sağol canım becerebildim mi bilmiyorum acelece aklıma bu geldi normalde yağsız kıymadan olur mantı ama benim evde bu vardı bunla yaptım son gün diyeEllerine sağlık canımHarika olmuş Yarışmada bol şans diliyorum
Katıldığın için ayrıca teşekkür ederim
teşekkür ederimmantı çoooook severim
ama çok meşakatli hele ki kayseri mantısı kadar küçüğünü yapmak çok daha zor olmalı ellerinize sağlık
bu kadar sulu mu yapılıyor servisi ?
Çok güzel olmuş canım emeğine sağlıksağol canım becerebildim mi bilmiyorum acelece aklıma bu geldi normalde yağsız kıymadan olur mantı ama benim evde bu vardı bunla yaptım son gün diye
teşekkür ederimBayılırım mantıya :) Minik minik yapmak bir marifet. Ellerinize sağlık. Başarılar dilerim. :)
sağol cnm beğendiyseniz ne mutlu banaellerinize sağlık,gerçekten harika görünüyortam da kalbimizden vurdunuz şimdi,bize bunu yapmayacaktınız
teşekkürler cnm benim beğenmene sevindimEline sağlık canım
çok güzel görünüyor
yarışmada başarılar dilerim
teşekkür ederim canım amacım kayseri mantısını tanıtmak kayseride böyle yapılıyor başlıkta yöresel olunca orjinale uymak en güzeliBayılıyorum boyle yapildi mi susuz yogurtlu sevmiyorum ellerine saglik bol sans
çok sagol cnm güzel yorumun içinyeminle ağzımın suyu altı super ötesi görünüyor..başarılar dilerimmmmm
gel cnm 2 tepsi yapmışım sana da pişiriyimCanimm manti cekti valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?