Yöresel Tarif Orjinal Kayseri Mantısı [Sumağım Sponsorluğunda]

Yöresel Yemekler
Ellerine sağlık, bayağıdır yemiyorum özlemişim
Yarışmada başarılar

Mantiyi sevmeyen bi insan yoktur heralde.bayilirim bende.buzluga stokluyorum hep. Suan açım zaten bunun uzerine manti mi yesem diye dusunmedim degil.valla agzim sulandi. Ellerine saglik.yarismada basarilar.

Mantiyi sevmeyen bi insan yoktur heralde.bayilirim bende.buzluga stokluyorum hep. Suan açım zaten bunun uzerine manti mi yesem diye dusunmedim degil.valla agzim sulandi. Ellerine saglik.yarismada basarilar.
sagol canım
aynen canım çoğu kişi seviyor mantıyı özellikle ani misafirlere buzluktan çıkarıp yapmak çok pratik oluyor
hazır evde varmış hadi sende mantı günü yap bugun

Bir kaşığa kırk tane sığdı mı:)))En sevdiğim ikinci yemek.Kayseri mantısının diğer mantılardan farkı önce salçayla buluşması, sonra yoğurtla.Diğerlerinde tam tersi.Gerçekten nefis görünüyor.Yakın zamanda yapılıp yenecek:)Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.

ımmmmhhh çok lezzetli gözüküyor, şimdi olsa , geç saat dinlemem hemen yerim, mantıya bayılırım çünkü ellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim

bennnn bunaa baaaaa yılll dımmmmm
ellerıne saglıkk keske su ekrandan alıp yeme sansım olsaa

30sığmıştır
en sevdiğin yemeği merak ettim şimdi
evet cnm kayseride salçayla yapılıp üzerine yoğurt dökülür teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…