• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orjinal parfümlerimi nereden?

• Konu Sahibi Konu Sahibi demetR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

demetR

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2025
1
0
1
42
Arkadaşlar merhaba, buradan hep kadın hastalıkları konularını takip ederdim yıllar önce .. sağolun bir çoğunuzun paylaşımıyla bilgilendim ve ameliyat oldum falan 🥰 sonra iş güç unuttum burayı..
Parfüm düşkünlüğüm var. İsseymiyake hariç 3-5 kez sıkılmış Orjinal parfümlerimi satıp yeni parfümler alarak denme yanılmaya devam etmek istiyorum. Nereden satış yapabilirim ? Toplu halde tercihim. Beni yönlendirirseniz sevinirim. Yeni olduğum için msj hakkım olmayabilir eskiden öyle bi şey vardı diye hatırlıyorum. ( bunlar çok güzel ama başka şeyler denemek istiorum )

Eklentiler

• IMG_1038.webp
    IMG_1038.webp
    75,7 KB · Görüntüleme: 21
Kimse deneme yanilma yapip 1-2 fis sikip ucuza satmak icin bu kadar orjinal boy parfum almaz. Tester denen bisey var.
Ayrica orjinal fiyatina yakin ödeyecekse biri neden sizin eskilerinizi alsin insanlar. 🙄
Hic güven vermedi paylasim

Çok meşhur 2 uygulana var buradan isim veriliyor mu bilmiyorum ama google'a ikinci el satış uygulaması yazarsanız çıkacaktır.

deneme yanılma ile parfüm mü alınır?

deneme yanılma için 100 ml parfüm mü alınır?

orjinale yakın oara vereceksem gider sıfır pakedini alırım 😂 sizce binlerce liralık parfüm almada bizi zorlayan 300-500 lira mı?

neyse bence çok tutmaz ama dolap, gardrops falan satabilirsiniz

ya bi de Allah askına biri söylesin artık şu Libre cidden güzel mi kokuyor bu kadar? mağazaya bile gidip deneyemiyorum, o kadar viral oldu ki 😂

ya bi de Allah askına biri söylesin artık şu Libre cidden güzel mi kokuyor bu kadar? mağazaya bile gidip deneyemiyorum, o kadar viral oldu ki 😂
Görümcemde var hiç beğenmedim ben. Daha doğrusu bu kadar viral olmasını hiç anlamadım. Güzel bir koku değil

Back
X