Görümcemde var hiç beğenmedim ben. Daha doğrusu bu kadar viral olmasını hiç anlamadım. Güzel bir koku değilya bi de Allah askına biri söylesin artık şu Libre cidden güzel mi kokuyor bu kadar? mağazaya bile gidip deneyemiyorum, o kadar viral oldu ki
Libre guzeldir gercekten guzeldir. Guzel oldugu icin tuttu ki viral oldu. Koku algisi da kisiden kisiye degisiyor. Birisi cok begenir birisi de baska bir algi ile bagdastirip beegenmeyebilir. Mesela ilk kokladigimda bana tras losyonu gibi koktu libre. Fakat bir kac sene sonra bir gun marketteyim alışveriş yaparken kapidan bir bayan girdi kendisiyle birlikte parfumude girdi iceri oan belki de koku algimin yuksek oldugu andi bilemiyorum. Takip etmeye basladim kadıni dayanamadim sordum parfumunu libre dedi. Dp den kullaniyormus hatta. Burnuma boyle buram buram pudralı çiçeksi cok hos bir koku geldi . Sonra sephoradan bu sefer tenime sıkarak denedim evet dedim kadin dogru soylemis libreydi o koku. Ben şunu cok net anladim bir parfumu ilk koklayinca yorum yapmakta dogru degilmis. Tene sıkıp biraz tene oturmasini bekleyip oyle yorum yapmak gerekirmis. Ben ilk denedigimde kagitta kokladım çünkü ve begenmemistim. Bu algiyi birde lady millionda yasamistim ilk kagitta koklamistim ve aayy bunee igrenc desen degil asiri tuhaf bir koku bu demistim fakat bir arkadaşım sıkmısti ve kiza yapismistim resmen bu koku ne diye lady million deyince alla alla ben kokladigimda hicde boyle kokmamisti demistim. Sonra da lady millionda harika bir kokuymus deyip algimi kirmistim.ya bi de Allah askına biri söylesin artık şu Libre cidden güzel mi kokuyor bu kadar? mağazaya bile gidip deneyemiyorum, o kadar viral oldu ki
Aynen boyner. Yves rocher parfümleri de güzeldir. Kalıcılığı cok olmasa da.Orjinal parfum alicaksam genelde boyner tercih ediyorum. Eger 2. El alacaksamda kuzenler arasi yapiyoruz bu tarz durumlarda pek internetten guvenemiyorum. 1 kez magdur oldum birdahami aman aman diyip tovbe ettim. Yinede dolap ta satanlar var orninal olduklarini iddia ediyorlar ve kodunu paylasiyorlar alanlar var mi doğruluk payi nedir bilmiyorum.
Yves rocher parfümleri gercekten kalici degil ve gereksiz pahali buluyorum.Aynen boyner. Yves rocher parfümleri de güzeldir. Kalıcılığı cok olmasa da.