Orjinal değil mi??

Polarize gözlükler siyah gibi gösterir ışıklar rahatsız etmez.Osse gözlükler daha pahalı diye biliyorum. Ayrıca orjinal değil orijinal :) Bence iade edin.

benim 700 lira civarı gözlüğümden deneyimledigim de anlattığınız gibi ... ekranda gökkuşağı renklerini görüyorsunuz.. polarize rengi dağıtıyor çünkü.. özelliği o canım

Polarize gözlükler siyah gibi gösterir ışıklar rahatsız etmez.Osse gözlükler daha pahalı diye biliyorum. Ayrıca orjinal değil orijinal :) Bence iade edin.
Orijinal yazan nadir insanlardan biri daha.. çok sevindim dikkatli insani pek severim. başlığı okurken battı hemen sizin gözünüze de degil mi :D

Orijinal yazan nadir insanlardan biri daha.. çok sevindim dikkatli insani pek severim. başlığı okurken battı hemen sizin gözünüze de degil mi :KK70:
Evet hemde çok ama kararsız kaldım yazıp yazmamakta kırmak istemedim ama tutamadım çenemi :) Bu arada bende 500 civarı aldım siyah gibi gösteriyor çokta rahatım şimdi kafam karıştı acaba cama göre değişiyor mu ?

ben şöyle söyleyeyim o zaman. o fiyata aldiysaniz orijinaldir diye düşünüyorum. ama önemli olan gösterdiği renkten cok hem bakış açısından hem de görüş açısından sizi full mutlu etmiyorsa, azicik da olsa rahatsız ediyorsa degistirin derim. bulunduğun ortama göre degisir. baktığın yere, saate...

ben şöyle söyleyeyim o zaman. o fiyata aldiysaniz orijinaldir diye düşünüyorum. ama önemli olan gösterdiği renkten cok hem bakış açısından hem de görüş açısından sizi full mutlu etmiyorsa, azicik da olsa rahatsız ediyorsa degistirin derim. bulunduğun ortama göre degisir. baktığın yere, saate...
Haklısınız.Ben çok memnunum zaten çok güvenilir yerden almıştım 2yıl oldu sıkıntı çekmedim

Back
X