. göz için ayrıca temizleme losyonlarını kullanabilirsn fotolarınıda bekliyooooruuuzzzz güe güle kullaan
Bornovadayım ben sen ? kargo eksik gelmemiş demek istediğim ürünleri daha büyük boy bekliyodum dikkat etmemişim ml kısımlarına mesela bu maskeler falan. benim cildimde karma killi olanı kullandım iyi geldi. :)
bu çanta ve kemeri satan yada kullanan oldumu aranızda renkleri çok güzel fiyatıda çok çok uygun kemerinle takım son günde 8 mart 2 günü kalmış
Eki Görüntüle 361192
Kemerle çanta gerçekten hoşmuşş..Arkadaşlar far ve ruşları yakın çekim gösterseniz hep bi şeylerin arasında farkedilmiyor..:13:Orifileymi kuaförlerden filan alamaz mıyız?Dilimde tüy bitti bi cevaplayın ..
Bazı insanlar benimle uğraşıcaklarına hayırlı işlerle uğraşsalar dünya daha güzel bir yer olurdu di mi?Ama niye şeytanı mutlu etmek lazım...İçindeki gıcığı yenn..
Kemerle çanta gerçekten hoşmuşş..Arkadaşlar far ve ruşları yakın çekim gösterseniz hep bi şeylerin arasında farkedilmiyor..:13:Orifileymi kuaförlerden filan alamaz mıyız?Dilimde tüy bitti bi cevaplayın ..
Bazı insanlar benimle uğraşıcaklarına hayırlı işlerle uğraşsalar dünya daha güzel bir yer olurdu di mi?Ama niye şeytanı mutlu etmek lazım...İçindeki gıcığı yenn..
KİMSE NEDEN RESİM EKLEMİYOR ARTIK ???
siparişler gitmeden resimleri ekliyim dedim bunlar hep devamlı alınan ürünler özelliklede maskeler kil ve soyulan maske çok güzel royal velvet serisi devamlı kullanıcılarım vardı bu indirimi kaçırırlarmı perfeckt body masaj aleti alet küçük değil tam kararında boyutları ve baya iş görüyor haberiniz olsun discover jel ve sabunu altın fırsatlarda biliyorsunuz nature serisinde limonlu zencefilli ürünün atnısı gibi kokular aynı ve ferahlatıyor insanı vücut pudraları ben çok tercih ediyorum terletmiyor ve daha güzel kokuyor fondotende yazın bile kullanılabilecek hafif ve gözeneklerinizi tıkamayan bir ürün ben bunu yazın sürdüğümde gözeneklerin ilk önce oksijen sayesinde açıldığını görüyorum ve sonra pürüzsüz yapıyor pudrada light rengi olanı oda baya indirimdeydi sensoria deniz gibi kokmak isdiyorsanız mutlaka alın hafif koku sevenler için kaçırılmıcak fırsat resim flaşlı pudra açık renk gibi çıkmış ama buğday tenlilerinde kullanabileceği bir renk
Eki Görüntüle 378960
çokk güzeller frezyacımm güle güle kullaaan,ben sipariş veremedm bu dönem
sağol canım bunlar sipariş bende kendime bişey almadım bu ay 6. katalog süper şimdiden bekliyorum su c vitaminli kremleri
tatlım güle güle kullan dudak parlatıcılarından sağdaki aynı renkler peach melba mı nasıl duruyo dudakta fotoğrafını ekleyebilirmisin çok merak ettiğim bi renkte şimdiden saol
tatlım güle güle kullan dudak parlatıcılarından sağdaki aynı renkler peach melba mı nasıl duruyo dudakta fotoğrafını ekleyebilirmisin çok merak ettiğim bi renkte şimdiden saol
ayyyy neler varkiiiii
güle güle kullan tatlım yorumlarını bekliyoruzzojenin rengi güzelmişşşş, sürpriz paket flnmı aldın yavrum? bide neon rujun resmini bide senden bekliyoruzz
KİMSE NEDEN RESİM EKLEMİYOR ARTIK ???
siparişler gitmeden resimleri ekliyim dedim bunlar hep devamlı alınan ürünler özelliklede maskeler kil ve soyulan maske çok güzel royal velvet serisi devamlı kullanıcılarım vardı bu indirimi kaçırırlarmı perfeckt body masaj aleti alet küçük değil tam kararında boyutları ve baya iş görüyor haberiniz olsun discover jel ve sabunu altın fırsatlarda biliyorsunuz nature serisinde limonlu zencefilli ürünün atnısı gibi kokular aynı ve ferahlatıyor insanı vücut pudraları ben çok tercih ediyorum terletmiyor ve daha güzel kokuyor fondotende yazın bile kullanılabilecek hafif ve gözeneklerinizi tıkamayan bir ürün ben bunu yazın sürdüğümde gözeneklerin ilk önce oksijen sayesinde açıldığını görüyorum ve sonra pürüzsüz yapıyor pudrada light rengi olanı oda baya indirimdeydi sensoria deniz gibi kokmak isdiyorsanız mutlaka alın hafif koku sevenler için kaçırılmıcak fırsat resim flaşlı pudra açık renk gibi çıkmış ama buğday tenlilerinde kullanabileceği bir renk
Eki Görüntüle 378960
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?